po muzika popullore qytetare a degjohet nga rinia???

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
Apappapapapapap nese ishe ne rregull skishe pse beje gjithe kete roman ;)

Gjithsesi ti kthehesh tek biseda ime kur une pergjigjet e asaj qe ti nenvizon aty ti kam kthyer, nese i rilexon me lart dhe ne fund perseri pa pik lidhje kthehesh tek tema jote qe une ne vendin tim degjojme etj etj etj etj... kete e morem vesh, por ate qe ti nuk more vesh eshte qe une e pranoj ate cfare thua ti, kurse ti vazhdon e flet perseri ne fjalen tende, por ne menyra te ndryshme... une perseri e pranoj e ti perseri vazhdon e ben debat edhe une perseri te them shiko se spo me kupton ate cfare dua te them. gjithsesi me debat pa lidhje, a kupton ti apo skuptoj une. amon secili kupton ate qe do te kuptoj dhe ti kutpon ate qe do te kuptosh. hajde shpresoj qe mos te me kthesh perseri dicka te tipit qe "shiko se une kur kthehem e degjoj etj etj etj etj etj etj etj etj" sick ke bere deri tani :)

ishte i nevojshem romani...sepse ti po ngaterohesh me kembkat e tua...po na ben vellime ketu..:p
ta them perseri e do ta them perseri te njeten gje...sepse nuk ke kuptu gje joo...po te kishe kuptu tani sdo ee zgjesje me....
une nuk e degjoj kengen popullore vetem kur kthehem e degjoj edhe do e degjoj gjithnje....se nuk kam shkrujt keshtu...lexoje mir e te keqen...

dhe mos kundershto kot dike edhe e ben rremuj debatin e pastaj ja hedh fajin tjetrit...

gjithsesi ee mbythim ketu se u zgjat shume...e shof po vazhdo kemi me u zi per leshi :p:p hajde naten

Slevin

Forumium maestatis
ishte i nevojshem romani...sepse ti po ngaterohesh me kembkat e tua...po na ben vellime ketu..:p
ta them perseri e do ta them perseri te njeten gje...sepse nuk ke kuptu gje joo...po te kishe kuptu tani sdo ee zgjesje me....
une nuk e degjoj kengen popullore vetem kur kthehem e degjoj edhe do e degjoj gjithnje....se nuk kam shkrujt keshtu...lexoje mir e te keqen...

dhe mos kundershto kot dike edhe e ben rremuj debatin e pastaj ja hedh fajin tjetrit...

gjithsesi ee mbythim ketu se u zgjat shume...e shof po vazhdo kemi me u zi per leshi :p:p hajde naten
Ne fakt po te ktheja pergjigje sa per respekt sepse e nise ti duke me kthyer pergjigje, se per ta lene aty e leja qe kur fillove te riperserisje ato brockullat qe thoje... gjithsesi ashtu eshte si thua ti... Kur ske qenin normale perdor macen i thojne kesaj :) ;)

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
Ne fakt po te ktheja pergjigje sa per respekt sepse e nise ti duke me kthyer pergjigje, se per ta lene aty e leja qe kur fillove te riperserisje ato brockullat qe thoje... gjithsesi ashtu eshte si thua ti... Kur ske qenin normale perdor macen i thojne kesaj :) ;)

me ofendimet qe ben eshte me mire te mos te ishe pergjigjur...do ishte respekti me i madh...sinqerisht do me evitoje nje debat me nje njeri qe beri si ajo dhelpra "kur si arriti rushte, tha jane aguridhe" :p:p
gjithsesi, nje mesim i mire per mua, te mos i pergjigjem me njerzve te tille qofte edhe per respekt...

Daku

Forumium praecox
Sapo u ktheva nga nje feste familjare dhe kishte Muzik shqiptare nga te gjitha trevat dhe aq jam kaq sa ca tet them,tani vi ktu dhe lexoj k anjerez qe e duan ka qe se duan ,LE E RRIT NE LAS VEGAS JENI JU ,??? Muzika shqiptare con te vdekurit nga varri jo me ata qe flasin shqip dhe bejne si te jashtetsa !

Slevin

Forumium maestatis
Nese truri jot e shikon ofendim fjalen brockulla atehere lum ti per trut qe ke, te thuah brockulla, qe ta sqaroj do te thote qe jane budalliqe pa lidhje, dhe qe shume mire lart ti kam sqaruar... por me sa shoh perseri nuk shikon me larg se hunda jote dhe mban kete qendrim qe mban tani, prandaj lum ti per trut qe ke qe vlerson nje fjale te till si ofenduese ;)...

Sa per tu pergjigjur ti u ngaterrove e para edhe une as qe te jam pergjigjur per asgje prandaj kurseje pak ate mos ti pergjigjem njerzve te tille sepse nga ana tjeter as me njeh, une nese mendoj dicka e them dhe personalisht nuk ofendoj asnje... Une nuk bej si askush, as si dhelper por keshtu eshte sic te thash: " kur ske qenin perdor macen" ti po kalon nga "kur ske macen perdor miun..." Konceptoj me mire fjalet qe thuhen dhe shiko me mire cfare eshte ofendimi se nuk ja paske shume haberit ofendimit dhe mos pelqimit te dickaje... por nga ana tjeter kaq mund te presesh nga nje person qe i bie murit terkohes ;)

Studenti

Forumium maestatis
Amani mos u zini se po kujtojne se jemi demonstrues:)
Une per vete e pelqej dhe e degjoj me shume se rrymat e tjera. Sidomos ate Shkodranen e kam pike te dobet.

Sweety el

Locus omnem
muzika popullore vecanerisht jugore eshte me e degjuara dhe ne cdo fest qe te shkosh nga ato kenge degjon.

N

nifee

Guest
Apappapapapapap nese ishe ne rregull skishe pse beje gjithe kete roman ;)

Gjithsesi ti kthehesh tek biseda ime kur une pergjigjet e asaj qe ti nenvizon aty ti kam kthyer, nese i rilexon me lart dhe ne fund perseri pa pik lidhje kthehesh tek tema jote qe une ne vendin tim degjojme etj etj etj etj... kete e morem vesh, por ate qe ti nuk more vesh eshte qe une e pranoj ate cfare thua ti, kurse ti vazhdon e flet perseri ne fjalen tende, por ne menyra te ndryshme... une perseri e pranoj e ti perseri vazhdon e ben debat edhe une perseri te them shiko se spo me kupton ate cfare dua te them. gjithsesi me debat pa lidhje, a kupton ti apo skuptoj une. amon secili kupton ate qe do te kuptoj dhe ti kutpon ate qe do te kuptosh. hajde shpresoj qe mos te me kthesh perseri dicka te tipit qe "shiko se une kur kthehem e degjoj etj etj etj etj etj etj etj etj" sick ke bere deri tani :)

H

honi

Guest

gangsterja

Primus registratum
Rinia e sotme pelqen muzikat e rrokut,klasiket hip-hop.Muzika popullore nuk degjohet,nga rinia ne ditet e sotme preferohen kengetaret e rinj ne treg qe po bejne konkurrence midis tyre duke xhiruar klipe te reja.Neper lokale dhe neper qendra interneti vihen muzika te koherave moderne dhe neper makina qe e ngrejne zerin ne kupe te qiellit qe ta degjoje i gjithe qyteti.