po dyshoj se ...

H

harap

Guest
Re: po dyshoj se ...

une ato i kam bere qe te te heq namin qe te ka dal.
po smerr vesh ti.

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb] /pf/images/graemlins/tongue.gif kot nukeshte shprehja per ca e kemi shoku shokun /pf/images/graemlins/tongue.gif
megjithate them se TEDI e kuptoi gabimin dhe ka qene vertete i pire apo jo TEDI ? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Plako po te isha i pire nuk do isha ne chat po diku tjeter ...[/qb]
jam shume kurioz te di se ku do ishe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Paska nderru gjini ene Tedi :eek: Une e dijsha per cun me ashtushe p****... Qenkam gabu me duket :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Paska nderru gjini ene Tedi :eek: Une e dijsha per cun me ashtushe p****... Qenkam gabu me duket :tipsy: [/qb]
Pape Ti ske qen ne nje MOment te caktuar qe dhashe pergjigjen Per kete Teme te Hapur nga shoku im i dashur Kapterr.. Aty ta kishe lexuar ahere do mendoje gjera te tjera ... MOs them qe do me ndihmoje te bleja nje krevat te ri... :tipsy: :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Keto jane jystifikime zemer /pf/images/graemlins/smile.gif Me vjen keq shume shume, por duhet ta pranosh veten per ate qe je bere tani, jo per ate qe ke lindur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk ke ci ben , ndjenjat e forta i kane fajet /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Keto jane jystifikime zemer /pf/images/graemlins/smile.gif Me vjen keq shume shume, por duhet ta pranosh veten per ate qe je bere tani, jo per ate qe ke lindur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk ke ci ben , ndjenjat e forta i kane fajet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po pra Sikur te ishte ashtu .MAgari si ja bojn taljont...

H

harap

Guest

leri keto po he /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] leri keto po he /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kush foli tani.Vetem ti mos fol ketu ne kete teme TE tjeret mund te flasin sa te duan vetem ti jo ty te eshte hequr e drejta te flasesh ne kete teme . Arsyen e di pse.... :thumbsup: :tipsy:
cool-.gif

H

harap

Guest

spo ta prek njeri jo /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] spo ta prek njeri jo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
BOj gafe prek pa .... Nejse se ti thone vete ato kur te te morin persiper me te bo i din vete as mu nuk mi thane ...

H

harap

Guest

jo mer se si duhesh gje ti kujt qe me te prek /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] jo mer se si duhesh gje ti kujt qe me te prek /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
normale se nuk po me dilshin llogarit ...

Katja

Primus registratum

[qb] sot lexova diçka qe na shtyn te dyshojme per nje shok tonin te mire .
ju them te drejten na erdhi keq /pf/images/graemlins/smile.gif

*** TEDI is now known as STELLAMARINA
<STELLAMARINA> HI TE GJITHEVE NGA STELLAMARINA
mos valle Tedi po kerkon cuna ??? /pf/images/graemlins/smile.gif
hahahahah [/qb]
Ua mi none kush flet, ky qe ben deklarata qe ububu /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti cuno shiko ca thua vete , lene Tedin /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Katja

Primus registratum

O Tedo me te thone une ty se ca ka thone nji dite Harapi per vete , e mori historia /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

ma thoni dhe mua se nuk it hem njeriu joooo /pf/images/graemlins/tongue.gif

JoNiDa1

Primus registratum

O Tedi mos e vrit menjen aman...se alla fine eksperienca jane edhe sikur te ndodhin..le njehere qe se besoj se njerezit qe jetojne ne tirane kane akoma inat nje njeri qe eshte gay..imagjino te behesh per pak ose sikur te duash te behesh..ste lejne dallaveret verdalle:)
Pastaj edhe sikur te jete e vertete qe u ka bo..cazzi suoi;) themi ne ketej

TEDI

Valoris scriptorum

Tralala e vuna Pergjigjen atij qe hapi temen po si pelqeu shume se aty dilte tamam pse e kishte hapur kete teme po nejse . Prandaj nuk ka shkuar kjo teme me 20 30 faqe vetem sepse brenda javes ia dhashe pergjigjen e merituar atij dhe Publiku i madh i Albforumit e kuptoi qe nuk ishte gje tjeter vetem se nje shpifje e momentit... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Stellamarina

Primus registratum

mirembrema te gjitheve! rastesisht krejt rastesisht pashe ne albforum nje teme qe ishte hapur nga zoti harap dhe une neser do shkoj ti shkul veshet mbi nje thashathem trashanik( se harapi ben gabime trashanike, sikur sme ka njohur mua)mbi faktin qe tedi hyn ne chat me nickname stellamarina. une jam stellamarina dhe te gjithe ata qe kane me shume se 1vit ne chatapo ne labforum me njohin mire. dhe te gjithe ata si tralal( e dashur faleminderit per mbeshtetjen tende ne te tilla raste, kur njerzit nuk kaneme cfare te merren por merren me ca thashatheme pa baze se keshtu ju pelqen) e dine qe tedi eshte tjeter dhe stellamarina eshte tjeter. nuk me pelqen fare fakti qe harapi duke e ditur shume mire kete gje pasi ka chatuar shume here me mua, hap kete teme me nje subjekt kaq apsurde. harap neser do vij me tedin te te takojme per te verifikuar qe ti ke gabim i dashuri im dhe kete teme e ke hapur thjesht per te me vene mua dhe tedin ne siklett. neser do perballesh me stellamarinen :mad: ( e te mos e bejme kaq trgjike pasi nuk jam kaq shume e nevrikosur)ah harap dua kafen prej teje kur te vij neser me tedin. Nje pershendetje te gjitheve chatisteve pasi me ka marre malli per albforumin.