Po Shqiptaret e Italise ku jane mo???

^Res-Cogitans^

Primus registratum
Re: Shqiptaret e Italise

Ndjehem e prekur ne sedere* /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

/pf/images/graemlins/lol.gif

P.s ene Tironsit nuk jan keq jo ( /pf/images/graemlins/kiss.gif )3.

Kondrapedali

Kondrapedali

We try and if we fail we try again, better /pf/images/graemlins/laugh.gif.

P.S. Pse pikërisht 3 /pf/images/graemlins/kiss.gif?

^Res-Cogitans^

Primus registratum

3 = ( )3 , n'kub dmth. --> ( /pf/images/graemlins/kiss.gif )3 U kapiskum? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kubi esht nje figur qe me pelqen... esht i identifikuar,i limituar,ka 6 (3,6 - numra qe me terheqin ne simbolegjin e tyre /pf/images/graemlins/rolleyes.gif) faqe te gjith isoj (por kan vende te ndryshme ne barazin e tyre) dhe duhet ti shohesh te gjitha duke levizur vezhgimin nese deshiron te tejkalosh vetem cepin qe te tregon; por ngelet gjithmon nje kub i thjesht [...].
Kuptove qe matmatiken e kam pik t'fort /pf/images/graemlins/lol.gif dmth.

Vet e kerkove /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
1 se esht pak,
2 (nkatror),esht prap pak dhe katrori s'me pelqen si figur ; s'esht aspak intrigantiko se me tregon vetem nje pjes dhe s'ka tjeter,
3 sepse AMSTEL,kshu me pelqen! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

P.s ishalla s'ke tendencen e politikanit ti... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

picasso

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E ty kush t'tha që un e pata për ty? Un e pata për tironcet ate llafin /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Midispiace /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]o kondre...po ti vete a e di ne ca vendi je...se je ne france..ne usa...ne nagli..vjen edhe ne itali per fundjave?ik o djal se nuk ka kush pune me ty...ti nuk je tironse...ndaj mos u pergjigj per te tjeret...se nuk ke pse te gjush auroren apo pinkun me duke ber heroin...une nuk i shava e as si lavderova...thashe vetem mos ....toronse dhe kjo.

picasso

Forumium maestatis

mos ju te dyja qe jeni ne it...pa me thoni e keni lexu gazeten Shqiptari i Italise

^Res-Cogitans^

Primus registratum

O vetja jote /pf/images/graemlins/lol.gif ... t'kam then une qe ke probleme ti .

-liberta' di parola,x tutti ktej. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Thu ti, po pyt içik veten e tij se. Ai s'do që un t'vij knej e sidomos t'lavdroj tironcet. Kin demek se s'jom tironce /pf/images/graemlins/laugh.gif.

T'vje keq ty rrusho se po gjuj un apo se s'po t'lej rradh ty? Jo se po ta kishe pas se t'bezdisin karagjozlliqet e mia nuk do e kishe thon n'at mnyr.

picasso

Forumium maestatis

O vetja jote /pf/images/graemlins/lol.gif ... t'kam then une qe ke probleme ti .

-liberta' di parola,x tutti ktej. /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]faleminderit qe me ke tregu!:)

picasso

Forumium maestatis

Thu ti, po pyt içik veten e tij se. Ai s'do që un t'vij knej e sidomos t'lavdroj tironcet. Kin demek se s'jom tironce /pf/images/graemlins/laugh.gif.

T'vje keq ty rrusho se po gjuj un apo se s'po t'lej rradh ty? Jo se po ta kishe pas se t'bezdisin karagjozlliqet e mia nuk do e kishe thon n'at mnyr.

[/ QUOTE ]o kondre...jemi veteran ne ktu...dhe e kujton mire besoj ishullin e pabanuar...ne te dy si veterane duhet te japim shembullin e mire...e sa per tironset...shimicen e te dashurave qe kam pas i kam pas tirose e jo nga tirona por tironse(normal ka gati dy vjet qe jam shkeput nga shqipria e rrjedhimisht edhe nga tr)
kur nuk e kupton fjalen(mos bej sikur...por rri ne heshtje!) e sa per te gjujt une skam ardh me gjujt(per mua eshte ulje te vi e te gjuj ne nje vend si ky.