pershkruani njeriun e zemres tuaj, me te cilen/in do te donit te kalonit jeten tuaj!!

ere

Primus registratum
Re: pershkruani njeriun e zemres tuaj, me te cilen/in do te donit te kalonit jeten tuaj!!

rrusho ta le muhabetin pa e nisur thashe se skam te mbaruar...

MLK

Primus registratum
Re: pershkruani njeriun e zemres tuaj, me te cilen/in do te donit te kalonit jeten tuaj!!

si te dush boj mi rrushije...

bebi

Primus registratum

pishmo, me dy krena u kuptu.
ndoj detaj tjeter?

epremte

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk e di ti???

bebi

Primus registratum

ncuk

H

harap

Guest

pse me duket sikur te gjithe keto gocat me kerkojne mu ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

nuk mu duk sikur zura gje emrin tend ne goje un /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Une jom ne wanted ne spo me do njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Nuk egziston.Une nuk kam tip te preferuar mashkulli,(Perveç,atyre qe duan dhunen ne familje /pf/images/graemlins/grin.gif)çdo gje per mua varet nga rrethanat,nga nje veshtrim, nga nje buzeqeshje,nga nje ze.Pastaj s'kam qejf ta kaloj jeten vetem me nje mashkull /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif O Dahlia, o shtrige. Thuaje cope qe do t'a kalosh jeten me mua /pf/images/graemlins/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Mire po e pranoj /pf/images/graemlins/cry.gif

ladouce2005

Primus registratum

C'ke mi? Ua, me kaq dhimbje, s'te pranoj fare /pf/images/graemlins/blush.gif Mendova se deshe me qejf, po kshu s'dua...

MLK

Primus registratum

Kjo shiraz duhet te jete e dhunshme ne familje pra /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Indulgence

Primus registratum

Une jam me Dahlian... Kur te na dalë para do e marrim vesh se do na e bëje "dëng" ne zemer... /pf/images/graemlins/laugh.gif MLK i përmbush kushtet keshtu teorikisht, por çe do qe s'përplasemi gjekundi /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo bej kujdes me perplasjet se kam frike se ju thyj parakolpin /pf/images/graemlins/laugh.gif e skom pare me jua pagu, keshtu qe mund te ha gjobe me ju pagu ne nature /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Shif ky, me laps, leter dhe kalkulatriçe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rraadhaa! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk egziston.Une nuk kam tip te preferuar mashkulli,(Perveç,atyre qe duan dhunen ne familje /pf/images/graemlins/grin.gif)çdo gje per mua varet nga rrethanat,nga nje veshtrim, nga nje buzeqeshje,nga nje ze.Pastaj s'kam qejf ta kaloj jeten vetem me nje mashkull /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Pergjigje e Sakte ... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ilir20

Primus registratum
Re: pershkruani njeriun e zemres tuaj, me te cilen/in do te donit te k

Kur ta takoj ...... do tet shkruj.
Ne fillim te gjitha te duken ideale, po pastaj se kupton se pse dreqin je ne nje krevat me te

rvd

Primus registratum

do te doja te nje vajze te sinqerte,me objektive ne jete,ta dua dhe te me doje me gjithe zemer dhe te me japi çdo dite stimule te reja qe raporti te mos behet monoton.vleresoj shume korrektesine dhe bukurine shpirterore,te tjerat vijne pas ....... ..... .....

ere

Primus registratum

sa te duash ke cuno..pyetja eshte: A ja kthen me te njejten monedh?