Pertacet e lagjes..

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Pertacet e lagjes..

po pertoj te shkoj te bej çiçin... te sjell kepucet as behet fjale...pyte i here Shembullorin ça osht tu bo...se mbase i ka afer... /pf/images/graemlins/grin.gif

antip

Primus registratum

un pertoj aq shume sa them ta morr grun shtatzënë /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

un po pertoj te qesh me ket qe ke thene ti...haj shnet /pf/images/graemlins/grin.gif

Qerratai

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
un pertoj aq shume sa them ta morr grun shtatzënë /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po prtj me njt srz /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

gurax

Pan ignoramus

Ma sill nanjoni telekomanden kush te jete rruges... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po kisha nje pyetje une se u kujtova. Pertacet e lagjes, me koktejla neper duar, kur flasin a bejne ndonjehere thashetheme?
O shembulloro... me ka shku mendja me te leviz temen ke nje zone tjeter e AF-se.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ii po pse mo se po pertoj ta kerkoj po e levize ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Ahuu.. pertoj dhe une te le nje pointer ke tema e re... kismet kur ta leviz me nje fjale. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Kush do mi numeroj pak leket se po pertoj /pf/images/graemlins/rockband.gif

Qerratai

Primus registratum

Kam pire cikez alkol dhe me duhet te ashtuj ndonjeren fuqishem... por meqe s'kam asnje, po pertoj edhe ti bie me dore.

KoDoShi

Primus registratum

Mir do t'bojshe sikur t'boje nji nga ato t'2-ja...s'e nuk mahet gjith ai zjarr permrena... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Sot u bona miliarder...ka ndo1 goc(kuptohet te lire) qe ka nevoje per nje burr miliarder k'tu ...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt shnet /pf/images/graemlins/laugh.gif!

antip

Primus registratum

si s'pertove mo vlla qe u bone miliarder? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

eh mir... une goce jam por po pertoj me i numeru miliardat e tuja o Kod...haj shnet /pf/images/graemlins/grin.gif

KoDoShi

Primus registratum

Ca t'bojm mor Lubo...duhet t'martohemi nje dit, k'shtu pa lek s'ti hudh syt njerzia i dukesh si cuni fantocit palek /pf/images/graemlins/laugh.gif!...pale k'to femnat e sotme, c'jan ca materialiste ato...te pijn gjakun te pijn /pf/images/graemlins/laugh.gif!

Edhe i gjo, mua te me falni se ngatarrova temen pertacet me rrenacaket...kupton ...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe i gjo tjeter dhe s'ka mo /pf/images/graemlins/laugh.gif ; po ti mer si s'pertove me shkrujt gjith ato llafe per mu me ..? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt shnet Lubo! /pf/images/graemlins/laugh.gif