Pershtypje...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Pershtypje...

.... Kam pershtypjen se kam rene ne dashuri...... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

@d@

Primus registratum

Kam pershtypjen..ne fakt genjej po te them qe eshte vec pershtypje.. ndoshta eshte me shume nje parandenje, nje besim i verber, nje frik e ngadalt qe te vret butesisht, nje pasiguri qe te ndyshon rrenjesisht pak nga pak dhe nuk te lejon te ndihesh me ti. Por ndoshta e gjitha kjo eshte vec nje ngarkes negative, nje deshperim i bute i perkoheshme...ndoshta nje plogeshti e lindur vite me pare.. ndoshta moskenaqsi, mosvlersim apo nje e vertet e maskur. Ndoshta eshte thjehst nje moment ordiner, qe une i kam lene me shume liri se cduhet.... Apo ndoshta... /pf/images/graemlins/idea.gif nuk di cfare eshte dhe nuk dua me patjeter ti ve nje emer.... Dua vetem mos ta ndjej me, dua te jem vetem /pf/images/graemlins/cry.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
...se jane shtuar shume shoket e Shrekut qe kercejne pupthi duke thirrur: Pick me! Pick me!

[/ QUOTE ]
me ben pershtypje fakti qe ty Jessica nuk te paska bere pershtypje fakti qe shoku i vetem i Shrekut eshte Gomar... [imazh]www.rodyroro.tripod.com/ my_album/00053_11.gif[/imazh]

/pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Danae

Primus registratum

e cfare jane pershtypjet pervecse perceptime te relitetit ne baze te deshirave.Kam pershtypjen se zeri im do marre nje tingull real dhe se gjithe mali i pershtypjeve qe kam lejuar ti vishet imazhit tim do rrokulliset ne forme orteku.
mendimin e tmerrshem si epitet qe me vertitej ne koke e mbaja fort se do plagoste rende, por fundja vdesin njerez prej verteti keshtu qe di t'i lejoj fjales sime te jete vrasese nganjehere.duhet ta them? apo te shpresoj akoma se do e kuptosh vete?

marina s.

Forumium maestatis

<font color="green">...shume pershtypje me ben!Kurre nuk me ka thene as edhe nje fjale te vetme;vetem shikime.Me shikon me embelsi,me deshire por me trishtim.Ai e di qe nuk ka asnje shprese... U be nje kohe e gjate tashme.Pse nuk heq dore prej meje? Kjo me ben pershtypje... </font>

[/ QUOTE ]
<font color="green">...tani jo me.Njerezit sillen ne menyre te çuditshme;tani arrij ta pranoj nje gje te tille. </font>

soni2

Primus registratum

perhstypjen e te qenit vetem kur nuk jam ??, deshira te ik po nga se nuk e kuptoj ..te qenit ne shpi gjithkund dhe askund...deshira per te mos fol per t'mos ja hap zemren askujt nga frika se do e marrin dhe nuk e kthejne me..du te pi derisa jam i ri ndoshta kur te vdes do te qash dhe ti ...jo se kam ndermend per momentin por ndjenja se shpejtesija te lehteson sikur makina me 240 te thith gjith vemendjen autostrada te pafundme njerz qe zdine ti japin njerez qe zduan te lene te lire te ecesh te ndjesh ate lirine qe do!!alkol droge ??? jo zgjidhje e mire te ndahem nga kjo gjendje isha une ai qe u futa ne kete uragan ndjenjash duke kerkuar ate qe zdo ta gjej kurre ........

ameba

Forumium maestatis

sec kam nje pershtypje te hidhur qe kjo e "Bekuar" Tirane po mi merr pak nga pak te gjithe miqte e mi andej duke mi joshur me oferta te majme punesimi ene une shpejt kam me mbet si Plaku Mere, vetem me tespiet e mia.....

P.S: A ka ndonjeri nji oferte pune te mire paguar per mua ne TR ????

Ema

Goddes

Kam pershtypjen se pershtypjet,parandjenjat telepatite,tere keto lloj ndjesish qe zhvillohen brenda qenies sime,jane bere kaq te qarta dhe kaq vertete-pritese sa do me vdesin!

alinos

Forumium maestatis

sec kam nje pershtypje te hidhur qe kjo e "Bekuar" Tirane po mi merr pak nga pak te gjithe miqte e mi andej duke mi joshur me oferta te majme punesimi ene une shpejt kam me mbet si Plaku Mere, vetem me tespiet e mia.....

P.S: A ka ndonjeri nji oferte pune te mire paguar per mua ne TR ????

[/ QUOTE ]

kam pershtypjen se ti e di se c'duhet te besh, keshtu qe nxito /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

I'll find you a job in TR /pf/images/graemlins/angel.gif

ameba

Forumium maestatis

Kam pershtypjen se pershtypjet,parandjenjat telepatite,tere keto lloj ndjesish qe zhvillohen brenda qenies sime,jane bere kaq te qarta dhe kaq vertete-pritese sa do me vdesin!

[/ QUOTE ]

sec kam nje pershtypje qe ti Lali paske vene syze optike dhe ke filluar ti shohesh gjerat me qartesine e tyre verbuese.......... /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

P.S: Jessica shpirt duro se erdha....... /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

Me ban pershtypje se c shije lane pas fjalet e mendimet tona...

-------------------

<font color="pink"> „Einen Menschen seinen Schatten gegenüberstellen heißt, ihm auch sein Licht zu zeigen...
Er weiß, dass dunkel und hell die Welt ausmachen...Wer zugleich seine Schatten und sein Licht wahrnimmt, sieht sich von zwei Seiten, und damit kommt er in die Mitte.
C.G.JUNG </font>

romeo

Forumium maestatis

kam pershtypjen se po ndodh diçka qe nuk arrij ti ve nje emer...

ameba

Forumium maestatis

sec kam nje ndjesi, nje pershtypje te hidhur qe me vjen verdalle neper stomak; qe ato pak gjera qe perfaqsonin "gjithcka"-ne dale nga dale jane zhfletesuar aq sa Sot vlejne me pak se hic /pf/images/graemlins/shrug.gif; e qe nga momenti ne moment mund te shnderrohet ne nje vrer gjigand ... kunder kujt kete ende nuk e di... /pf/images/graemlins/confused.gif

ana karenina

Primus registratum

Ti duhet te hash me shume cokollata /pf/images/graemlins/smile.gif

Mua 'gjithckaja' e tij me le pershtypjen e te qenurit 'amusing' /pf/images/graemlins/wub.gif

ameba

Forumium maestatis

Ti duhet te hash me shume cokollata /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Thnx per keshillen por kam pershtypjen se ti dhe dentisti im nuk jeni bere per njeri-tjetrin sepse keni mendime shume te kunderta mes jush...
Hayt optum seni.... /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

Disa njerez jane lehtesisht te kuptueshem. Jo ne teresine e tyre, po ne ato aspekte te cilat jane te mjaftueshme per t'i mbajtur larg, qofte edhe ne nje aspekt te vetem. Per shembull, ajo ishte kaq e dashur pa asnje shkak sa s'kish si mos kuptohej se 'dashuria' per te eshte nje menyre te sjelluri e jo nje ndjesi qe reflektohet ne sjellje. Gjithe kohes pyesja veten: C'ne gjithe ky afrimitet? Pse? Pastaj s'mund as te mos kuptohej se 'dashuria' nuk ishte karshi meje, por karshi gjithkujt qe i del perpara, perderisa nuk me njihte. E kush nuk do e kish kuptuar qe po kaq dashurisht ishte sjelle dhe me gjithe lukunine e personazheve qe permendte me insistim, pa e pyetur kush, e mbi te gjitha pa treguar kush interesim per ta, duke i pergojosur e duke zbardhur jetet e tyre para meje, askushit! Pata pershtypjen qe varganit te gjate te personazheve, duke filluar nga kjo mbremje, do i shtohesha edhe une. Vezhgova ne heshtje veten, duke filluar nga floket qe zakonisht i kam rremuje, veshjen, ne i kisha lyer kepucet apo si zakonisht kisha dale me nxitim e pastaj kisha harruar, u pendova qe si gjithmone s'isha lyer, por mbi te gjitha ndjeva si mu ngrine mendimet, nuk po zgjidhja dot as nje teme bisede, as nje pergjigje apo fraze per t'u bere pjese e bisedes ekzistuese duke menduar e menduar e menduar cdo fjale derisa t'u kish humbur koha dhe konteksti. Por kjo ndodhi brenda nje minute te vetme, e u zevendesua e gjitha ne minuten pasardhese nga nje deshire e flakte te ikja, te cohesha, mos e degjoja me, mos i ofroja me veten time per ta shitur tek te tjeret, me ose pa floke, veshje, mendime e fjale te bukura. Por nuk kam ditur kurre te genjej dhe te shpikesh nje justifikim eshte genjeshter. Edhe te cohesh e t'i thuash 's'me interesojne personazhet e tu, e percmoj hipokrizine tende' nuk shkon kur je e rritur. Keshtu ndodhi qe mbeta gjate ulur ne heshtje, duke buzeqeshur po aq hipokrizisht sa ajo.

Disa njerez jane lehtesisht te kuptueshem. Ajo foli per mua, ashtu sic parashikohej, pikerisht me ata te cilet i shau tek une. Pastaj foli po me ata per te njohurit e mi, po duke i dashur te gjithe. Dhe ajo foli duke shtuar, hequr, sajuar, ngjyrosur, shkurt genjyer, per gjithe cka nuk dinte mbi mua. Sepse duhet te me pergojoste patjeter, dhe pikerisht tek ata qe i pergojosi tek une.

E kuptoj lehtesine e saj, lehtesine mendore flas. E kuptoj boshllekun e madh te diteve te saj. Kuptoj edhe cektesine ne te cilen llapacitet. Dhe sa me shume kuptoj, aq me shume percmoj oreksin e semure te hipokriteve ndaj jeteve njerezore qe nuk u perkasin.

Mjaft more fryme me jetet e te tjereve! Ngopu me ajrin qe te takon ty, ne mos patc rrezoji ato murre qe ta pengojne! E po nuk u ngope akoma fillo t'i hysh ne pjese atyre qe ke me afer te kuptosh c'do te thote te shesesh njerezit te cilet kane pasur besim tek ty, te kane vleresuar, te kane dashur!

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Duke t'lexuar ... /pf/images/graemlins/angel.gif

Ti vlen me shum !
Ti duhet te ecesh Lart!
Largohu nga njerzit qe t'thithin driten!

Nuk vlejn buzqeshjen tende... /pf/images/graemlins/kiss.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif