Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

tushi

Valoris scriptorum
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Luanesha</div><div class="ubbcode-body">jo mor tush vazhdo e fol ti,se nuk je i dobet per ke uri hahahahah </div></div>

hajt moj luanesh se po marr zemer e vazhdoj ishalla s'po tallet kush me mu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif

ath pike te dobet e kam qafen
mos e dhante zoti me e pas afer se s'ka shance pa i lan shenjat e dhambve aty

tjeter pike e dobet gjoksi;i madh, i vogel, pjepen, bostan, ve e zime, sido qi te jete duhet me u ndal e me e studiu nga afer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif

masanej mbasi kalojme barkun edhe ate q1 e dini vete, pjeset e mbrendshme te kofsheve i kam debolese /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

P.S pjesa e pare mbaron ktu pjesa e dyte mbas re /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif klames

M

Mortal

Guest

Shume per te deshiruar lini ne pershkrime.

MLK

Primus registratum

Vetem ne pershkrime thu? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Timi

Valoris scriptorum

gjoksi e bycet (shpresoj te mos jet censored)

SkErDi

Primus registratum

jo jo gabim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Pjesa me sexy eshte gjithnje TRURI /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

antip

Primus registratum

Hahahahahahahahahahaha

"Oh sa sexy ma ke trurin!"

"Te hongsha rrudhat e trunit" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

SkErDi

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Po jo ne ate sens mer Lub
Nuk eshte vete truri "pjese sexy" ... Truri i "meson" pjeset e trupit se si te jene sexy.
Nuk e di nese isha i qarte kete rradhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

tola77

Primus registratum

imagjinoni sa seksi qe eshte nje thember, mbi nje take 12 cm, me muskujt e pulpes te tezarur ne maksimum. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

SkErDi

Primus registratum

wow ... imagjinoni : kjo qe thote kuklla .. por 2 thembra bashke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

truth_hurts

Primus registratum

mmmmmmmmm mesa shof mbi 60% i terheq fundshpina..tani po e kuptoj pse kur kalojn goca en rrruge cunat kthej koken edhe fiksohen aty duke i pare..he mizerje mizerje....

VoGeLuShI

Primus registratum

avash mi goc mos na fut te gjitheve ne nje thes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

truth_hurts

Primus registratum

jo pra pallino se mbi 60& thash jo 100%..lexo mire..hajt mos u merzit se qe kur te kam pa si pamje mke hy ne zemer...edhe cun bohem po deshe ti vetem mos u merzit....

Kondrapedali

Kondrapedali

Pjesët mo seksi të femrave sipas një shumice meshkujsh janë të gjitha format e rrumbullakta. Dhe kjo nuk është tipike e meshkujve por e të gjithë njerëzve.
Sigurisht ka edhe rafinim të mëtejshëm të gustove tê cilat shtojnë edhe veçori të tjera përveç rrumbullakësisë por e përgjithshmja mbetet tek forma mbizotëruese.

P.S. Kjo o e provume shkencatarisht.

VoGeLuShI

Primus registratum

prandaj me duan shum mua eeeee se jam i rrumbullaket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Dolores

Primus registratum

Po hajt ti mbushesh mendjen ti Kondres sa i rrumbullakte qe je...cave edhe toka u duket e sheshte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

E hongri ne kondra nji regjim te vogel tani... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif