Piramida

skerdian

Primus registratum
Piramida

jemi perpara nje piramide.. nje piramide ne egjipt le te themi.. si mund te masim distancen nga kulmi i piramides deri ne baze..( duke marre parasysh qe brenda ne piramide nuk hyjme dot /pf/images/graemlins/smile.gif )?
 

Scherzzi6

Primus registratum
Re: piramida

atehere merr nje shkop 1 m dhe e ven te kulmi i hies se piramides. Hija e shkopit do vi X. Mat distancen nga shkopi deri te piramida dhe shumzohe per X. keshtu do e desh apo jo?

pergjigju kot per kurjozitet se e kam mire apo jo
 
Top