Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

ermaliurnick

Primus registratum
Re: Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

Fillimisht postuar nga Elbasanasi:
[qb] ...po mire o poet, po ti s'ke pune tjeter mo byrazer vecse te verdallosesh ne Internet???? Duket qe jeton ne Elbasan. E meqe eshte keshtu, na trego ndonje te re nga vendi i qejfit, kushedi si therrasin gjelat e detit...Shnet e poet! [/qb]
car qejfi lal ketu eshte bere akull fare amon mer veni qejfit i ka humb ai emer tani spo shofim me qejf /pf/images/graemlins/wink.gif

o jona car te bej e lal se mos kam pune une gjithe diten ne internet jam mos mbaj gjalle dhe temen e qytetit tim eshte kulmi
vallai eshte bere shume ftofet spo dal me as per kafe /pf/images/graemlins/frown.gif

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SCORPIONE:
[qb] Po drita keni mo ? [/qb]
vallai me dite jane ne dritat iken uji9 vijne dritat ikin drita vje uji rrumpalle hesapi po nejse shyqyqr qe jemi gjalle i her /pf/images/graemlins/wink.gif gezuar patriote

xhoni

Primus registratum

Mirmrama...Ju uroj tgjithve shnet e lumtuni e 1 fat tmar ishalla kudo qe nodheni.Me falni po pashe ca shkrime ktu qe thuhet (e bona ) ose (gjona)..Po ne themi e bana mor vlla ,ose gjana.....ca jane kto shnderrime kshu.......Ne per ate A ne e shkrete na njef gjithe shqipnia,pse duhet ta kthejm ne ,apo jo ....masnej ,mos na kujtoni bugacet se na lco goja lang ..apo ai pilafi..abababababaaa..u cmena fare .....knej tmerr malli per tgjitha er bab...ene ke Poti tvete menja kur te therret rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........hahahah hajt gzuar dhe i here....

ermaliurnick

Primus registratum

aman e lal ku ma kujtove Potin hahahhahahah ciklisti nr one hahahha kur e le bicikleten ne pedale ke dhaskali hahahhaha ene gjun poti :lol:

lil-butterfly

Primus registratum

erdha edhe una prap. aman se u kenaqa ne elb aq sa... nejse se nga era e elb kam ardh ne nje shi ketu qe lere mos e pyet.
hajt se shkruaj me vone kur te kem icik kohe edhe ju tregoj si u kenaqa ne elb /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Ha re do na thoni na i gja ju keni qene ime afer apo jo.......Qysh e kishim elbasanin tone?

---------------------------------------------
Elbasan i bukur ,elbasan,
aty ta bashin qejfin tamam

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ha re do na thoni na i gja ju keni qene ime afer apo jo.......Qysh e kishim elbasanin tone?

---------------------------------------------
Elbasan i bukur ,elbasan,
aty ta bashin qejfin tamam [/qb]
ta thot lala jote ty si e ke elbasanin si mos me keq e ke po do rregullohet eshte organizim i keq i punve po he ....

dilaver baxhaku

Primus registratum

...epo se do gjeja elbasanllij nè chat!..bafsh hajèr moj gocè qè je kujtue!t'paska daja tamam kumuri elbasani.po ku qeke...studente nè SHBA!
ta baftè zoti kismet.me sytè nga amerika i kemi shty 50 vjet unè me shokt e mi,kushedi edhe yt
atè.po ta dija e kujtja je!..tè kthehemi ke elbasani ynè: tè vjen gjynaf ta kujtosh.jo se
ka qenè aq i bukur pèrpara,po me ato bahçe e me ato lule ,me ate ujè tè kulluet e me ato gocat
si menekshe!..e morèn mè qafè tè shkretin qytet,
me ate dreq kombinati,qè nuk ishte "çlirimi i dytè"por vdekja e dytè e elbasanit dhe e gjithè Shqipnisè...po sa u gèzova sonte qè gjeta elbasanllij nè chat!asht i çikè vonè,pranaj do ta
mbyll pèr sonte.nesèr , kismet,do i lexoj tè gjitha ms qè kanè shkruajt bashkèqytetasit e mi /pf/images/graemlins/smile.gif :rockband: :smash: tè mirè...natèn e mirè pra...gent shkumbini.

Erion Kotti

Primus registratum

Po ku jeni o patriot!?Se i kemi harru eren elbasanit!kam 10vjet pa shku. Na thuni na i gja t re se na ka marr malli (kush rri atje). :wave:

jonida haka

Primus registratum

ja mor lal mbaruam shkollen dhe erdhem ne el prap po me sybet ketu nuk kalohet dita...kur te vish njesoj do ta gjesh si 10 vjet me pare,po ato cuna ke poshte pemeve asnjoni nuk ka bo nderrime... /pf/images/graemlins/smile.gif )
po dhe ti shume gjate e paske cu hajde cmallu kur te kesh kohe.. :lol: hajt pershendetje gjithe elbasanllive brenda dhe jashte vendeve :kiss: :kiss:

xhoni

Primus registratum

Hahahahah
O jona,ca te thoshin mi?
U paska ardh kjo qe ka pas qene ke dhaskali(ose ke pedagogjikja),apo kjo qe e ka pas shpine ke filan pallat,kjo shoqja kollankes :lol: :lol:
Vazhdojne zhulcat me hudh fara kur kalon ndonje qe sja var ee?

Do me sjellesh ndonje bugace se nordha? :tipsy:

Erion Kotti

Primus registratum

Per dy javë do jem atje,mezi po pres të iki! Shpresoj mos them të njëjtën gjë kur të jem atje! :mad: O Jona po çmë duhen mu çunat nën pemë apo frutat mbi pemë :lol:A ka no i femer për të qënë atje apo ska nel no nji ajo më intereson.Besoj se po të shoh ty nuk do zhgënjehem :confused: :confused: Flnd. për :kiss: :kiss: :kiss:Gjithashtu! :wub:

jonida haka

Primus registratum

xhoni me ngrive gjakun kur the per ke dhaskali thash mos qe ketu me diktoj ky..... :lol:
lykos21 mos u bej merak el eshte mbajtur per gocat e bukura,pastaj lere po te me shohesh mua :lol: :lol: ika yje dhe hajdeni dukuni nga el :kiss: :kiss: :kiss: