Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

GaP

Primus registratum
Re: Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

Fillimisht postuar nga ^xox^:
[qb]
Fillimisht postuar nga GaP:
[qb] une se kam pare maratonen por na thuaj iher ca e 4 ke qene se mbase ne kujtohesh keshtu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
kam mbaruar te e 4-e nen kujdestarine e atlijes se letersise... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif t´hink... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hmmmmmmmmm paske qene tek E-ja. dmth ne vit te fundit i kemi patur klasat ngjitur. nice one this. let me guess: mos je gje spikeri ti???

Erison700

Forumium maestatis

Po ti mi Gap olbasanllije qeke?
Pranaj qeke kaq shqetull me SMS /pf/images/graemlins/laugh.gif

GaP

Primus registratum

po kot nuk i thone: koke elbasanlliu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif e kam edhe une nje damar mbrapsht ne koke /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

hahaha car m'bone tu qesh tani me ket kok elbasanlliu. Ashtu me thoshte dhe cuni tezes tim ne fush-mret. Kur shkoja ta takoja nganjehere, shkonim per te lare makinen te ai lavazhi qe eshte aty afer kryqezimit qe ndahet rruga per durres dhe ajo per tirane. Gjithmone qe do shkoja po te njejta fytyra do shifja, me mercedeza, mitsubishi sportiv, foristrada edhe e pyesja kushon tim nese ato personat ishin te gjithe pronaret e lavazhit dhe ai me thoshte jo re jo car pronarash po bajne si te forte, si kok elbasanlliu maaaaaaaa ene e zgjaste ket maaaaaaaaa deri ne fund te frymes /pf/images/graemlins/laugh.gif

GaP

Primus registratum

ca te bejme, kjo jam une... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

GaP

Primus registratum

... ose me mire: keshtu jane elbasanllinjte /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

[qb]
[qb]
[qb] une se kam pare maratonen por na thuaj iher ca e 4 ke qene se mbase ne kujtohesh keshtu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
kam mbaruar te e 4-e nen kujdestarine e atlijes se letersise... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif t´hink... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hmmmmmmmmm paske qene tek E-ja. dmth ne vit te fundit i kemi patur klasat ngjitur. nice one this. let me guess: mos je gje spikeri ti??? [/qb]
Spikeri hyn ne forum me nick FALLEN ANGEL:
Po e majte men ne gjimnazin rrinte me kte tocin gjith diten:qe hyn me nick XoX

GaP

Primus registratum

hmmmmmmmmm pasi e shtrydha icik mendjen qe te kujtohem mos valle ^xox^ eshte Rodi :confused: :confused:

ameba

Forumium maestatis

[qb] hmmmmmmmmm pasi e shtrydha icik mendjen qe te kujtohem mos valle ^xox^ eshte Rodi :confused: :confused: [/qb]
o Gap ja zhyte po duke qene se e 4-e ka pas njit vetem A nuk mund te prisja me teper nga ju nejse.... /pf/images/graemlins/wink.gif une kam qene spiker eshte e vertete
po nuk jam Rodi ai lunte futboll ne asht ne amerike ime... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ameba

Forumium maestatis

GaP kontrollo P.M se do te hiqet kureshtja...
dhe mos e lesho veten kaq shpejte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

[qb] GaP kontrollo P.M se do te hiqet kureshtja...
dhe mos e lesho veten kaq shpejte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Te mban gje sita ty?!
C'site them dhe une, shoshe nga ato me brima te medha ke zotrote!

Guest

Fillimisht postuar nga JuStiFy My LoVe:
[qb]
[qb]
kam mbaruar te e 4-e nen kujdestarine e atlijes se letersise... /pf/images/graemlins/tongue.gif t´hink... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mos e shani leten ketu se mund te kete spiuna /pf/images/graemlins/tongue.gif ! [/qb]
e kush na qenkan kta spiuna ....ti ema /pf/images/graemlins/laugh.gif

GaP

Primus registratum

po flsinim per atilijen e jo per leten dhe atlija ja le letes ne bisht mi goce /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

GaP

Primus registratum

[qb] GaP kontrollo P.M se do te hiqet kureshtja...
dhe mos e lesho veten kaq shpejte /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
epo tani s'do i merrja gjitha robt e E-se me rradhe une qe te te gjeja ty /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS: thnx for the PM /pf/images/graemlins/wink.gif

ameba

Forumium maestatis

tani me emocionove fare /pf/images/graemlins/laugh.gif lene mo po chek PM prap.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Na kujtoni noi gja tjeter .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb] Na kujtoni noi gja tjeter .... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une po te jap nje fakt...
ka qe me 13 mars qe era e krastes nuk ka pushuar nje minute dhe te gjithe kane bere nje lufte per jete a vdekje me krehjet e tyre sipas modes se fundit te parukeri J O N I--t
Kjo te kujtohet..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

hahahaha u po joniii ai simpatiku /pf/images/graemlins/laugh.gif qe dilte ke televizori qyqa none mir qe sjam atje tani se kushedi si do kishin perfundu floket e mija ne duret e atij jonit /pf/images/graemlins/smile.gif

dedalus

Primus registratum

O patriote po cna thoni noi gja te re nga krthiza e shqiperise?si po shkojne punet andej?ia vlen te kthehemi per vere me pushime apo te rrime me mire ketu ku jemi??