Pershkruani orgazmen

sweet eda

Primus registratum
Re: Pershkruani orgazmen

Regele,
thashene nje menyre apo tjeteren, sepse secili ka menyren e tij/saj te afshit gjate seksit,
zanoret e tua ishin per te qeshur prandja edhe une qesha, pa shiko nje cike kete mikun ketu siper, qe e paska orgazmen ne italisht :lol: :lol: :lol: :lol:

provat jane per vete e jo per te tjeret apo jo LD?

Filthy Bastard

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] Regele,
thashene nje menyre apo tjeteren, sepse secili ka menyren e tij/saj te afshit gjate seksit,
zanoret e tua ishin per te qeshur prandja edhe une qesha, pa shiko nje cike kete mikun ketu siper, qe e paska orgazmen ne italisht :lol: :lol: :lol: :lol:

provat jane per vete e jo per te tjeret apo jo LD? [/qb]
Italisht me pelqe me shume! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] ec e ec, ec e ec, takoi ujkun :devil: [/qb]
jo jo eci eci edhe ujku kapi qingjin mi ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

joooo ec e ec e ec e ec e ec eci aq shume saqe u lodh, pastaj erdhi ujku :lol: :lol: :lol:

regele

Forumium maestatis

ca perrale po tregoni ju...ujku vrapoi aq shume sa e arriti dhe... /pf/images/graemlins/smile.gif
uh, uh, ah, ah, aaaaaaaaaaaaaaa!

Too too, je me te vertete nice /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

mos e ngit too too-n ti regele :devil:
ujku e han qingjin o dotte, na duhet nje gje qe ujku s'e han dot :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif
kesulekuqen pershembull /pf/images/graemlins/laugh.gif se gjyshen e han ai /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

ehh se asaj gjese me kesul te kuqe e shpeton xhaxhi gjuetari me pushke pim pim pim

/pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] mos e ngit too too-n ti regele :devil:
ujku e han qingjin o dotte, na duhet nje gje qe ujku s'e han dot :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif
kesulekuqen pershembull /pf/images/graemlins/laugh.gif se gjyshen e han ai /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif E me se s'po e ngaj shume...pastaj virtualisht eshte /pf/images/graemlins/smile.gif
too too-ja eshte gazmore...valle vetem nga zanoret /pf/images/graemlins/smile.gif ?

ladouce2005

Primus registratum

Ashtu eshte si natyre /pf/images/graemlins/wink.gif gjithmone e qeshur, gazmore e lumtur /pf/images/graemlins/laugh.gif
kohet e fundit ka filluar te nervozohet pakez :idea: prandaj mos ja ver re nganjehere, se ka arsye te forte :devil:

Princesha

Primus registratum

He mor dreq, edhe ti ke fillu me hap kshu temash a /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Po edhe une kam fillu me hap te tilla tema se kam marre vesht se ty te pelqejne /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] aha kaloi tema nga orgazem, ne diskutim

he pra presim pershkrime [/qb][/QUOTE

Me sa shoh une e paske marre me qejf kete pune... /pf/images/graemlins/smile.gif
Mire goca, lesho ndonje PM po u merzite /pf/images/graemlins/smile.gif

Une po pres ta pershkruash ti, haj , jepi /pf/images/graemlins/smile.gif !

sweet eda

Primus registratum

une merzitur aspak, pastaj edhe po me ndodhi qe te merzitem, kam se ku mbeshtem, e ku ti kem orgazmat e mija

I love new york

Primus registratum

:devil: :devil: :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif
0018-0402-0307-5708_SM.jpg

regele

Forumium maestatis

Te keqen e pemes qe paska kapur cupa /pf/images/graemlins/smile.gif Vetem se mos e keput nga te shtrenguarit! /pf/images/graemlins/smile.gif