Plazh - Topless?

MLK

Primus registratum
Re: Plazh - Topless?

arun,
shpesh ti merresh me gjykimin e inteligjences apo shkallen e civilizimit te te tjereve keshtu qe nese kjo te ben te lumtur beje gjithe jeten se nuk pegon njeri, feel free. Une per vete e kam thene qe nese do te me duhej te te imagjinoja, nga keto qe shkruan i ngjan shume "Xha Sulos" te filmi Kapedani ku shikonte breket e gruas se çunit ne balet ndermjet gishtave te dores qe "mbulonte" fytyren :lol:
Morali nuk eshte nje cope gjoksi e ekspozuar ne plazh pasi nese besoni kete atehere skeni kuptuar asgje nga morali e aq me teoper qe beni dhe filozofira boshe ne forume!
Njerezit me te pamoralshem ne kete bote jane ata qe duan te imponojne nje moral te tyren apo versionin e tyre te moralit pjeses tjeter te shoqerise.
Moral eshte te jesh besnik ne miqesi, te jesh human, te japesh pa pritur te te kethejne, te duash e jo te posedosh....keto po per mua perbejne moral e jo budalliqet e fanatikeve qe nuk çlirohen dot nga komplekset e tyre e per kete ja vene fajin shoqerise duke e quajtur te pamoralshme.
Po te ishe Tirones o arun dhe ne kohe te Enver Hoxhes nuk te qaste njeri ne shoqni ty se nuk kishe kujt ti duheshe me keto men qe mundohesh te shesesh ne forum. Ti duhet te jesh nga keta tiranasat e ardhur pas 90 ne Tirone e kujto se more shpi 2 vjet ne kryeqytet e me kete rast i perket mentalitetit te kryeqytetit!
Me vje keq qe ai regjim ju la me kete mentalitet po nuk eshte faji im keshtu qe mos e kerkoni duke me dhen moral mua! Na u desh te dilnimù jashte shtetit te mesojme se çfare mentaliteti paska me te vertete vebdi yne se nuk na ra rasti me jetu me turqeni ne shoqnite tona, ndaj falenderoj zotin qe me paska mborjt nga ky mentalitet qe i tako shekullit te kaluar.

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb]
Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] Per keto ceshtje ke te hapura tema te vecanta tek teologjia, ndaj mund t'i trajtosh atje.
Ketu jane jashte teme krejtesish dhe per me teper provokojne debate te gjata dhe te pazgjidhshme qe nuk kane te bejne aspak me diskutimin ketu. [/qb]
JO eshte PLOTESISHT brenda teme!E fshive sepse nuk te interesonte ty!

Ajo qe thash shkon ne thelb te asaj qe po diskutojme. Absolutizmin apo relativizmin e normave dhe ky nuk eshte diskutim theologjik vetem. "Relativizmi" i shembullit tend, qe e solle i pari qenka i pranueshem dhe brenda teme kurse "absolutizmi" i shembullit tim nuk eshte. How come? [/qb]
Jo mo DDD, besoj e ke gabim! C'ne te fshij Gysi postimet qe nuk i interesojne! Pastaj ai nuk ka asgje me ty...Ti po pate ndonje ankese beje, se e di ti ku perfundon...Gysi ma rekomandoi dhe mua kete ceshtjen e ankeses.

:smash:

Urim Nerguti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gysi:
[qb] Shumica e njerezve e leshojne veten nen efektin e tundimit nga shfaqja e dhuruar...
...Por gjithsesi, ne momente te caktuara, terheqja shfaqet perseri, pasi njeriu keshtu funksionon. Dhe duke qene se kjo loje vazhdon e perseritet vazhdimisht, njeriu ka tendencen t’a leshoje veten nen pushtetin e tundimit. Shpesh shume njerez bien pre e veseve, dhe sigurisht morali individual shtyhet gjithmone e me ne skaj te ndergjegjes. [/qb]
Ore Gysi, seriozisht nuk te marr vesh. Ç'lidhje ka liria ime me shkallen e ulet te vetepermbajtjes se dikujt. Per hir te disa perverseve qe na u tundokan, une duhet te heq dore nga liria ime... ! Ku i meson ti keto ? Kjo me kujton nje skeç te atij Çobo Rrapushit që ia kishin vjedhur lopen dhe njerezit i thoshin qe ai e kishte fajin, derisa ai u nxeh dhe u pergjigj : "Jo more, po ai qe e vodhi, nuk paska faj fare ereeeee ?"
Ja keshtu, Gysi, ne nuk shpetojme nga veset e njerezve duke kufizuar lirine tone dhe duke pershtatur sjelljet tona sipas mendjes se ketyre njerezve, por vetem duke i denuar dhe luftuar keto vese.

Anablue e dashur, ti e di qe Maloku yt i dashur nuk eshte aq i zgjuar per keto th&th, megjithate me shpetove sepse fillova te mendoj lloj-lloj gjerash... pfffffff, edhe une pervers me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

INDULGENCE e dashur, duhet te kem lene edhe une ndonje gjurme per te mos u harruar kaq shpejt, megjithate MALOKU YT ju do shume :kiss: , topless ose jo... Fundja, it's just a connotation (duhet ta kisha shkruar frengjisht me mire /pf/images/graemlins/wink.gif )

Kordele e dashur, falemnderit per sqarimin dhe me falni per mundimin :wave:

blendiys

Primus registratum

Shumica e njerezve e leshojne veten nen efektin e tundimit nga shfaqja e dhuruar...
...Por gjithsesi, ne momente te caktuara, terheqja shfaqet perseri, pasi njeriu keshtu funksionon. Dhe duke qene se kjo loje vazhdon e perseritet vazhdimisht, njeriu ka tendencen t’a leshoje veten nen pushtetin e tundimit. Shpesh shume njerez bien pre e veseve, dhe sigurisht morali individual shtyhet gjithmone e me ne skaj te ndergjegjes.
Vallai Gyso e di qe nuk je prift por me duhet te rrefehem!
Sipas jush i bie qe ne te dyja rastet te jem Jo-Normal.
Une diskutoj pro temes sepse nuk e shikoj si nje anomali shoqerore dhe ne te njejtin rast nuk e leshoj veten nga te tilla shfaqje.

Ndricome or mik se jam konfuz! /pf/images/graemlins/tongue.gif

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb]
Shumica e njerezve e leshojne veten nen efektin e tundimit nga shfaqja e dhuruar...
...Por gjithsesi, ne momente te caktuara, terheqja shfaqet perseri, pasi njeriu keshtu funksionon. Dhe duke qene se kjo loje vazhdon e perseritet vazhdimisht, njeriu ka tendencen t’a leshoje veten nen pushtetin e tundimit. Shpesh shume njerez bien pre e veseve, dhe sigurisht morali individual shtyhet gjithmone e me ne skaj te ndergjegjes.
Vallai Gyso e di qe nuk je prift por me duhet te rrefehem!
Sipas jush i bie qe ne te dyja rastet te jem Jo-Normal.
Une diskutoj pro temes sepse nuk e shikoj si nje anomali shoqerore dhe ne te njejtin rast nuk e leshoj veten nga te tilla shfaqje.

Ndricome or mik se jam konfuz! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Prit tani, se do te te jape nje te ndricuar ky qe ta mbash mend per tere jeten /pf/images/graemlins/smile.gif

marina s.

Forumium maestatis

kam bere shume gjera te mira ne kete jete e do vazhdoj te bej sepse keshtu jam gatuar.nuk behem e mire ngaqe kam frike se do shkoj ne ferr pas vdekjes apo se do te kthehem ne kafshe.nuk jam besimtare dhe gjera te tilla me duken absurde.megjithate,edhe ne qofte keto qe shkruan ti arun do te ishin te verteta,une nuk mendoj se Hyjnite/Hyjniu do te hedhin poshte te gjitha te mirat qe kam bere dhe do te me denojne vetem se ne plazh kam dale pa mbulese ne gjoks.