Pertacet e lagjes..

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Pertacet e lagjes..

te disha t bosha pilaf un...sdo rrisha ter diten ne AF mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

Anana

Primus registratum

Pse tallesh ti mi roze? Do you ever wake up and say "I want to wear Pink today":)

Pse mi me uje merret kokaina e? una kam pa ne televizor qe thithet me hunde...(Pytjen e dozes e kisha seriozisht)

Le_Routard

Forumium maestatis

Pse mi me uje merret kokaina e? una kam pa ne televizor qe thithet me hunde...(Pytjen e dozes e kisha seriozisht)

Ajo varet nga kanali i televizorit ne te cilin e ke pa. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po *kap pulen, qiti vezen, dhe hudhe n tigan * /pf/images/graemlins/laugh.gif

me ke kujton se ke te besh /pf/images/graemlins/laugh.gif

yllka, ca lidhja ka veshja me kokainen /pf/images/graemlins/laugh.gif apo i njejti feeling /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po buka ma gjalp si lyhet moj gra...?

Anana

Primus registratum

ate e di una. Merret kutia e gjalpit edhe kutia e bukes, ndizet televizori edhe e zhyt capen e bukes te gjalpi:)

Pinko, mu kujtua nje film qe bertiste njera "Don't you ever just wake up in the morning and say...I want to wear Pink today?" She was mental:). Mos e merr personalisht ti tani.

S

Scorpion

Guest

Po televizori c'hyn ketu mi gruje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pse mer ti, ke honger naj here buk me gjalp pa qen para Tv's ti eee ?...ahhh medet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

E kam pas televizorin te dhoma miqve, jo ne kuzhine... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

alb-club1.jpg

Kush eshte pertac ketu keshtu do perfundoje /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

I q**e tëmen muhabetit mre Altino... /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

se mos pertoj njeri me qit Altinin prej zverku nga knej mreeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E kam pas televizorin te dhoma miqve, jo ne kuzhine... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Pse akoma ne guzhine ha ti e? Qeke mrapa bote... : /pf/images/graemlins/tongue.gif

ALTIN

Primus registratum

Sa pertoj me ju shajte /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Qerratai

Primus registratum

Ca ishte ajo fjala qerata ? Komplet si pederast. qeRRRRRRRRRRRRata shkruhet dhe thuhet.

ALTIN

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ne s'kemi te share... /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

clap.gif

Anana

Primus registratum

Mastero, kot te nderhyj une tani, si i treti ne mes po s'e kishe gje me mua ti? Se una s'e perdor ate llafin. Mund te them trazavac ose ...s'e di me...