Pitkini.com - Filma me titra shqip

Pitkini

Primus registratum
Përshëndetje të gjithëve,

Për të gjithë te apasionuarit pas filmave dhe për ata që thjesht duan të shohin ndonjë film pasdite me familjen ju ftoj të vizitoni Pitkini.com e cila është faqja e vetme pa reklama për filma me titra shqip.

Çdo sugjerim apo kritikë e mirëpres.

Pitkini
 

Airbourne

Papirus rex
Përshëndetje të gjithëve,

Për të gjithë te apasionuarit pas filmave dhe për ata që thjesht duan të shohin ndonjë film pasdite me familjen ju ftoj të vizitoni Pitkini.com e cila është faqja e vetme pa reklama për filma me titra shqip.

Çdo sugjerim apo kritikë e mirëpres.

Pitkini

Nuk ka perse te kete kritika.....fundja FALAS eshte.
Sygjerim: sikur te kishte dhe FILMA nga Rusia do ishte =KRYEVEPER.
FAZIT....ato me caubojse te JAPIN imazhe tjeter per realitetin.
Qeveri FASHISTESH me i fjale,se peoples eshte KOMPLET=IDIOT dhe PSIKOPAT.
Me do perjashtime ose EGAL si ne VARREZAT me SORR-al.
Noten.
 
Top