Kujt i drejtohesh,vetes apo ndonje tjetri?Vrit veten!!!
Droge eshte e? ju thoni qe ja keni hedhur,por kujdes se ai qe e ka pire njehere,ka probabilitet te larte ta filloj serisht ok seriozisht tani.ne boten qe jetojm e kemi te pa mundur te mos futesh ne internet.se e ke kudo,ne pune,ne shpi,mbi te gjitha ne tel dhe ska se si ti shpetosh kesaj.vetem nqs arratisemi diku ne ndonje ishull te larget ku te mos ekzistoj asgjeHahahaaaa sa shume ndryshon njeriu brenda nje viti...Jam shume krenare per veten qe i kam rezistuar tundimit per te hyre ketu(edhe pse sot e shkela).
Njerez !shpetoni veten nga interneti!
Shume per te qeshur varet se si mendon ti ... apo nuk shkonka edhe me temen si i thone nuk rri ajo pa shku ke buka e vjeter ... ne fakt eshte per nje kafshe po nuk shkon per etike ta them ...Hahahaaaa sa shume ndryshon njeriu brenda nje viti...Jam shume krenare per veten qe i kam rezistuar tundimit per te hyre ketu(edhe pse sot e shkela).
Prandaj nderrove edhe ikonen se i reziston tundimit eee ... prit kur te hidhen zagaret tashi te shkruajne hahahahHahahaaaa sa shume ndryshon njeriu brenda nje viti...Jam shume krenare per veten qe i kam rezistuar tundimit per te hyre ketu(edhe pse sot e shkela).