Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

GaP

Primus registratum
Re: Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

une them JO por s'kam rruge tjeter e do kthehem /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

una jam elbasanllie per nga gjishja:D:D..a lejohet pjesemarrja?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

GaP

Primus registratum

erdhe ti mbese /pf/images/graemlins/wink.gif ja miresenaerdhe /pf/images/graemlins/smile.gif

po bej ca petulla me recel rrushi une per darke kurse neser per mengjes ke simite me bugace, pre dreke nje tave kosi ne tave balte (meqe eshte gjella ime e preferuar) dhe per embelsire ke kabuni /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

yyyyyyyyyyyyyyyy mjam mjam /pf/images/graemlins/tongue.gif

dedalus

Primus registratum

Kaq shume ju paska marre malli per gjelle elbasonse.une kam dy vjet qe nuk i shof me sy dhe ia kam harru fare emrin.po te them te drejten me ka marre malli per icik fergese me spec djeges ose tave kosi.pa harruar imam bajalldine /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

mu me haen ato qe tha gjishja..mka shku goja long qamet!!!

dedalus

Primus registratum

nuk e kuptoj pse e keni hapur kete faqe kur nuk flet asnje nga ju.ja kjo eshte e keqja e ne elbasanllijve qe i bejme gjerat per veten tone dhe i leme aty sic jane.kemi faqen tone te flasim aty dhe jo tek ato te tjerat.hajrt rrofte isuf myzyri dhe albert tafani :rockband:

MAJTILA

Primus registratum

:lol: he mor edhe une Elbasanllije jam /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: po me hahet nje ballakume tani ime do iki ta blej

hot

Hotgirl

bleje mi ti mjep icik edhe mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ci do aman .. apo nuk tshnoshin brum i gjalle jan yackkkkk

Guest

Ne shyqyqr qe shpetum na ato /pf/images/graemlins/wink.gif

Sallaku

Primus registratum