Guest
Re: poezi dashurie....
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Amani ore se na ngjethet mishin me keto pezite e dashurise kaq te arrira!
/pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
[/ QUOTE ]
Me vjen keq Indu, qe per gjithcka duhet te "zbardhni" dhembet.
Lerini te qete te tjeret edhe nese s´mund te jene poezi te arrira, por thjesht fjale...LERINI TE SHPREHEN!!
Nuk e kuptoni, qe mimikat tuaja vrasin edhe pse mbase nuk i leshoni me qellim te tille??!Nese sot jane poezi te thjeshta, koha do bej te veten dhe mbase nje dite do arrijne me shume. Ata vete mbase do thone: "Pse une i kam shkruar keto??", por nga ana tjeter, do kujtojne kohen kur i kane shkruar, "me sy te errur nga ndienja".
FUNDJA NE NJE TEME TE TILLE ME MIRE POEZI "PA VLERA", SESA DISKUTIME TE DH*ERA /pf/images/graemlins/shrug.gif
Me shume RESPEKT!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Amani ore se na ngjethet mishin me keto pezite e dashurise kaq te arrira!
/pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
[/ QUOTE ]
Me vjen keq Indu, qe per gjithcka duhet te "zbardhni" dhembet.
Lerini te qete te tjeret edhe nese s´mund te jene poezi te arrira, por thjesht fjale...LERINI TE SHPREHEN!!
Nuk e kuptoni, qe mimikat tuaja vrasin edhe pse mbase nuk i leshoni me qellim te tille??!Nese sot jane poezi te thjeshta, koha do bej te veten dhe mbase nje dite do arrijne me shume. Ata vete mbase do thone: "Pse une i kam shkruar keto??", por nga ana tjeter, do kujtojne kohen kur i kane shkruar, "me sy te errur nga ndienja".
FUNDJA NE NJE TEME TE TILLE ME MIRE POEZI "PA VLERA", SESA DISKUTIME TE DH*ERA /pf/images/graemlins/shrug.gif
Me shume RESPEKT!