Plazh top less me familjen tuaj

After_dark

Primus registratum
Plazh top less me familjen tuaj

Plazhi topless qenka nje teme shume e disktuar ne forum. Meqe jeni shumica pro dhe ju pelqen ky plazh a do shkonit ne plazh topless me familjen tuaj, ose te merrnit vesh qe motrat ,nenat apo kusherirat tuaja shkojne ne nje plazh topless??? :confused:

Nje zot e di si do reagonit :cool:

soni2

Primus registratum
Re: Plazh top less me familjen tuaj

o After dark

nqs ti merr vesh se motra/nena/kushurirat do te kene dale topless ne plazh si do e merrnje ???

pyetjen beja vetes :smash: se pari dhe pastaj kur te kemi pare reagimin tend ndaj kesajt teme do ti pergjigjemi ashtu siç e mendojme shumica qe i jane pergjigjur temes topless!!!!

dhe merr noi mynyre tjeter per ti shajt robet ktu me rob shpie se ka per te dal ndonjeri qe do ti çkule veshet :wink:

After_dark

Primus registratum

Sigurisht qe me pare ia kam bere pyetjen vetes, dhe kot se kam hapur kete teme sepse u mbush shqiperia me modernet shqiptare qe jane me keq se arabet, te shohin te tjerat u pelqen, por te tyret ama i mbajne ne shtepi te mbyllur me celes.

Me vjen keq qe ti se ke kuptuar qe une jam kunder kesaj. Urdhero merre reagimin tim dhe te gjithe te tjeret.
PO JUA BEJ DHE NJEHERE PYETJEN JU MODERNE SHQIPTARE QE E DONI KAQ SHUME TOPLESSIN DHE E KENI DISKUTUAR AQ SHUME:
DO I LEJONIT MOTRAT TUAJA TE SHKONIN NE NJE PLAZH TOPLESS ??

MLK

Primus registratum

Jam dakort me To57 qe kjo teme eshte analizuar gjere e gjate keshtu qe nuk shoh ndonje te re ça mund te sillet po te rihapet!

blendiys

Primus registratum

DO I LEJONIT MOTRAT TUAJA TE SHKONIN NE NJE PLAZH TOPLESS ??
1)Nese motra ka krijuar familje me vete nuk me takon mua te vendos.
2)Nese motra eshte nen moshe/e mitur i takon prinderve te thone "fjalen e fundit".
Pastaj pse ben lidhje me topless dhe motrat,te duket sikur vetem ketu ke argumenta per te diskutuar?
Ti dhe miqte e tu e keni kap me yrysh punen e topless.
Ne Ibiza nuk ke ndarje te vecanta pergjate plazhit ku percaktohet "ketu topless aty jo",nudizmi eshte tjeter gje.

personazh

Valoris scriptorum

nuk eshte me mire qe te vazhdohet tek tema e Topless-it origjinal? se tek nje ide do rrotullohemi.

po e mbyll tani per tani. nqs keni sygjerime dhe ankesa me kontaktoni me Pm

S6T6N6

Forumium maestatis

edhe une jam i mendimit se injoranca i shtyn shume disa njerez te ngaterrojne toplessin me nudizmin...