Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

MLK

Primus registratum
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body">Kondre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif han'buk n'vendi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_clap.gif ndersa MLK s'di cfare ka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif , tek tema e dashnis thote: n'disko me 17 vjecaret shkojne dhe 60 vjecaret,n'vencanti e jo n'pergjithsi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif
o MLK'je po mos ta ndijn c'thojne per dallim moshe mor burr, ka gjithmone raste t'pervetschme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Dole t'duket dhe ty qe asht qysh tesh pak si n'panik ky djale? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

JT On,

N'France egziston nji teknike per ta zgjeruar sa me shume debatin duke e bere ate sa me abstrakt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Ndaj dhe kam sjelle shembuj te tille me siper, keshtu qe mos kujtoni se une shkoj n'disko me 17 vjeçare!

Ps. Jo se s'du he, po ketu osht e ndalume me shku me minorene /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif keshtu qe s'ma ma /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

JT Off /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

cfare dmth JT, MLK'je ke nje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif gratis per shpegimin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

JT = Jashte Teme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Per /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif gratis bohet gjo me mi dhon te thata ne dore ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

abs

nuk e di...

Aman sa n'qef' i ke n'dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

jojo, nuk ndrroj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Nigjo, ne mos me qen t'thata, /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif prish pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

pervedi s'i pelqej njashtu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif t'mesin n'fyt' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif thojn' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif

MLK

Primus registratum

Nuk po i du me i honger thuj atyne q1 thojn /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif athere i do per koleksion... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif pyesin ato /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif

bebi

Primus registratum

thash se mos ishte tema per pjesen seksi te nji mashkulli, se per femnat se di me than te drejten

MLK

Primus registratum

Pse tu ka thy gjo pasqyra banjos ty kshu a /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Abs, thuj t'vin vet, atyne qe pysin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

abs

nuk e di...

MLK i thash /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Sot ne ket't'ftoft dimri, shum' seksi mu duk shkuma e birres ne cepin e buzes se njenit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
bana sikur s'po e shoh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_liar.gif , se manej do thote, a don 1 birr' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif

MLK

Primus registratum

E perdore cepin e buzes ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ps. kallzo t'drejten /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif

abs

nuk e di...

ma ndjeu qirosa pyetjen, shif se shtova siper, nuk m'pelqen birra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif
mjaftoi pamja, e filmova e rregjistrova n'trrru /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

Po e pate filmu n'tru ka me t'dal n'onder, m'nigjo mu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif keshtu q1 flej me pampers sone /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

abs

nuk e di...

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif andrra t'tilla, me sy mbyll /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
por them qe, kur t'xhiroj ndoj film, i thirri memorjes dhe i them protagonistit ta pij' birren njashtu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

T'uroj q1 protogonisti t'q1lloj aktor i mir pra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

danke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
ps: uuuh JT /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
na fut'n tem MLK /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Se mar vesh as vet pse me kerkojn kaq shpejt me e fut /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif n'tem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

abs

nuk e di...

dmth hala as'vet'se ke marr vesht? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif
itesh po m'ban me dyshu... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif mbajtjen e titullit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif moderator /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif

Dolores

Primus registratum

mua me pelqen pjese e kerthizes ...../ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif