Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

il_primo

Primus registratum
Re: Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

mireseerdhe rrusho,...flm per urimet!
nga ç'ane e evropes t'kena?

flm dhe ti rrusho per mikpritjen.une rri nga ana e majte e shqiperise,dmth ne Italia dhe kam ardhur per pushime.po tani afer do me duhet te shkoj ne Itali,po jo nga albforumi.keshtu do kemi mundesi me fol perhere.hajt ja kalofshi mire.

Erion Kotti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lolita.fr:
[qb] po ne mund ta leme edhe te kthehemi te gjithe ne te njejten kohe, si albforum-sa qe jemi.e di qe teknikisht s'eshte shume e mundur, por mund ta provojme gjithsesi... /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
OK, po nuk di a jan dakort të tjerët

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] obobo lykos pa e permendur fare qytetin e lindjes dukesh qe je nga el..gjithsesi ca prisje ketu ti dhe avash se el mbahet per goca te bukura...
ti je elbasanlli puro qe nga e folura keshtu qe mos bej sikur nuk te pelqen el,ta shaje une hajde mo se skam lindur ketu po kam kaluar nje pjese te jetes ndaj jam e tille...
ke kalaja shume bukur eshte po dhe shume qet e une merzitem,,,,kur te vish here tjeter te siguroj qe do jete me mire....dhe bej jete note andej ti bej. [/qb]
kush mi shan vajzat e el se i bera labidarin !!! i kena si drit e syve

Mr_PaBlO

Primus registratum

Respekte iher te gjithe "ELBASANLLIVE" pa dallim moshe dhe gjinije.Me thene te drejten tani e vura re kete teme per elbasanllite,por mesa shof qenkemi te priviligjuar ne paskemi teme me vete /pf/images/graemlins/smile.gif .Koncentracione ju Sexat E Elbasanit mos u hallakatni shume me ato qe keni larg,jemi ne pa jane refugjatet /pf/images/graemlins/smile.gif ).Hajt tung cuna goca.Edhe behuni pak me aktiv ketu se ju ka hije ato cfare thoni....PaBlo.

lio

Primus registratum

o shoku cfar problemi ke ti me emigrantet,
prandaj pak me but,sepse edhe ne elbasanllinj jemi.

por megjithate pershendes te gjithe zonen e elbasanit

Mr_PaBlO

Primus registratum

o shoku nuk kam gje me emigrantet une pse dhiasesh ti,perkundrazi.Ajo ishte deri diku shaka ti ske pse e merr seriozisht dhe per me teper kur jemi patriote....Respekte lio /pf/images/graemlins/smile.gif )

lio

Primus registratum

MR PABLO, MOS E VRIT MENDJEN
JA KALOFSH SA ME MIR SHOKU