Pini kafe per tu dobesuar

Poshnjari

Kontribues tek Shqipopedia
Kafeja është një nga pije që preferohet nga miliarda njerëz. Gjithashtu kafeinën e shtojnë shumë prodhues ushqimesh në produktet e tyre për t’i shtuar shijen ushqimit. Disa thonë se kafeina ndikon edhe në djegien e dhjamit. Prandaj pyetja që lind është: A ndihmon kafeja në humbjen e peshës?
Kafeina mund të ndihmojë në rritjen e ritmit të metabolizmit dhe të djegies së dhjamit, por më pas organizmi i reziston reagimit të saj. Por edhe nëse kafeja nuk ju bënë të digjni më shumë kalori për një kohë afatgjatë, vazhdon të jetë një mundësi e madhe që të thyej urinë dhe mund të ju ndihmojë të hani më pakë.
Lexoni artikullin e plote ketu
 
Top