Plazh - Topless?

mozaiku

Primus registratum
Re: Plazh - Topless?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Ka raste ne q1 humb, ne pergjithesi nje likuid te bardhe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dhe thone se ai lukuidi eshte dore me nje kunder alergjive /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Doleeeee, per ca po flet ky aman ? Ky me tremb mua... /pf/images/graemlins/crazy.gif

S

Scorpion

Guest

Juve dielli i dimrit ju ben keq, jo me ai i veres... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aman permbahuni, dhe vishuni me rroba banjo trup, jo me bikini. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Mozi mos ja ver re mi se kush i ka then mi kur flet ashtu dukesh macho-sexi /pf/images/graemlins/laugh.gif .........genjeshtraaaaa

mozaiku

Primus registratum

Une po rri afer teje iher... sa here qe do jem top-less /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Eshte nji nder i madh per mua
evil.gif
hej mase vjen edhe kushi /pf/images/graemlins/winkwink.gif

MLK

Primus registratum

Une po rri afer teje iher... sa here qe do jem top-less /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

less kujt i thojn n'anglisht, leshit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Eshte nji nder i madh per mua
evil.gif
hej mase vjen edhe kushi /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]
Ti po me tremb ma shume se MLK, se ai vetem me ujera te godiste /pf/images/graemlins/laugh.gif, ndersa ti po pervesh monget... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Eh c'me gjeti, rashe nga shiu ne bresher me duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Kusho? /pf/images/graemlins/shocked.gif

true confidental

Forumium maestatis

Ajo po ferkon duart me tan cream....do me mar ngjyre cokollate gjithandej e eshte gati me furnizu participantet e tjere ne grup /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Une plazhit gjezdis me syze /pf/images/graemlins/laugh.gif te zeza biles, shume praktike me pa komshijet e çadres diellit pa u von re /pf/images/graemlins/laugh.gif

kelmendielvis

Primus registratum

Ne Singapore ku jetoj une eshte vere gjithmone dhe kuptohet qe kultura e 'plazhit' eshte kultivuar natyrshem ne kete popull.
Eshte pjese e pandare e jetes se tyre te perditshme.

Qofte ne mengjes, qofte ne mesdite qofte ne mbremje njerezit ketu gjejne pak kohe pe te shkuar ne plazhin tropikal te rrethuar me palma. Por te dalesh toples as qe behet fjale ketu! Ligjet lokale ndalojne te dalesh ne kanotiere apo te ecesh zbathur ne vende publike e jo me te dalesh topless.

Tani me falni nese po dal pak nga tema poror per dicka me vjen cudi me femrat ketu. Si ka mundesi qe pjesa me e malle e femrave kineze (jo rracave te tjera) ketu jane 'flat' -derrase (nuk u ka falur zoti dhuntite femerore si gjoksi, e pjeset e tjera) veshin rroba te puthitura per trup qe e ekzgjeron me shume mangesine e dhuntive te femres.

mozaiku

Primus registratum

Une s'e fus mo ne goje tani e tutje /pf/images/graemlins/laugh.gif ( orizin)... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

e dashur Rohit..
dihet qe Singapuri ka plazhe te bykura, por gjynah qe nuk shfrytezohen, pasi njerezit duhet ti nenshtrohen rregullave fetare,No freedom at all