po të behej shqipëria dhe kosova një shtet,kush do të ishte kryeqytet.

-Zana-

e...Thjeshte
Ne S'kemi qene ( dhe nuk jemi te ndare ) ndonjehere te ndare --- na kane ndare me force /dhune , detyrime te tilla vijne nga etja per te shtypur ,dhuna/detyrimi jo deshira per te qene te ndare .... Nese do ishte kjo e dyta , atehere do kishim prb te medhaja si Komb.

scadarsko

Locus omnem
Ne S'kemi qene ( dhe nuk jemi te ndare ) ndonjehere te ndare --- na kane ndare me force /dhune , detyrime te tilla vijne nga etja per te shtypur ,dhuna/detyrimi jo deshira per te qene te ndare .... Nese do ishte kjo e dyta , atehere do kishim prb te medhaja si Komb.
Me ato qe na kane ndare, po bashkpunojme per nje shqiperi europiane, e jo te madhe......

-Zana-

e...Thjeshte
Me ato qe na kane ndare, po bashkpunojme per nje shqiperi europiane, e jo te madhe......

E ke gabim, bashkepunimi ne k'te rast eshte i nevojshem/domosdoshem- quhet Dipllomaci- ... por nuk e thene domosdoshmerisht te lesh pas dore origjinen tende. K'te e vertetojne edhe Shqiptaret qe jetojne me vite te tera jashte Atdheut... ato qe nuk i kane humbur traditat/kulturen tone- origjinen. Mos i ngaterro gjerat.

scadarsko

Locus omnem
E ke gabim, bashkepunimi ne k'te rast eshte i nevojshem/domosdoshem- quhet Dipllomaci- ... por nuk e thene domosdoshmerisht te lesh pas dore origjinen tende. K'te e vertetojne edhe Shqiptaret qe jetojne me vite te tera jashte Atdheut... ato qe nuk i kane humbur traditat/kulturen tone- origjinen. Mos i ngaterro gjerat.
Edhe ti mos u ngatero mbas komenteve te mia, nuk jam i detyruar te pergjigjem si ju pelqen juve.... Jap opinion dhe bindjet e mija !

scadarsko

Locus omnem
Urdhero? shiko flamurin tend me timin.... nuk kam dyshim dhe kujt i perkas .
Ai flamuri aty eshte gjysem shtize, ne zi ku tregon se shoku im me i ngushte vdic ne axidentin ajror malejzia airlines hollandez ishte. Per respekt dhe shoqerin e vertet mbaj zi.

-Zana-

e...Thjeshte
Ai flamuri aty eshte gjysem shtize, ne zi ku tregon se shoku im me i ngushte vdic ne axidentin ajror malejzia airlines hollandez ishte. Per respekt dhe shoqerin e vertet mbaj zi.

Me vjen keq per shokun tend, por mos me trego gjakun mua !!! Gjera te tilla jane te renda mes njeri-tjetrit , por nese ti kembengul atehere shiko veten tende, mos me detyro te te tregoj vendin. As mos me sjell fryme Serbi para syve te mi .

scadarsko

Locus omnem
MESE E VERTET,POR GJYNAH Qe NUK U VLERSUM ASIHER ASHTU SIC E MERITOJM!!
Kush t tha ty que nuk la vlersim?Jan fait et e histoire naqe,kur veriu bente lutte me turkun jugu kendo te kenge vaji,e merrte rrugen e kurbetit e linte vatrat bosh,e greku gllaberoj camerine.....e ne veri ka tjeter historique,kjo m shqeteson per arsye se historia e shqiperise ,la shume etapa.pour Enver Hoxha jugut i la mesuar lavdine e pa arritshme.
Ji krenare que je Tropojane e fisnike!

scadarsko

Locus omnem
[quotiana-, post: 1006639, member: 13930"]Filluat prape ju veriu - jugu ? Njerez te lashte te pa edukate !!!![/quote]
Jemi illyriene te lashte shume biles.....