Po sikur partneri te provonte me shoqen ose shokun tend te ngushte?

montenegro

Primus registratum
Re: Po sikur partneri te provonte me shoqen ose shokun tend te ngushte?

mendoj qe sdo reagoja ne vend , SHUME durim,
pashe, por nuk pashe.....shoqes sime bile do i beja nje kafe ,ska faj ajo...ajo eshte vetem shoqja ime por JO dhe e Dashura ime.......

Pastaj vjen momenti kur I dashuri im duhet te me shikoj ne sy ,pra kuptohet se si do reagoja (si e cmendur) lol.......nqs ai kerkon falje dhe me sqaron ceshtjen , sigurisht qe do tia falja gabimin ,por vetem me nje kusht......qe te mos me vej askurr me ne PROVE.......
CHEERS EVERYONE

bobo

marksist-enverist

<span style="font-style: italic">dera e ka çelsin nga brenda...se mesove kurre kte...</span>
<span style="font-style: italic">kujdesu per vehten qe te mos mbesish gjithmone jasht...</span>

lol.gif
, pse kaq e pamshirshme qenke ti?!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
po sikur tket bo i kopje, per celesin e deres &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ?
se helbede, keni nejt nen nje cati ,ca koh...

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] <span style="font-style: italic">dera e ka çelsin nga brenda...se mesove kurre kte...</span>
<span style="font-style: italic">kujdesu per vehten qe te mos mbesish gjithmone jasht...</span>

lol.gif
, pse kaq e pamshirshme qenke ti?!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
po sikur tket bo i kopje, per celesin e deres &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ?
se helbede, keni nejt nen nje cati ,ca koh... [/qb]
kopjet as qe vijne n pyetje &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
se vetem nje shikim `i zjarrt` ene i djeget kopja n`dore
devil.gif

----------------------

...te gjitha rruget te dergojne ne Rome...
po s dite te zgjedhish...hap harten... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

bobo

marksist-enverist

nejse, abso, muahbet jena tu ba...!
dmth, un desha me than; ai/ajo e din se si merr frym kur flen gjum
devil.gif
,dmth, du me than..., se si ta them..., e ka edhe i cels, si i thon -cels kopil
devil.gif
, dmtgh, qe i hap tana dyrt
eusa_angel.gif

abs

nuk e di...

[qb] nejse, abso, muahbet jena tu ba...!
dmth, un desha me than; ai/ajo e din se si merr frym kur flen gjum
devil.gif
,dmth, du me than..., se si ta them..., e ka edhe i cels, si i thon -cels kopil
devil.gif
, dmtgh, qe i hap tana dyrt
eusa_angel.gif
[/qb]
e mo se muhabet po bajme e po fantazojme &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
atyre `kopilave celsa` ju hiku vakti...
i zevendsume me kod
booki.gif

puna eshte kush m`ba kodin sekret &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
devil.gif

----------------------
...n udhtim e siper...

bobo

marksist-enverist

aha...!
devil.gif

kipseli

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Si do te reagonit?
Kush e ka fajin per kete? [/qb]
fajin per kete e ka kush nuk plotson kushtet

ilva

Primus registratum

Per cilat kushte e ke fjalen? Po kur kushtet jane te plotesuara çfare do thuash?

Petroninsja

Primus registratum

Skenar shume i frikshem dhe tmerresisht i cmendur, se di se si do reagoja se eshte momenti dhe mund te bej shume gjera, 5-ce eshte pak, te kisha nje pistolete do ja numuroja te dyve ne lule te ballit, dhe sdo parapelqeja te degjoja excuses sepse fundja fundit produkti final i te menduarit te tyre eshte ti gjeje ne krevat ne krahet e njeri tjetrit...
Jonida me mos gaboj me lart ka thene, &quot;shoqja te merr burrin&quot; e kam degjuar dhe une si shprehje, keshtu qe duhen diferencuar shoqet, partneri e me rradhe, por nga ana tjeter nese i ka shkuar mendja ka per ta bere...
Por ajo dihet sdo i flisja per jete dhe do me plagoste rende mbase do humbja dhe besimin ne njerez por me ata te dy sdo kisha me nevoje te beja...
Shoqen do e lija aty sic ishte,e pashe sesa mu gjend afer, me morri partnerin...
Partnerin nese e falja , nese e beri njehere do e bej serish.. sja vlen barra qerrane te investosh ne dicka qe ska shume vlera....
Larg tyre dhe drejt fatit tim pa pranine e tyre...

Guest

ca do beja une???asigje sdo beja do ju rr... bishtin se ske cme ju be.
i gote vere mbrapa se cudia me e madhe 3 dite zgjat!

abs

nuk e di...

[qb] nejse, abso, muahbet jena tu ba...!
dmth, un desha me than; ai/ajo e din se si merr frym kur flen gjum ,dmth, du me than..., se si ta them..., e ka edhe i cels, si i thon -cels kopil , dmtgh, qe i hap tana dyrt
eusa_angel.gif
[/qb]
hej, se u zgjova tesh
devil.gif

mos ke ba ndonje te pa bame mor :idea:
e S ja ke tregu te gjitha asaj &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; tani ke frike se ti zbulon ajo?
eek.gif

...hap mendjen ktu qe te germojme, te gjejme ndonje alternative shpetimi
booki.gif

...se plot dushime me dukt ky mesazh &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
devil.gif

---------------------

fatjon

Primus registratum

prite zot rrezikun as qe me kish rene ne mend ndonjehere (nejse jo se eshte here e pare qe kam degju po nga qe sme pelqejne te tilla lojna bej sikur sdi gje hahahaha)per mu do te ishte injorance qe nje djal duke e pase fare mire menjen te fjetme se do jete i lidhur vetem me nji vajze dhe nga ana tjeter vete i pallos shoqen seshte e drejt mire sot shoqa neser kunata e keshtu me radhe hajde hajde rrofte dhendrri thone pastaj eheheee nga nje dacke te dyve surratit dhe ta mbajne mend per tere jeten po ne nje vend ku te jet plot me njerez se ashtu nxene mend ata rob

Le_Routard

Forumium maestatis

<span style="font-style: italic">Po sikur partneri te provonte me shoqen ose shokun tend te ngushte? </span>

Ateher duhet lene shoku ose shoqja menoj une, duhet me prish shoqnin &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Belinea

Primus registratum

Do qaja
Pastaj do pushoja ,e do filloja perseri te qaja Do qaja , aq sa te me enjten syte dhe te me shterohen lotet
Edhe pastaj nuk do i mendoja me.
sdo ishin vec dy njerz te vdekur per mua.
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Do qaja
Pastaj do pushoja ,e do filloja perseri te qaja Do qaja , aq sa te me enjten syte dhe te me shterohen lotet
Edhe pastaj nuk do i mendoja me.
sdo ishin vec dy njerz te vdekur per mua.
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Qaramane &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Pse nga ata lloj shokesh kam une!

AnilaM

Primus registratum

po pse me t`qame
cry.gif
i z`dhike gjonat ti mi ,pse mos ja von vizen qe pa qare,hajde budalaqe hajde ato bon qejf ne ti t`vush,

Belinea

Primus registratum

Moj po te qaj edhe ta le kjo eshte buke me djathe per mua
Jam kam friken ndonje kopili qe me tradheton e se marr vesh , kesaj i thon te flesh me gjarperin &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Qarramane
Pse nga ta lloje shokesh kam une! [/qb]
Vetem diten e pare &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Never Alone

Primus registratum

Hakmarrje them une, ne ndonje far lloj menyre ose forme qe mos ta harrojne lehte te dy (ndoshta te bej te njejten gje qe me beri shoqja mua
goofy.gif
goofy.gif
) edhe pastaj ti kthej gishtat e kembes nga themrat. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;