Re: Plazh - Topless?
Fillimisht postuar nga Gysi:
[qb] Shumica e njerezve e leshojne veten nen efektin e tundimit nga shfaqja e dhuruar...
...Por gjithsesi, ne momente te caktuara, terheqja shfaqet perseri, pasi njeriu keshtu funksionon. Dhe duke qene se kjo loje vazhdon e perseritet vazhdimisht, njeriu ka tendencen t’a leshoje veten nen pushtetin e tundimit. Shpesh shume njerez bien pre e veseve, dhe sigurisht morali individual shtyhet gjithmone e me ne skaj te ndergjegjes. [/qb]
Ore Gysi, seriozisht nuk te marr vesh. Ç'lidhje ka liria ime me shkallen e ulet te vetepermbajtjes se dikujt. Per hir te disa perverseve qe na u tundokan, une duhet te heq dore nga liria ime... ! Ku i meson ti keto ? Kjo me kujton nje skeç te atij Çobo Rrapushit që ia kishin vjedhur lopen dhe njerezit i thoshin qe ai e kishte fajin, derisa ai u nxeh dhe u pergjigj : "Jo more, po ai qe e vodhi, nuk paska faj fare ereeeee ?"
Ja keshtu, Gysi, ne nuk shpetojme nga veset e njerezve duke kufizuar lirine tone dhe duke pershtatur sjelljet tona sipas mendjes se ketyre njerezve, por vetem duke i denuar dhe luftuar keto vese.
Anablue e dashur, ti e di qe Maloku yt i dashur nuk eshte aq i zgjuar per keto th&th, megjithate me shpetove sepse fillova te mendoj lloj-lloj gjerash... pfffffff, edhe une pervers me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif
INDULGENCE e dashur, duhet te kem lene edhe une ndonje gjurme per te mos u harruar kaq shpejt, megjithate MALOKU YT ju do shume :kiss: , topless ose jo... Fundja, it's just a connotation (duhet ta kisha shkruar frengjisht me mire /pf/images/graemlins/wink.gif )
Kordele e dashur, falemnderit per sqarimin dhe me falni per mundimin :wave: