Po te vazhdonte edhe pak ......., edhe Bar do te hanim me Komunistet ne pushtet

GJENERALI

Primus registratum
Re: Po te vazhdonte edhe pak ......., edhe Bar do te hanim me Komunistet ne pushtet

Kush i ndau Klasat keshtu moj Bukuroshe e Fjetur apo vete ti ? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ...ato pranaret e ndershem ishin ato qe perdornin per hamall dhe sherbetore femijet 11 vjeçare.Ik lexo <span style="font-weight: bold">&quot;QORTIME E VJESHTES&quot;</span> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

OROSHI

Primus registratum
Re: Po te vazhdonte edhe pak ......., edhe Bar do te hanim me Komunistet ne pushtet

Jam dakord me Bukuroshen,gjithsejcili flet sipas perkatesise se familjeve te tyre ne njeren nga ato tre klasa!!!!!!!!!

Bukuroshja

Primus registratum

GJENERALI!

do deshiroja tju ftoja dhe jeni te mirepritur ne se ju hahen ndopak m*** nha i imi.
Faleminderit

Bukuroshja

Primus registratum

GJENERALI!

Mos keni luajtur gje Bardhin juve?

Thashe edhe une se mos kishe luajtur gje ate rolin ti.
Po shoqen si e kishte emrin ajo? He pra ajo qe i sherbente asaj familjes tjeter. E shkreta! Ate mos e beren gje prostitute ne Itali.

Jo thashe se mos gje, ku i dihet!
Gjera qe kane bere edhe vaki.

Ata i trajtonin si pjestare te familjes se tyre kushdo qe sherbente ne shtepite e tyre.
I strehonin, i shkollonin, i ushqenin, i martonin.

lir

Primus registratum

do deshiroja tju ftoja dhe jeni te mirepritur ne se ju hahen ndopak m*** nha i imi.
Bukuroshe ti thuji te gjitha qe ke ndermend te besh me gjeneralin qe dhe ai ti vej gjonat ne peshore, ta fleje menjen te vij apo jo &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Leopardii

Primus registratum

per ti qendruar temes , duhet thene qe ai sistem ishte i shkaperdhyer qe ne bazat e tij.
qendronte ne kembe fale sklleverve qe punonin gjithe diten , duke bere te mundur qe ajo klase e Privelegjuar te rrinte ne pushtet.
arriten deri atje sa donin ti jepnin edhe Bar popullit vetem e vetem qe te mos kthenin politiken e bere deri ne ate kohe, qe edhe ata vete e kuptonin qe ishte e deshtuar (cdo vit renie ekonomike qe nga vitet e para te '70).
por sic thone italianet qe ,&quot;tutti i nodi vengono al pettine&quot; , pra keshtu ndodhi edhe per shqiperine.
te lesh nje popull pa rezerva ushqimore , te harxhosh thesarin e shtetit per te blere ushqime , vetem e vetem qe ti mos te leshosh karriken eshte dicka e tmerrshme, e imorale.
smash.gif

nejse .... cflas une per imoralitet , kur ata vrisnin e fusnin ne burg njerez vetem per paranojat e tyre .

duhet te shtoj edhe dicka tjeter: ky klan i atehershem , ka rekomanduar e ka vene ne pushtet , njerez te ngjashem me ata vete qe po e cojne vendin drejt te njejtit fund :
per te njejtim motiv qe permendem me lart (dmth fjalen e italianeve) nuk do te jete e larget dita qe do ta fillojme prap nga ZERO.
lecojeni :

Qeveria rrit shpenzimet, thellohet deficiti buxhetor
smash.gif

--------------------------------------------------------------------------------

Thellohet deficiti buxhetor. Qeveria gjatë dy muajve të fundit ka kërkuar më shumë para nga bankat. Sipas raportit më të fundit të Bankës së Shqipërisë, gjatë muajit qershor dhe korrik vihet re një thellim i deficitit buxhetor, i cili ka ardhur si rezultat i rritjes së shpenzimeve buxhetore gjatë këtyre muajve. Deficiti buxhetor arriti në 7.1 miliardë lekë në fund të muajit qershor dhe vetëm në muajin korrik ky tregues u rrit me 4.1 miliardë lekë. &quot;Ky thellim ka ardhur si rezultat i rritjes së shpenzimeve buxhetore gjatë muajit korrik, si dhe i realizimit dhe thithjes së të ardhurave në nivele më të ulëta se sa ato të planifikuara&quot;, citohet në raportin e Bankës së Shqipërisë. Kështu, forma kryesore e financimit të deficitit për muajin korrik ka qenë jo vetëm burimet e thithura nga tregu primar (bonot e thesarit), por edhe nga arkëtimi prej rreth 3.5 miliardë lekësh i të ardhurave të privatizimit të Bankës së Kursimeve. Sipas Bankës së Shqipërisë, deficiti buxhetor ka filluar të thellohet që nga muaji prill e në vazhdim
smash.gif
. Vetëm për muajin qershor ai është rritur me rreth 2 miliardë lekë.

ps . Lir + gjeneral (ti je edhe minoren keshtu qe .... ) duhet tju them qe nuk eshte mire te ofendoni te tjeret (nqs se mund te quhet ofendim te therrasesh nje njeri Chita, edhe pse i afrohej per inteligjence shume personave si.......) vetem se kane mendime te ndryshme nga te juajat.
shrug.gif

ju lutem zbatoni rregullat e ketij forumi .
nqs se nuk e dinit leopardi eshte nje shkrimtar i madhe italian , edhe veprat e tij studjohen ne te gjitha shkollat e mesme e fillore te italise.
shrug.gif

lir

Primus registratum

Leopard po te kishe nje far ideje dhe te masje ate qe thua, do te kuptoje se ia vlen te shesesh arin qe te mbash popullin me buke, se ia vlen ti besh te gjitha qe populli te mos vdes; se dyti sigurisht kur keto vite krize perseriteshin dhe qeveria+byrone nuk rishqyrtonin sistemin politiko-ekonomik, atehere ata shihen me te drejste si njerez te urryer dhe gjykohen si kriminele etj etj.
Lope, je aq i lidhur me te kaluaren sa qe pamundesia jote per tu ndare e per ta hedhur mbas kraheve eshte shqetsuese; ne menyre shume te shtremberuar tregohet dhe me mesazhin e meparshem; vemendjen ma terhoqe mua per ofendime ndaj antareve te tjere, ndonese une vec iu pergjigja me nje fjale atyre qe perdoren nga 7 fjali per te na share &quot;vetem se ne kishim mendim tjeter&quot;. Ndonese hiqesh liberal hakmarrjen e ke te stamposur ne gen or mik..gjithsesi problemi yt.
Sa per &quot;leopardin&quot; e di kush eshte se ma ke permendur ne cdo teme..

Ps; nje keshille shoqerore leopard, varferia e sarkazmes/ironise tende, i heq shume pike diskutimeve te tua qe zakonisht skane pike vlere gjithsesi..

Leopardii

Primus registratum

Ps; nje keshille shoqerore leopard, varferia e sarkazmes/ironise tende, i heq shume pike diskutimeve te tua qe zakonisht skane pike vlere gjithsesi..
----------------------

forumi eshte demokratik , edhe me rregulla, po nuk te pelqyen shkrimet e mia je i &quot;lir&quot; edhe te mos marresh pjese , mgjs mua do te me vinte shume keq.

lir

Primus registratum

leopard mendon se kaq efekt kane shkrime e tua te une sa te iki e te mbyll kompjuterin se ti shkru gjera pa vlere?
lol.gif
lol.gif
uou hajde e fol per igo
lol.gif
lol.gif

ika lope e ja kalofsh mire..nje keshille te jap..merr fryme thell e thuaj &quot;gusfaba&quot; nja tre here e do ndihesh me mire..
ciao
wave.gif

tola77

Primus registratum

IK O LIR = DAWA LEXO KURANIN SE E DIME QE TY STE PELCET B... PER SHQIPERINE,KEMI LEXUAR SE SI MENDON PER VENDIN.

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Leopardii:
[qb]forumi eshte demokratik , edhe me rregulla, po nuk te pelqyen shkrimet e mia je i &quot;lir&quot; edhe te mos marresh pjese , mgjs mua do te me vinte shume keq. [/qb]
KJO VLENE DHE PER MUA APO JO ZOTI ORATOR? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
NQS TE PRISH PUNE PSE JAM UNE 19 VJEC,KY ESHTE PROBLEMI JOT DHE ZGJIDHE SI TE DUASH. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

lir

Primus registratum

lota hiqi caps se dukesh sikur bertet ujku ujku

Shko te tema e ateisteve dhe shiko si i pergjigjem une DAWA-s :idea: , gati ne cdo teme gjithsesi....
e dyta meqe paske pa arkivat mbi mua, hik e hidhu dhe i sy postimeve te mija o qorr dhe pastaj hajde e kerko falje.
injorance+egoizem=mosperfillje ndaj tjetrit, ndaj vetes; me vjen keq qe ecni akoma ne ato vija te se kaluares qe aq shume shani(pra me vjen keq qe skeni dinjitet), me vjen keq qe vec urreni e skeni mesuar akoma te doni njeri tjetrin, shqiptarin.
Une nuk jam mysliman, po fakti qe ti shprehesh ashtu me shtyn te te them ik e calibro trut o injorant se kalibri jot si perket se ardhmes tone.

Leopardii

Primus registratum

NQS TE PRISH PUNE PSE JAM UNE 19 VJEC
eek.gif
,KY ESHTE PROBLEMI JOT DHE ZGJIDHE SI TE DUASH.

---------
gjeneral ti deri pak kohesh na thoje qe ishe 17 vjec , tani na u bere 19
eek.gif
.
ti vete na ke thene qe do na votosh ne 2005 per here te pare ndersa ne zgjedhjet e tetorit te 2003 nuk te jepej mundesia te votoje sepse nuk kishe mbushur akoma moshen.

sikur llogarite nuk na dalin shume ne rregull me moshen tende !!
ku ke studiuar metematik ti gjeneral , se te kam pare edhe te dhoma e ekonomise , ku le nam me nderhyrjet e tua .
nejse.... pak rendesi ka sesa vjec je , por rregullat e ketij forumi eshte mire ti zbatosh , ashtu si te gjithe te tjeret, edhe qendroi temes sa te kesh mundesi.
ciao &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

GJENERALI

Primus registratum

ca date i kam thene ato une mer? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

nejse mjaft me shaka.Une ashtu si edhe ti,jam i lire te flas ne forum &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Leopardii

Primus registratum

Leopard po te kishe nje far ideje dhe te masje ate qe thua, do te kuptoje se ia vlen te shesesh arin qe te mbash popullin me buke, se ia vlen ti besh te gjitha qe populli te mos vdes;

------------------

si mund te shitet ari i nje shteti , por edhe te hahen rezervat e tij , vetem e vetem qe ti te rrish ne karrike ??
edhe kur e pane se ckishin se cfare te hanin me e &quot;nderruan &quot; duke na vene prap rracen e tyre .
me e bukura eshte se akoma nuk i kane kerkuar falje popullit per vuajtjet e krijuaja e qe e katadisen ne kete gjendje(vetem per hir te karrikes qe nuk e leshonin , pa pyetur fare per koston qe kishte per popullin), por akoma e sot i tregojne perralla qe te rrine akoma e ta shfrytezojne (ashtu sic po bejne, edhe nano rri ne karrike , pa pyetur se populli po vuan edhe po jeton me 20 euro ne muaj, ska problem vetem ai e klani i tij te bej pushime me 3200 euro nata - po kush e rruan per ata morracaket-injorant-popull , ata sjane te &quot;zot&quot; si nano , angjeli , malaj etj etj).
te njejtin stil kane keta persona qe na kane rene per pjese , si dje po ashtu edhe sot.

per mua &quot;ata&quot; jane pak ti thuash kriminela.
por jane bashke-fajtor edhe ata te tjeret qe per te lepire nje koske , apo per injorancen e tyre vazhdojne te mbajne ne kembe nje sistem qe ka ata ne krye.
te hane &quot;Bar&quot; 3 milion njerez sepse nje bande kerkon te mbaje pushtetin , ne nje vend qe ndodhet ne Europe eshte skandaloze.
deri kur keshtu.??

ps . gjeneral ke harruar se pak muaj me pare ke thene qe ishe 17 vjec , edhe do te votoje per here te pare ne 2005 ??
shiko se te fillosh te genjesh qe ne kete &quot;moshe&quot; nuk do behesh burre i mire pastaj &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

GJENERALI

Primus registratum

o Leosala &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; une kam thene se ne 2005 do votoj per here te pare se deri ne prill 2004 kam qene ne Rusi,por jo se jam 17 vjec &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ...

Leopardii

Primus registratum

te ve kush gje persiper ty gjeneral, ke kujt ti ngjash ??
ti ne kete dhome i ke bere keto postime , bile kemi diskutuar edhe me te tjere si kondrapedali per moshen tende te vogel , por nejse ..... na intereson pak mosha jote , jep ndonje mendim per temen , kuptohet duke pyetur babin , meqe ateher ke qene edhe i vogel . &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Bukuroshja

Primus registratum

Gjenerali mendoj une eshte rreth moshes 70-74 vjec

Bukuroshja

Primus registratum

Leopardi!
Mos e prish gjakun me ilirin dhe gjeneralin se ata nuk vlejne aq shume.

Madje ata nuk vlejne fare!

GJENERALI

Primus registratum

seç mu qep nje lemze moj,me uje do ta shkoj,
amani shoke amani,kush do ma largoje...! :rockband: :rockband: :rockband: