PIRATËT E KARAIBEVE

Blendi

Primus registratum
PIRATËT E KARAIBEVE

Qe kur pashe heren e pare "KTHIM NE ISHULLIN E THESARIT" me Xhon Silverin, Xhim Houkins dhe Ben Ganin kam qene gjithmone i mbaruar mbas filmave me pirate. Prandaj hapa dhe kete teme per "Pirates of the Caribbean".

piratesposterbig.jpg

renea

Primus registratum
Re: PIRATËT E KARAIBEVE

Gjithmone i kam pelqyer filamet qe te kthejne mbrapa ne kohe dhe te rrethojne me magjine e tyre.
Ky film duket nje "Inidiana Jones" modern, dhe Dep ka zevendesuar Ford. Eshte nje film ne "listen per tu pare", megjithate nuk e di se si do te beje tranzicionin Dep nga thrillerat seksi, ne nje aksion aventuresk.

Shikim te mbare te gjitheve!

hot

Hotgirl

ii se di ka dal apo jo ne kinema ketej..po dua ta shof..iii po skam me ke te shkoj /pf/images/graemlins/frown.gif

illyricus

Primus registratum

Argëtim i mirë. Depp e vërteton veten edhe nji herë si aktor shumë i mirë....edhe qesharak.

PrInCiPiEl

Primus registratum

Orlando Bloom aka Legolas (LoftheR)
do të ketë një karierë të sukseshme filmike...

- Film i mirë ...

Po ky filmi nuk eshte ai qe titullohet"la maledizone della prima luna"????
Qe ketu ne Itali del ne kinema ne 5 shtator!

disku

UNI

The curse of the black pearl

Film me te vertete fantastik...Johny deep eshte i paarritshem...simbol i satires dhe tragjikes ne te njejten koha...Mimika e tij eshte me te vertete e pakrahushme.

SaVyyyyyyyyyyyyyyyy /pf/images/graemlins/laugh.gif

oneo

Forumium praecox

ne itali del ne 5 shtator po ne e-mule ka dale. Une e mora ne 3 CD. Rrezik do jem une i pari ketu ne itali ta kem pare (megjithese ne anglisht - por ia vlen). Eshte film goxha klas, nuk i mungojne dhe pjeset qe te bejne te argetohesh.

personazh

Valoris scriptorum

mos ish per personazhin qe i kan kriju e qe aq dhishem e ka interpretu Johnny, nuk do me kish pelqy shume si film.

Si filem nuk ishte ndonje gje,por qe Deep me ate satiren e vet te terhiqte,kete po.
Skena me e bukur ishte ne fillim kur Jep Deep kur zbret nga ajo barka e vet,cfare gallate ka qene!

Rangers

Primus registratum

Me thone te drejten nga reklamat mezi po prisja qe ta shikoja si film,por nuk ishte sic e mendoja.

MICHELLE

Primus registratum

une se kom pa HOT GIRL po ashtu bojm c'bojm shkojm bashk if its ok with u lol
besoj se do ja kalojm mire si thuj?

Genti-Kanada

Primus registratum

Film fantastik.E kam ble ne dvd edhe ka edhe nje dvd tjeter brenda edhe tregon per menyren se si e kan realizu filmim.Per mua Jonny Depp e qan rolin Captain Jack Sparrow.Nje diqka tjeter qe me pelqen shume eshte edhe muzika.Me pelqen shume edhe jam shume kurioz se si e kan ba te 2-in.Nuk e di kur del.A din gje ndonjeri se kur del Pirati i Karaibeve 2?

Gigo

Primus registratum

Nga ju qe e keni download ne format .avi ose .wmv nga kaza, e-mule, etj, etj, a mund te ma jepni? lidhemi me msn messenger ose yahoo dhe me tej ju them une cfare te beni. Me jepni adresen tuaj te msn ose yahoo dhe lidhemi. Ne shkembim une mund tu jap filma qe kam vete. Ju dergoj listen time te adresa. adresa ime ne msn eshte gfilmafilma@hotmail.com

durrsaku

Forumium maestatis

Me gjithe respektin qe kam per Blendin(qe ka hap temen) /pf/images/graemlins/laugh.gif ky me eshte duk film leshi!!!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ii se di ka dal apo jo ne kinema ketej..po dua ta shof..iii po skam me ke te shkoj /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Shko vetem ne zene se ke shku me Xhoni Dipin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Meqe ra llafi une e pash e me pelqeu se kishte humor te holl.

Po e them pa asinuar as i gjo per atyre qe nuk i ka pelqy. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mu mu desh me e pa nja 3-4 here me u msu me skletet tashi e shof sa here te du pa frike fare :rolleyes:

I bukur :rolleyes: