po te ishe para ni dritare te avullosur qa do te shkruash

joetisti_

Locus omnem
Do shkruaja: 'po provoj a m'i merr mesazhet mua kjo se disa s'mi mori te qeparshmet. Me larjmeruan se do me limitojne per shkak se perdor fjale me piip'

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Edhe mua kane bere ate verejtje ,
mbase jane bezdisur dhe ankuar "moralistat" se nuk kane cfare te thone tjeter , ose duan te cenojne lirine e shprehjes.

I q!fsh@ jeten.
Po te larguan ty , iku edhe une.

joetisti_

Locus omnem
Edhe mua kane bere ate verejtje ,
mbase jane bezdisur dhe ankuar "moralistat" se nuk kane cfare te thone tjeter , ose duan te cenojne lirine e shprehjes.

I q!fsh@ jeten.
Po te larguan ty , iku edhe une.
Jemi si perhere nen diktature ketu ne Shqiperi ! S'ndyshohet lehte ai mentalitet qe na e futen me dhune ne koke dhe qe tani s'na hiqet me. Ndryshe do te ishte po te kishte qene nje i folur qe do te quhej bastardues, ne ate rast do t'i kuptoja edhe une keta zoterinjte qe ne kete rast, kur te vepronin, do ta kishin bere mire punen e tyre. Nejse, le te me largojne. Aq dine, aq bejne. E kush ka bere me shume sesa ka ditur?

Liora flm per solidaritetin! Vetem per fjalen e thene por une s'e deshiroj qe ti te largohesh.
Je femer me temperamet dhe shume aktuale.

(tema) ja vdekje, ja liri !!

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Jemi si perhere nen diktature ketu ne Shqiperi ! S'ndyshohet lehte ai mentalitet qe na e futen me dhune ne koke dhe qe tani s'na hiqet me. Ndryshe do te ishte po te kishte qene nje i folur qe do te quhej bastardues, ne ate rast do t'i kuptoja edhe une keta zoterinjte qe ne kete rast, kur te vepronin, do ta kishin bere mire punen e tyre. Nejse, le te me largojne. Aq dine, aq bejne. E kush ka bere me shume sesa ka ditur?

Liora flm per solidaritetin! Vetem per fjalen e thene por une s'e deshiroj qe ti te largohesh.
Je femer me temperamet dhe shume aktuale.

(tema) ja vdekje, ja liri !!

Eh , ku lindëm e u rritem neve në këtë vend..