Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

personazh

Valoris scriptorum
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

edhe mu m'pelqe zeri qamet, po meqe mund te ankohen dynjoja tu thon qe zeri nuk osh pjese trupore, e tu pat parasysh qe pjeset sexi pak a shume ja te njetat per te gjithe, po them qe m'terheq shume mjekra e nje femra.

"Belle tette" a tutti /pf/images/graemlins/laugh.gif

adi

Primus registratum

PJESA ME SEKSI TEK NJE FEMER ESHTE GUSHA ESHTE SHUME SENSUALE

bengu

Primus registratum

Nuk e kuptoj pse nuk u mbyll tema pas kesaj fotoje :eek: :eek: :eek:

78C3DE328D.jpg

lorena

Primus registratum

skeni turp eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif qi nzirrni gjith ato by...te kompiuterizuara... po ku ka ashu by... meee..
pjesa me e bukur tek nje femer,,, jane brylat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif une per vete i kam shume te bukur

olti

Neo

Une jam i sigurte qe kerthiza jote duhet te jete fantastike /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

C'kemi njehere? U bene kohe qe nuk dukemi /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes:

Cdo pjese tek trupi i nje femre mund t'i thuhet seksi, por dhe ta percaktojme pjese per pjese si nje motorr makine Porche, nuk eshte keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Nuk e kuptoj pse nuk u mbyll tema pas kesaj fotoje :eek: :eek: :eek:
[/qb]
as une se kuptoj!!!

manushaqe5

Primus registratum

mbi bythet, ose e thene ndryshe: fundi i shpines /pf/images/graemlins/laugh.gif

albi

Primus registratum

Tani per tani, me duken shume shume seksi bythet :devil: :goofy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Simpatikja.

Primus registratum

Pjesa me seksi ne trupin e nje femre,sigurisht qe jane;SYTE(un konkretisht shquhem per sy te bukur e te vecante)si dhe pjese tjter ne trupin e nje femre seksi esht gjatesia . :thumbsup:

Guest

Fillimisht postuar nga McByrek:
[qb] Klavikula, e krijuar enkas per t'u perkedhelur. [/qb]
Cila pjese e klavikules ajo mediale apo laterale te duket me shume seksi?
:rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. :wave: nga ke humbur ore?

Seriozi

Primus registratum

Si gjithmone gjoksi(ose ne gjuhen popullore CICA).Sidomos kur fillon e prek lehtshem me gishta.Fillon ferkimin nga pjesa e poshtme e gjoksit dhe kur arrin tek kokrra kjo budallaçka ka dale naaaa sa nji kokerr bizeleje.Dhe pastaj.........................................................pastaj nguli dhomet mo............................................................................hë ore ça doni mo ju boll per sot.

firenze

Primus registratum

Buzet , vithet , menyra joshese e shikimit /pf/images/graemlins/wink.gif

KATALLANI

Primus registratum

nuk e di mbase e ka thene dikush para meje ketu ne forum por pjesa me sexi per mua kur puth nje femer eshte " Gjoksi "
Ja kap me dore dhe ja shtrengoj njehere, pastaj filloj tja ledhatoj me dore dhe pak nga pak filloj tja ferkoj kokrren e cices duke ja pickuar pak qe te behen sa me te forta, pastaj filloj tja puth dhe ja hyj me llape ne te njejten kohe duke i ferkuar "vaginen" and making her scream from pleasure and moaning like hell. :eek: