Re: Pershendetje ...
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
le ta duam mundesine per te folur hapur ndaj padrejtesise* per te folur hapur per ate kenge qe po degjoni ne kete moment , per ate goce apo cun qe keni folur mbreme deri ne oret e vona , ate qe keni mesuar dje persa i perket webpage, historise, lajmeve, informacioneve, e shume tjera qe ky ambient ju ofron me shumice. Dikur ishim te regjistruar ne website te huaja dhe benim chat ne servera qe na nxirnin perjashta sepse kishim nickname Albanese* Shqipetar.
Dua te pershendes te gjithe ato qe kerkojne acc dhe nuk e marrin kurre /pf/images/graemlins/smile.gif vellezer mos u merzisni (chat = qyfyre ) Dua te pershendes te gjithe ato qe humbin acc (vellezer mos u merzisni chat = qyfyre ) dua te pershendes te gjithe ata qe qe marrin kick / ban / gline / shun / ignore / silence / nerva nga chati etjjjjjjj (vellezer chat = qyfyre ) gjeja qe vlen vertet eshte "Miqesia" qe mund te krijojme mes nesh ajo qe na mban deri ne oret e vona online eshte vetem (miqesia) jo acc. Dua te pershendes bnc e palejueshme , te ashtequajtur floodiste, ircop, admin , aop , sop , dhe founder. dua te pershendes tironcen qe mban main gjalle edhe me kusht te marre 200 kercenime dhe 2000 ofendime /pf/images/graemlins/wink.gif dua te pershendes qe sme japin msn /pf/images/graemlins/wink.gif dua te pershendes proxyt qe me skuqin statusin , dua te pershendes te gjithe ju qe grindeni per nje llafe te thene mbase pa u peshuar, dhe e ktheni ne ceshtje "madhore" pershendes cdo operator , vop, hop user qe meriton pershendetjen time. Pershendes te gjithe ato qe pertuan te lexojne kete teme se ishte shume e gjate /pf/images/graemlins/wink.gif (pra te gjithe) Te dashur miq ky eshte realiteti Virtual Shqiptar dhe une jam krenar per te, sepse njoh Shqipetar nga cdo skaj i botes , kam miqesi me vellezerit e mi Shqipetar te Kosoves , Maqedonise etj. Jam krenar qe jemi kaq popull i dashur dhe miqesor qe nga jeta virtuale te krijojme shoqeri dhe miqesi. Pershendes ideatoret e takimeve qe behen here pas here dhe sidomos keti te fundit qe po i vjen dita shpejte. Uroj te duheni te gjithe si miq e vellezer sepse eshte tradite e jona te meremi vesh ashtu sic i ka hije Shqiptarit kur flitet per nje Shqipetar tjeter. Gjeja me e bukur qe mund tju jap pervec rrespektit tim eshte nje kenge qe une po degjoj ne kete cast dhe e "dashuroj me vertet" Arif Vladi - besa bese. Kjo nuk teme nuk eshte as per replika as per ankesa , as per acc. Eshte nje teme qe mund tju beje te ndiheni me afer njeri tjetrit duke kuptuar cfare eshte albforumi , albnetworku , shoket tane mbas nickname te ndryshme. Pas nesh ne kete ambient do vijne brezat e ardhshem si ne, dhe do shohin cfare po bejme ne kete moment dhe cfare po flasim, si sillemi etj etj le te lejme gjurme simbol per ato qe do na vijne pas...
Ju uroj fat dhe lumturi ne jete dhe uroj jete sa me te gjate vete Albforumi.com dhe Albnetwork.net
shnet cuna /pf/images/graemlins/wink.gif
[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif