Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

dedalus

Primus registratum
Re: Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

Mirsejugjeta patriote!nga mesazhet mora vesh se na ishte hapur nje gjimnaz i ri ne elbasan.Le te hapen nja 30 te rinj po deshen por si dhaskali nuk vjen asnje.E di qe kohet e fundit dmth pas 2000 dhaskali kanje nam te keq por faji i kujt eshte sias jush???pergjigje mjaft e lehte.faji eshte i atij qe e ka zyren ne kat te dyte.Prandaj po ju them juve te dhaskalit behuni te gjalle qe te pakten ketu ne forum ta mbajme te larte sic e meriton emrin e gjimnazit "Dhaskal Todri".Sa per ato te ahmetit kam respekt.o gap car mature je ti byrazer???po deshe me thuaj edhe emrin

GaP

Primus registratum

matura - 2000
emri - kela

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

kush tha qe esh hapur nje gjimnaz i ri /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] Kusheria ime esh bere drejtoresha e gjimnazit te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti mi the... pse na fut neper keto qosh-sokake kot se ne icik duam edhe ngatarrohemi kot
glare.gif
glare.gif

Guest

hahahaha
po un nuk thash qe esh hapur thash qe esh ber kusherira ime drejtoreshe
wacko.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif
Anyways gjimnazi i ri kemi pas then ne atij ku kam qen une pasi ishte ndertuar vone lol

Elbasanllije

Primus registratum

Gap, kam qene tek matura e '99 po se mbarove te tere gjimnazin fatkeqesisht dhe me ka mbe4tur pishman mbremja e matures aty. Une kam qene tek A'ja, megjithese une kam bere 2 vjet e gjysem aty mundet te me mbash mend po pate memorie te forte. Po per zotin, ai Gezimi i fizikes (pastaj u be drejtor me thane) e kam pas lemeri. Sa i poshter ka qene. Do shkoj ta takoj kur te kthehem ne shqip. se gjithmne me ka pas ngacmu 'kaqoli' (fjala e preferuar e tij.
Shnet Gap.

GaP

Primus registratum

hmmmmmmmmmmmmmmmmmm, paske qene ne klase me oligetin, eldin, edliren, erjonin, buqen etj etj etj (se s'po me kujtohen emrat). edhe mund te te kem njohur por ...

gezimi u be drejtor dhe vazhdon te jete drejtor dhe ka ngel i njejti (per te mos thene qe eshte bere icik me i keq tani qe eshte ne pushtet) megjithate me ish-nxenesit eshte bere i dashur :pp une kam qene me fat qe s'me ka dhene.
ilirin e historise e hoqi nga shkolla /pf/images/graemlins/frown.gif
majlinda (zysha juaj kujdestare ne mos gaboj) akoma eshte shtrige /pf/images/graemlins/wink.gif marjeta e historise akoma uleret kur shpjegon dhe si ka ik zeri fare :pp

do me inf per stafin??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

po parukja akoma aty eshte > ? :eek: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

dedalus

Primus registratum

Plehra kryesore e te gjithe gjimnazeve eshte ai qe ka zyren ne kat te dyte tek dhaskali pra i ashtuquajturi drejtor.nuk e di se kush e solli ne kete detyre njehere por sigurisht ka patur shpatullat e mbrojtura.mos u bej merak hampi dampi se edhe pak je ne krye te atij gjimnazi qe e ke shkaterruar me ardhjen tende!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

dedalus

Primus registratum

Po ta kesh bere gjimnazin tek todri e di mire se kush eshte !!!! :cool: :cool:

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb] po parukja akoma aty eshte > ? :eek: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
parukja = leta e letersise tek dhaskali????

pink gin

Primus registratum

o Kalamaja poo mire mo meqe po na vjen dita veres si thoni te mllidhemi ne elbasonllijte ihere per qef te peshkut ne te pime nje kafe per qef anej nga qendra.... /pf/images/graemlins/wink.gif
mendohuni ne mu pergjigjni live ose me P.M.

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Krokodili*:
[qb] o Kalamaja poo mire mo meqe po na vjen dita veres si thoni te mllidhemi ne elbasonllijte ihere per qef te peshkut ne te pime nje kafe per qef anej nga qendra.... /pf/images/graemlins/wink.gif
mendohuni ne mu pergjigjni live ose me P.M. [/qb]
O.K Kokodrilo kur te dush ti meqe e hape ti ket muhabet organizoje po ti.
meqe ra llafi une kam qene ne mat. 2000 te daklit ne kush ka nje cike memorie me ka pare ne maratonen e atij viti..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga GaP:
[qb]
Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb] po parukja akoma aty eshte > ? :eek: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
parukja = leta e letersise tek dhaskali???? [/qb]
E MO AJO ESHTE ....
ME KA PASUR SHUEM QEF SE I PELQENTE KUR I SHPJEGOJA KUPTIMIN E POEZIVE APO TREGIMEVE ....

GaP

Primus registratum

une se kam pare maratonen por na thuaj iher ca e 4 ke qene se mbase ne kujtohesh keshtu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

une kam ikur ne vit te 3 na shqiperia ka qen viti 1999 ne 1 prill /pf/images/graemlins/laugh.gif
merre me mend vet ti tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

[qb] une se kam pare maratonen por na thuaj iher ca e 4 ke qene se mbase ne kujtohesh keshtu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
kam mbaruar te e 4-e nen kujdestarine e atlijes se letersise... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif t´hink... /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga ^xox^:
[qb]
[qb] une se kam pare maratonen por na thuaj iher ca e 4 ke qene se mbase ne kujtohesh keshtu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
kam mbaruar te e 4-e nen kujdestarine e atlijes se letersise... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif t´hink... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mos e shani leten ketu se mund te kete spiuna /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Elbasanllije

Primus registratum

Jam kurioze ca eshte bere me ate zyshen e letersise, nje moshe e re ajo e gjate, ka pas te vllane tek C-ja. S'ia mbaj mend emrin dreqit po papappa sa bertiste ajo, se duroja dot.

Ej GAP i mbake mend emrat mire ti te klases time, aty kam qene po kam ikur heret nga shkolla se erdha ketej.