Re: Plazh - Topless?
E forte fare kjo. Domethone grate i qiskan cicat m’rreze te diellit per t’u ndjere te barabarta me burrat. Hajde emancipim hajde! Me i llaf ato qe bojne striptize ia paskan kalu burrave dhe e paskan prish barazine duke e kalu ne favor te tyre!
Gyso, a e di ti lale qe nuk ka vetem femna qe bojn striptizem por ne meshkuj. Me i llaf, sipas llogjikes tate mund te themi qe ene meshkujt ne plazh duhet te dalin me benevrek deri ke gjuni dhe me kanatjere se ndryshe eksitojn gocat.
U cudite lale? Une nuk cuditem aspak me ty, pasi e di se ti nuk di te qeshesh. Shumica e njerezve sot ka harruar se si qeshet. Ne buzet e tyre varet vetem ngerdheshja. Ti me kujton Nicen kur shprehet se njeriu eshte e vetmja kafshe qe qesh, psai eshte aq i trishtuar sa qe i eshte dashur te shpike te qeshurit per te perballuar jeten. Gjithsesi kjo nuk eshte e qeshur e vertete!
Puna eshte se ti nuk kupton asgje nga ato qe une kam shkruar, dhe i merr anapulla. Nuk e di sa i vetedijshem je per kete, por te them qe t’i hapesh mire syte para se te pergjigjesh. Ne fjalet e mesiperme kam ironizuar pikepamjen tende qe dalja topless, behet ne menyre qe grate te ndjehen te barabarta me burrat. Pasi sipas teje, fakti qe dalja e burrave me gjoks jashte nu kperben problem ndersa per grate po qenka diskriminim dhe pabarazi ndermjet grave dhe burrave!
Kjo eshte vertete qesharake.
Ndersa mbrojtja qe ti i ben mendimit tend te paskanuar nga norton-i mendor, me fakti qe paska edhe burra qe bejne striptize, nuk ka te beje fare me qellimin qe une kisha ne fjalet e mesiperme. Sidoqofte fenomeni i striptizes se burrave eshte shume me i rralle, keshtu qe mbetet qe grate te jene shume me te avancuara se burrat, dhe ju duhet ende shume pune qe ju burrat e epokes moderne te arrini barazine me grate. /pf/images/graemlins/frown.gif
Striptiza e burrave mor daje eshte fenomen mjaft periferik, nderkohe qe pothuaj i gjithe arti dhe letersia ka levruar dhe idealizuar trupin e femres e jo te mashkullit. Tani nuk kam nge te te mbush mendje pse trupi i femres eshte me teper i ngarkuar me elemente erogjene se ai i femres, dhe mbi te gjitha per krahasimin e gjoksit! :shrug:
Domethene ndryshimi midis striptizes dhe toplesit qenka vetem fakti se ne striptize femra i luan aletet kurse ne plazh jo?
Ndersa per prekjen dhe pallimin eshte tjeter gje qe nuk ka te beje shume me kete qe po flasim. Une po flizja vetem per striptizen.