Jemi si perhere nen diktature ketu ne Shqiperi ! S'ndyshohet lehte ai mentalitet qe na e futen me dhune ne koke dhe qe tani s'na hiqet me. Ndryshe do te ishte po te kishte qene nje i folur qe do te quhej bastardues, ne ate rast do t'i kuptoja edhe une keta zoterinjte qe ne kete rast, kur te vepronin, do ta kishin bere mire punen e tyre. Nejse, le te me largojne. Aq dine, aq bejne. E kush ka bere me shume sesa ka ditur?Edhe mua kane bere ate verejtje ,
mbase jane bezdisur dhe ankuar "moralistat" se nuk kane cfare te thone tjeter , ose duan te cenojne lirine e shprehjes.
I q!fsh@ jeten.
Po te larguan ty , iku edhe une.
Jemi si perhere nen diktature ketu ne Shqiperi ! S'ndyshohet lehte ai mentalitet qe na e futen me dhune ne koke dhe qe tani s'na hiqet me. Ndryshe do te ishte po te kishte qene nje i folur qe do te quhej bastardues, ne ate rast do t'i kuptoja edhe une keta zoterinjte qe ne kete rast, kur te vepronin, do ta kishin bere mire punen e tyre. Nejse, le te me largojne. Aq dine, aq bejne. E kush ka bere me shume sesa ka ditur?
Liora flm per solidaritetin! Vetem per fjalen e thene por une s'e deshiroj qe ti te largohesh.
Je femer me temperamet dhe shume aktuale.
(tema) ja vdekje, ja liri !!
eshte xhami me avull....nuk do shihje gjeKjo fotoja siper si qenkaaaaa.uli uli kete do shkruaja