Pershkruani nje Anetar me 3 FJAL

mirdita

Papirus rex
Sweety el:Intelegjente,
E sinqert,
E hareshme shum sweet ..
Megg:E hareshme,
E menqur ..
Gangstere:Intelegjente,
E hareshme,
E sinqert..
 

Balahk

Locus omnem
Hektor
1 shume i pregatitur
2 inteligjent
3 komunikus
dhe gjera te tjera.
thjeshte njeri qe duhet respektuar.


Tropojanja

1 e qeshur
2 e sinqert
3 shume e dashur.
jam i bindur qe eshte nje shoqe shume e mire
 
Top