PO sikur te hiqet llotaria amerikane ??

Artin

Papirus rex
Ne radhe te pare do të na merziteshin ata të cileve u ka dale e janë bere amerikane. :p
Kjo llotari eshte nje fatkeqesi për Shqiperinë, sepse ndihmon në boshatisjen e vendit dhe asimilimin e tyre pertej oqeanit.

vinjol

Primus registratum
Guri i rende ne vend te Vet :D
te dua shqiperi megjithe keta politikane K****** qe ke e po te vjedhin cdo dite e me shume

SurferChick

Forumium maestatis
Zduhet eleminuar por duhet ven kerkesa me te rrepta. Do bejn shume gabim ta eleminojn totalisht. Kjo llotari i jep mundesi njerezve por ama sic esht ne kete menyre me kerkesa aktuale nuk ja vlen. Amerika ka mjaft parazita nuk ka pse i shton. Kjo lloto esht dicka pozitive per usa dhe negative per shqiperin. Sic e perseriti dhe @Artin me siper esht boshatisur shqiperia esht shume e drejt. Por per sa i perket llotaris amerikane sjam dakort ta eleminojn totalisht por ta rikonstruktojn dhe te krijojn kerkesa me te repta dhe njerez me te arthme. Njerez me potencial qe te kontribojn per shtetin amerikan e jo te kontribojn ne deficitin e saj. Just my opinion :)

Disconnected

Very Important Male
Po sikuir te hiqet llotaria amerikane >> do na merziten shume Korcare :D te tjert me radhe
asnjihere se kam hedhe une per vete :/
Duhet ta provosh, biles aplikimin ta besh ne zonen e Korçes ndryshe ste njohin [emoji14]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Airbourne

Papirus rex
Fotografia në revistën amerikane mobilizon kosovarët.

Let’s Do It Kosova’, ka organizuar një aksion për pastrimin e lumit Erenik, përkatësisht tek vendi ku bëhen bashkë lumi Krena dhe Ereniku.

Në aksion kanë marrë pjesë mbi 100 vullnetarë, nga ku janë larguar 200 thasë me mbeturina. I gjithë ky mobilizim erdhi pasi National Geographic, pjesë e një rrjeti medial amerikan, më 18 maj kishte publikuar në Instagram një fotografi të lumit Erenik të mbuluar nga mbeturinat dhe e kishte quajtur këtë ‘pamje të tmerrshme’. Aksioni i cili zgjati për disa orë është zhvilluar tek Ura që e lidh lagjen Blloku i Ri me fshatin Moglicë. Aksionit iu bashkuan edhe disa vullnetarë nga “Ta Pastrojmë Shqipërinë”, si dhe përfaqësues nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. Për aksionin e sotëm, Kompania turistike “Dita” ka bërë transportin e vullnetarëve, Kompania “Meridian” ka ofruar ushqim dhe ujë për vullnetarët, ndërsa thasët për mbeturina janë dhuruar nga Kompania “Scampa”. Let’s Do It Kosova shpreson se organizimi i këtyre aksioneve do të ndikojë në rritjen e vetëdijesimit tek qytetarët për ruajtjen dhe mirëmbajtjen e hapësirave publike, sidomos lumenjve, gjendja e të cilëve po përkeqësohet dita ditës.

Shenimi IM:do mujne shkjaun kta ZHULAT.