Pleniumi i grave te....

H

harap

Guest
Re: Pleniumi i grave te....

ok me mire po ke kujdes se mos me thuash ndal se edhe polic trafiku te me sjellesh nuk ndaloj me /pf/images/graemlins/smile.gif
11 mbaje mend mire!!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ok me mire po ke kujdes se mos me thuash ndal se edhe polic trafiku te me sjellesh nuk ndaloj me /pf/images/graemlins/smile.gif
11 mbaje mend mire!!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:thumbsup:
Kshu te du,t'venos si Gjini ke Skenderbeu! /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

AXL e qete zemer .
futu edhe ti ne plenium eshe shif nqs ka mbet ndonje karrige edhe per ty.
Ti shkon te besh Ski po mos harro se edhe une bej ski ketej prandaj zer vitin se te iku /pf/images/graemlins/smile.gif

axl

Primus registratum

Pse mor un duhet me pa a ka karrige per mu?Pah çfare kavalierit..............

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Amira:
[qb] Ika iher, se rradhen e ka KATRA sot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ej vallah nuse!

Shef,Elbasani e ka marre ne dore ket muhabet,duket,jo po na shani po deshet po s'ju :smash: :smash: kurrizin :mad: !

:rockband: :rockband:

H

harap

Guest

Axl une sjam brenda fare se sme lejojne te shoh vendimet qe merren /pf/images/graemlins/smile.gif
Ema e keni per nder si qytet jo per gje /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

[qb] Axl une sjam brenda fare se sme lejojne te shoh vendimet qe merren /pf/images/graemlins/smile.gif
Ema e keni per nder si qytet jo per gje /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjoja /pf/images/graemlins/tongue.gif !

H

harap

Guest

Ema ma mbaj krahun edhe me trego c apo behet aty brenda se pastaj e ula numrin /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Amon ere vec nr mos e ul /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Tani po venosim kush me ta bo masazhin e mjesit,Alinosi apo Amira :cool: !
-Amira thote se ajo eshte peshe e lehte :rolleyes: e te shtyp me kome,Alinose thote se eshte mjeshtre ne masazh qafe. :eek:
Ke preferon ti :confused: ,ta them i supozim se po kapen pri flokesh kto?

Kordelja

Valoris scriptorum

Hahahaaaaaaa, car pashai qeke ti kshu re....tu bokan femnat lesh me njona tjetren...pashai i vertete i kenaq te gjitha ore ndaj s'kane goje me fol ma mrapa..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema, ca i do 11 kalamoj ti mi do me bo skuader futbolli eeeeeeeee, po portjerin pse e do femer mi :eek:

Kuku si po t'hypin keto persiper ty pashajo e po ti shkepkan kockat e po te bokan paluze....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

P.s.Amira ku e njef Fiqireten kjo mi....osht e vockel......... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Hahahaaaaaaa, car pashai qeke ti kshu re....tu bokan femnat lesh me njona tjetren...pashai i vertete i kenaq te gjitha ore ndaj s'kane goje me fol ma mrapa..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema, ca i do 11 kalamoj ti mi do me bo skuader futbolli eeeeeeeee, po portjerin pse e do femer mi :eek:

Kuku si po t'hypin keto persiper ty pashajo e po ti shkepkan kockat e po te bokan paluze....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ngjo mi ngjo!
10 cunat jane lojtaret e skuadres,baba vet dmth Harapi do jete portieri,goca osht arbiter mi ej!
Pastaj shife ate pm se do te vras :smash: :smash: !

Kaq kisha une,ene s'jam e vogel hic se m'arrijne komet m'toke kur ulem n'karrike! /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Ema po ska problem me ta bejne me rradhe punen e masazhit /pf/images/graemlins/smile.gif
jam gjithe ky trup une edhe i perballoj siper po deshen edhe te dyja /pf/images/graemlins/smile.gif
Kordelja se kupton si eshte filmi ketu po po deshe hajde edhe ti edhe shife forcen e pashait /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

[qb] Ema po ska problem me ta bejne me rradhe punen e masazhit /pf/images/graemlins/smile.gif
jam gjithe ky trup une edhe i perballoj siper po deshen edhe te dyja /pf/images/graemlins/smile.gif
Kordelja se kupton si eshte filmi ketu po po deshe hajde edhe ti edhe shife forcen e pashait /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Pse re me llafe shpjegohet ajo "forca"? :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

po ti moj Ema me ato pm me duket se po me pergatit ndonje puc !!!!!

H

harap

Guest

Ema nga ketu forcen pervec se te thyej ekranin e pc skam se si e bej ndrysh /pf/images/graemlins/smile.gif
prandaj dalengadal po na vjen behari /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Amon re sa me ke friksu ti mu re.... /pf/images/graemlins/laugh.gif , e shumta jo ekrain e PC-se po nai brime tavolines ke me i bo qe te fusesh kabllot e PC-se ate ke me bo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ...........oj po ky......... /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

P.s.Emaaaaaaaaaaaaaaa, rrofte pleniumi qe di me i nda detyrat...E KOM PA MI pm SE ME VJE ME E-MAIL PO S'PO ARRIJ ME TE SHKRUJT QE I RAFTE PIKA PUNES SE ME VDUQI......... :smash:

H

harap

Guest

o Kordele po edhe ti po ma fut ee ?? : /pf/images/graemlins/tongue.gif
une po mendoja cfare dhurate te beja per shen valentin /pf/images/graemlins/smile.gif