pfff ti mua insane?!!!!!!!!!!!!!!!

xhim_kopsa

Primus registratum
pfff ti mua insane?!!!!!!!!!!!!!!!

insane me behet qejfi qe paske ecur perpara me fjalorin dhe paske mesuar fjale te reja..
kush eshte karrieristi,i bezdisshmi,qejfliu,i cuditshmi,i 'papertuari' midis teje dhe meje,duhet te rrish i qete se une ,ti dhe gjithe te tjeret e dime..mjafton te hapim temat e meperparshme dhe nje ide njeriu e krijon menjehere.. he si thua a kam te drejte??? nejse ta le ironine menjeane sepse sdua ta harxhoj kot me ty..
pse une futem ne chat eshte pune per mua dhe jo per ty..me krijuat nje problem te kote dhe per te kisha bere nje ankese,qe ti ne stilin tend me te mire jo vetem qe se ke lexuar dhe sje denjuar te mendosh rreth saj,por sic eshte ne traditen tende me te mire ,me ke krijuar ne problem tjeter: te hap nje teme te re qe te zgjdh problemin fillestar..me thuaj ti kush nga ne te dy eshte i paafti?..
te lutem mos te me besdisesh me sepse qenke vertet hu gardhi,dhe te lesh hapesira per njerez me te pergjegjshem se ty per tu dhene nje pergjigje problemeve tona..
i lutem cilitdo qe ka ne dore dicka per zgjidhjen e problemit tim fillstar qe te bej dicka.flm.

London_GirL

Primus registratum
Re: pfff ti mua insane?!!!!!!!!!!!!!!!

Fillimisht postuar nga xhim_kopsa:
[qb] insane me behet qejfi qe paske ecur perpara me fjalorin dhe paske mesuar fjale te reja..
kush eshte karrieristi,i bezdisshmi,qejfliu,i cuditshmi,i 'papertuari' midis teje dhe meje,duhet te rrish i qete se une ,ti dhe gjithe te tjeret e dime..mjafton te hapim temat e meperparshme dhe nje ide njeriu e krijon menjehere.. he si thua a kam te drejte??? nejse ta le ironine menjeane sepse sdua ta harxhoj kot me ty..
pse une futem ne chat eshte pune per mua dhe jo per ty..me krijuat nje problem te kote dhe per te kisha bere nje ankese,qe ti ne stilin tend me te mire jo vetem qe se ke lexuar dhe sje denjuar te mendosh rreth saj,por sic eshte ne traditen tende me te mire ,me ke krijuar ne problem tjeter: te hap nje teme te re qe te zgjdh problemin fillestar..me thuaj ti kush nga ne te dy eshte i paafti?..
te lutem mos te me besdisesh me sepse qenke vertet hu gardhi,dhe te lesh hapesira per njerez me te pergjegjshem se ty per tu dhene nje pergjigje problemeve tona..
i lutem cilitdo qe ka ne dore dicka per zgjidhjen e problemit tim fillstar qe te bej dicka.flm. [/qb]
kto mfal per shprehjen duke te mencur kur sja u ve kush veshin shum,,,se jan rrota gjith..........

Insane a mund ta di per cfare hy ne chat ti???
ma mer mendja me ate mendje qe ke shkru postimin ne tem tjeter me tregu moral.......qe vdekshi sonte kur boheni dhe ju me tregu moral,,,qe a hym me u cmallu e bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaa....

vdekshiiiiiiiiiiiii gjitha ishalla po sme dhat mu Access,,,,se kom me e bo lesh ntona ant . /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

lool xhimo po si do te zgjidhet problemi ty mer daj kur ti del me parrula neper rrug do hudh albnetworkun do hudh serverat , masnej sa te kollajshme i boni kto gjona mer ,
ske faj daku tka frymzu matrix ai filmi funit ke te drejt /pf/images/graemlins/smile.gif

/me i jep i pal pinca xhim kopses me kput fijet te trasformatori ku ehste serveri ... se ndryshe xhimo ehhhhhhhhhhh ske rrug tjeter me e hudh /pf/images/graemlins/smile.gif

xhim_kopsa

Primus registratum

o tdf une skam thene qe do e hudh..une kam thene qo domainin e www.shqiperia.com do ta bllokoj dhe do e marr nen pronesine time ose do e mbaj si faqe te mbyllur... thjesht skam patur deshire ta bej deri tani.

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooool
amon plako se me bo me mo domanin e shqiperia.com ashtu sic thu ti aq kollaj sdo eksistonte website ne kome

xhim_kopsa

Primus registratum

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
ne fakt ka plot site qe nuk egzistojne me ,ose me mire te them qe smund te hapen /pf/images/graemlins/smile.gif .... po deshe mund te te jap nje liste te gjate te gjate te gjate te gja......

THUG-LIFE

Primus registratum

mirembrema xhim e di qe ke qene me akill dhe se kto fakte jane bere shume acaruese po sic thote dikush e nesermja vjen pranej lale mos u merzit kur meresh me lice . sa per ty tony i forte me delta me vjen keq per ty njeri pa karakter dhe ne rralle te dyte qurravec kur ishe pa acces ti bashke me bad boi futshit fllode si asnji tjeter tani qe te dhane acces na bo si kryetar i ziftit pranej toni ik fshi qurret dhe masnej fol ok sa per chatin skena pas kohe se sjemi more se kena pune te tjera neper dure dhe jeta jone svaret nga chati por nga gjona te tjera pranaj sht sht se u bo vone rri urte ok. noten xhim kaq desha me thon.

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

cncn kur ke ftyr ti qe flet mer thug life mos ngelt rob ne kome se ti sje gjo tjeter vetem, i cop mishi me dy sy qe ha ha ha kot ene i ke vetem fjal ato qe thu /pf/images/graemlins/smile.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

OU TE erdhi goja ty toni te dolen mustaqet???????
me mua mos u kruj shume mer qumeshtor sa per llafe hajt takohu i her me mu se ta tregoj une presionin se sjap birra ne londer lala po vje ne londer me ta pi kafen ok toni i forte?'''''
sa per copen e mishit ta fus aty sa ti nxjerr syte si tope lepuri hajt ik rritu qumeshtor je dhe cun ali demi hahahahahahahahaha

xhim_kopsa

Primus registratum

thugo vallaj i fort je qe ke nge me u mor me kta..leje se kan mor acc dhe jan rrealizuar si njerez..si ishte ajo katunar kaptin parrur sikur tndrrosh 7 lekur qytetar nuk bohesh kurr hahahahahahahahhahaahahhah besoj i shkon situates thugo...
ej se mua me doli nje pune sot se kishte plas nje tub te lavomani i guzhines dhe ika menjehere ne shtepi..