Pikat me te ndjeshme tek femrat!

Eni Lika

Primus registratum
Pikat me te ndjeshme tek femrat!

Kjo teme ma nxjerr shpirtin sepse femra te ndryshme kane zona te ndryshme ndjeshmerie.

Une pershembull di keto:

1- Pjesa tek damaret e duarve
2- Pjesa e gushes poshte vesheve
3- Gjoksi sidomos zona rreth ththkave
4- Pjesa e kofshes ne rrenze te vitheve
5- Normale qe s'mund te leme zonen e klitorit
6- Kyçet e kembeve

Deri tani mund te them qe keto zona jane te pranueshme nga pjesa me e madhe e femrave.

Pyetja eshte a dini te tjera?!
Nese po na ndriçoni pak, se do na beje mire te gjitheve

arbi

Primus registratum
Re: Pikat me te ndjeshme tek femrat!

bukuria e kesaj gjeje qendron ne faktin qe i zbulon vete pasi ka gjera qe nje femre i pelqejne e nje tjetre ndoshta jo

blerta syla

Primus registratum

eshte e vertete qe tek femrat e ndryshme edhe pikat me te ndjeshme per to jane te ndryshme, por ka shume prej tyre qe jane te njejta, psh disa prej te cilave permendi edhe Eneid_tironsi /pf/images/graemlins/tongue.gif
ja une po zbuloj ca te tjera qe ai s'i permendi:
- pjesa poshte tek beli (anash) shume e ndieshme,
- pjesa poshte tek qafa (pas qafe) edhe me e ndieshme,
- veshi (kjo besoj te jete e ndieshme per te gjithe)... /pf/images/graemlins/tongue.gif
- gishterinjte e kembes... /pf/images/graemlins/wink.gif

e shume tjera qe tani s'po me kujtohen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ju pershendet
Blerta

Altaf

Primus registratum

Hej tironso të lumtë kjo është tema më e vlefshme që është hapur në Eros /pf/images/graemlins/wink.gif

roald

Primus registratum

turra
(se ketu nuk te lekan qe ta shkruke mdryshe)

dhe se luan topi

epiphany

Primus registratum

edhe kurrizi (kur di te meresh ama) eshte shume i ndjeshem.

papucja

Primus registratum

Eneid, paske harruar piken me te rendesishme erotike te femres, jo ne fakt eshte nje organi i tere, ta them? ...hajt po ta them...eshte truri.
I ke degjuar barsaletat ti ku femrat qe nuk duan te bejne dashuri me burrat, thone kam dhimbje koke !! :lol:
Kjo sa per shaka, por ne te vertet truri eshte mekanizmi me i rendesishem erotik dhe eshte ai ne fakt qe i komandon te gjitha keto zonat e tjera, keshtu qe para se te fillosh me prekjen e studimin e pikave, duhet te dish si ta sjellesh nje femer deri ne ate moment, ta sjellesh ne qejf menderisht dhe ta clirosh ate nga te githa ndrojtjet, frikat, ndrydhjet, pasigurite, t'i lesh te kuptosh se dicka shume e bukur do ndodhi me pas, ta pergatitesh per akt. Si?... duke i folur embel, peshperitur ne vesh, puthur butesisht e ngadale, e ne sfond muzika, aromat, qirinjte, dushi, masazhi.....shume gjera.

BISOU

Primus registratum

I agree me siperfolesen :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Truri eshte pjesa e pare e ndjeshmerise tek femra te tjerat vijne mepas :devil: