Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

Ema

Goddes
Re: Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

Fillimisht postuar nga Captain Albania:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Ha re e shef,ta bani rrup-sup.

P.s:pse re s'ka lokale qe do u puthkemi ke Aqifi? [/qb]
Ok /pf/images/graemlins/laugh.gif Ku do e lem /pf/images/graemlins/tongue.gif Per diten e veres do jem mu atje duke te prit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per proton: Ku di gja ajo /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
He,me qef e kam per dite vere....
po kushedi me cil jam /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

te them te drejten ema sja vlen ta takosh ket neon esh shume i shpifur /pf/images/graemlins/laugh.gif

neo mos mu drejto me mua ok /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Ah mor zot /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: sme le njeher rehat sme le... vetem ai zoti atje lart e di se cpo heq me ty une /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ta tregoj une kur te vij ne shqipri ty /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :smash:

olti

Neo

Shiko se nuk t'le qe te me qendrosh lart /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjithmone une lart ti poshte /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

ishallah se menojne keshtu gjith elbasanllinjte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb] ishallah se menojne keshtu gjith elbasanllinjte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Varet se me ke kemi te bejme /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kupton ti apo jo? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nqs eshte e lehte e leme edhe siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Zevzeke cja ve re aman ky sdi cdo me then sex /pf/images/graemlins/laugh.gif

neo po poshte meje do rrish tere jeten ti ta garantoj kete /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alternativi

Primus registratum

Nga e din ti prototipe apo e ke provu me neon :rockband: O neo mos u bo merak se edhe poshte mire rrihet,po me vjen keq per prototipen se do lodhet me shume. : :tipsy: (une jam nga durrsi po mbrojta pak neon :thumbsup: )

Guest

Fillimisht postuar nga alternativi:
[qb] Nga e din ti prototipe apo e ke provu me neon :rockband: O neo mos u bo merak se edhe poshte mire rrihet,po me vjen keq per prototipen se do lodhet me shume. : :tipsy: (une jam nga durrsi po mbrojta pak neon :thumbsup: ) [/qb]
mir e bere qe e mbrojte se ai nuk eshte i zoti i vetes kur vjen puna per seks :tipsy:

dedalus

Primus registratum

O patriote por car bani ksoj muhabetesh ne forum juve re? E dini ate shprehjen qe elbasansi keto gjana nuk i thote por i ban ? e pra ju po flisni kot pra ransi kane veprat pranaj ta nrrojme ket teme jo per nai gja por ne elbasanllijt kemi vepra dhe jo llafe.ok ju uroj shnet e fat te gjithve ene icik leke po deshet dhe se shpejti.hajt shnet

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pepper_EL:
[qb] Ej kush ka qene tek Ahmet Dakli, matura e 99? [/qb]
une kam qene matura '00 por njihja ca nga matura '99 sidomos ato qe kane qene tek A-ja...

e di si mu duk ahmeti kur isha per vitin e ri? sikur ishin zgjeru ato koridoret dhe Gezimi me Kaculin si gjithnje benin roje tek dera. pata shume mall kur pashe ato koridore pa pike drite /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Fallen angel ene xox kan qene matura 200 ke ahmeti.
Ca paralele ke qen ti more?

Guest

i misssss my friends /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
ersilen , inen , etjjjjjjjjjjjjjj

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Fallen angel ene xox kan qene matura 200 ke ahmeti.
Ca paralele ke qen ti more? [/qb]
une e di qe fallen angel ka qene tek E-ja por xox kush eshte?

dedalus

Primus registratum

po naga dhaskali nuk paska asnje ketu ?O dhaskalice po behuni te gjalle.Une kam qene matura 99 tek dhaskali.Nqs kam ndonje bashkekohes le te behet i gjalle se na mbyten keto te Ahmet Daklit.

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hesiod:
[qb] po naga dhaskali nuk paska asnje ketu ?O dhaskalice po behuni te gjalle.Une kam qene matura 99 tek dhaskali.Nqs kam ndonje bashkekohes le te behet i gjalle se na mbyten keto te Ahmet Daklit. [/qb]
po boll keni marre kot ju te dhaskalit gjithnje :smash: :smash:

Guest

Kusheria ime esh bere drejtoresha e gjimnazit te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

GaP

Primus registratum

kujt gjimnaz mi? pse eshte hap gjimnaz i ri ne elb? se paskam marre vesh une kete kur isha per vitin e ri. :eek: :eek: