Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

MLK

Primus registratum
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

E ça po don ti me thon me ket, q1 kondra asht jasht mode se s'ka mo flok? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ps. Kondre ti don't shave daje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif se kjo ka men me i pa lugen femnave /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo vallaj un s'e shave hiç sidomos për lugën e le mo për pirunin.

ABS, rrumullaksia o atributi mo tërheqës ndër njerzit normal /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

P.S. MLK, do e myllsh ti për punën e flokve t'mija? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

Hellena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">

Po si doli muhabeti ke e rrujtmja? </div></div>
Un them qe ishte e qellimshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Abs m'fal ca profesioni kishe ti Fotografe ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

abs

nuk e di...

Per ju dy kingat ma siper qe ju paska shpetuar nje detail nga kultura folklorike popullor /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif .
lugu ashte nje gja e hoooll, e gjaaate prej druni, e gdhendur nga dora e burrit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
vendoset tek nje burim natyror, mbi te rredh uj i paster, i pijshem, e gjitha quhet krua. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif
(them lubo eshte ma ne koherenc me traditat, per hollesina tjera per plotsim detaijsh paraqitu please) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Nisii ke plan ndonje udhtim nga lagj'ja jeme? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

PS: qysh se kam pa kte--http://www.youtube.com/watch?v=mnZ3VhEwRp0
m'kan hy n'qefe me pasion te madh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif <u>flokt e burrave</u> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif sidomos kur <u>nduken</u> kolektivshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Dolores

Primus registratum

Kondre une mendoj qe ti je sexi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif...pa bere dallim midis pjeseve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

gurax

Pan ignoramus

O Kondra, absi me Lulun kane vendos me te zgjat floket dhe me t'i nduk se bashku. Me plas sherri kush nduk me shume floke harroji floket e gjata se asnje qime s'kane per te te lene. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Epo e shef që un qekam seksi me çdo pjesë. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

Abs, lug i thojn ene asaj pjesës mes dy felave t'b...s /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif. Ne ajo o pjes seksi.

Lulkë, /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif o hot seksi labe

abs

nuk e di...

s'thash gja kundra mor Kondre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif ti boll Yv je, se di pse don me t'fut nenkamsen MLK'ja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E ndjen plakjen që po i afrohet (n'fakt â pjerdh krejt) don me m'marr edhe mu me vedi. Ti a e ke lexu ke temat e tjera (Dashuria nuk njeh moshë) se sa shum i mshon faktit se mosha s'âsht penges?

P.S. Na dy jem taku e un s'e dijshem. Me ato flok qi paske pas ti nuk mund t'ket qen kurrkush tjetër. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Hellena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body">
Nisii ke plan ndonje udhtim nga lagj'ja jeme? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
</div></div>
Ka mundesi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

abs

nuk e di...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondrapedali</div><div class="ubbcode-body">E ndjen plakjen që po i afrohet (n'fakt â pjerdh krejt) don me m'marr edhe mu me vedi.
Ti a e ke lexu ke temat e tjera (Dashuria nuk njeh moshë) se sa shum i mshon faktit se mosha s'âsht penges?

P.S. Na dy jem taku e un s'e dijshem. Me ato flok qi paske pas ti nuk mund t'ket qen kurrkush tjetër. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
oh Kondre ti i pavdekshem je... jo ma... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

tesh do t'jet'fut ndokund MLK tuj ba gjimnastik me mend /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

abs

nuk e di...

Nisiiii miradhsh e mos harro pantallonat e kuqe qe ke pas iher vesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Dolores

Primus registratum

Une me Absin do e shavim Kondren per qejf /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif...do behet nji smoothy...qe edhe 17 vjecaret do e ken zili /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

abs

nuk e di...

Kondre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif han'buk n'vendi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_clap.gif ndersa MLK s'di cfare ka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif , tek tema e dashnis thote: n'disko me 17 vjecaret shkojne dhe 60 vjecaret,n'vencanti e jo n'pergjithsi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif
o MLK'je po mos ta ndijn c'thojne per dallim moshe mor burr, ka gjithmone raste t'pervetschme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Dole t'duket dhe ty qe asht qysh tesh pak si n'panik ky djale? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Piccolina

Primus registratum

P.S. E di qe ishte vetem per femrat po dua te them, nese per femer jane te rendesishme duart e nje mashkulli, imagjinoje sa mund te jene per meshkujt ato te femrave, aq te bukura e te brishta...

bluesnake

Primus registratum

Pjesa me seksi mund te caktohet ne varesi se sa horny je.

Po te jem shume i ndezur, kam preference nje zone midis kofsheve qe finalizohet me nje te care gjatesore dhe te maskuar nga nje pilozitet jo shume i gjate.

ne kushte normale, me terheq harku i krijuar nga fundi i kurrizit dhe fillimi i vitheve

ere

Primus registratum

e cdmth kjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif