po ta kishi nje shkop magjik qka do te beje ma te per gjith boten

LeoL

Forumium praecox
do te beja edhe nje shkop tjeter magjik :) do ta kisha bo qe tere bota mos mem pa mu, mu bo i padukshem edhe mi ni njerzt e poshter qka folin mrapa shpines per mu.

princ

Valoris scriptorum
do te beja edhe nje shkop tjeter magjik :) do ta kisha bo qe tere bota mos mem pa mu, mu bo i padukshem edhe mi ni njerzt e poshter qka folin mrapa shpines per mu.

hahah ku po e din se po te folin njerzet pas shpine

LeoL

Forumium praecox
hahah ku po e din se po te folin njerzet pas shpine
Qdo njeri i ka ata njerzt qe i folin mas shpine, kjo osht e pa evitushme, sado i mir qet je aq ma shum tfolin, per kete arsye e di, vetem kisha pas qef mi dit qka edhe kush osht ka fol mas shpine :)

princ

Valoris scriptorum
Qdo njeri i ka ata njerzt qe i folin mas shpine, kjo osht e pa evitushme, sado i mir qet je aq ma shum tfolin, per kete arsye e di, vetem kisha pas qef mi dit qka edhe kush osht ka fol mas shpine :)

ani ani qitash e njeva prej teje

joetisti_

Locus omnem
Do ia jepja shkopin magjik atij ose atyre qe dine se per cfare ka nevoje bota. Nje gje qe do ta kisha bere vete, do te ishte t'i sqaroja njerezit se s'ia vlen te kursehesh ne dashuridhenie.

pumes

Forumium praecox
po te kisha nje shkop magjik do fshija kete teme sepse pa ofendime beni disa tema koti fare pa konkluzion fare dhe parezultat ne jeten reale , plus qe demtoni dhe albforumin , behuni kreative dhe te dashur .

sdua te te odendoje princ e di qe je nje cun i vogel por po perpiqem te jap nje mendim sa te vogel timin . te me falesh

TinkerBell

Papirus rex
S'do dija ç'të bëja më parë!!

Do i jepja fund të gjitha luftrave
Do zhdukja kancerin
S'do kishte vend për uri, mungesë rrobash dhe sidomos mungesa e një shtëpie
Do fluturoja
Do lexoja të gjitha librat e mundshëm përnjëherësh
Do ktheja kohën mbas
Do isha e lumtur çdo ditë të jetës sime. Këto do bëja, jo vetëm për botën por dhe për veten! Pa çik egoizëm.... :p

Rimseb10

Valoris scriptorum
pse nuk boni nje pyetje po sikur te ishit zoti cdo bonit. Gjithsesi une do e merja ket shkopin do e boja copash sepse ska asgje per te bere ne ket bot duhet ta lejm sic esht, nrm per njerezit qe shpresojn e besojn tek bota tjeter, sepse kto qe mendojn vetem per ket boten ktu do kishin dashur sh shkopa si ky.

Rimseb10

Valoris scriptorum
S'do dija ç'të bëja më parë!!

Do i jepja fund të gjitha luftrave
Do zhdukja kancerin
S'do kishte vend për uri, mungesë rrobash dhe sidomos mungesa e një shtëpie
Do fluturoja
Do lexoja të gjitha librat e mundshëm përnjëherësh
Do ktheja kohën mbas
Do isha e lumtur çdo ditë të jetës sime. Këto do bëja, jo vetëm për botën por dhe për veten! Pa çik egoizëm.... :p
Ti don te teletrasportohesh hahaha

joetisti_

Locus omnem
deshiren qe kam patur gjithmone, te pakten, do ta realizoja. Kam dashur gjithmone te thyej nje shkop magjik.