Ktu jemi per te shprehur mendime ,ide ect ect...Paqe, Respekt, dhe Ndërgjegje .. të tjerat sja vlen të flitet ....!
Ky postimi juaj jo se eshte i gabuar por ne temen e gabuar..

Ktu jemi per te shprehur mendime ,ide ect ect...Paqe, Respekt, dhe Ndërgjegje .. të tjerat sja vlen të flitet ....!
o Zana na trashe sinqerisht,nuk shqetsohem per budalliqe une jam admin i ketij networku nuk kemi hasur kurre raste te tilla nese dikush ndjehet i kercenuar del nga chati ose vjen e kerkon ndihme ke operatoret sopet ircopet adminat root founder etj me rralle![]()
Nese ky i imi s'të duket mendim atëherë ke të drejtë ....Ktu jemi per te shprehur mendime ,ide ect ect...
Ky postimi juaj jo se eshte i gabuar por ne temen e gabuar..![]()
Si perfundim une heq dor NGA ty sepse ti do shum vite te rriteshshijaksi said:Ju ta lypni per vete hahahaah!
Bukur me pelqeu menyra e te menduarit dhe e te shpreurit.ketu disa gabime,1 nismetrai i temes chatist i nivelit te dobet,2 gazetarja jo e sakt ne pershkrimin e ngjarjes che prishejs se imazhit te albnetwork,3trajtimi i kesaj teme ne forum i njerze jo kompetent,4esht kollaj te gjykosh dike kur se provon osé te falenderosh veten qe nuk ne pjes e asaj korografie.te gjith jetojm ne Tom e duet te sillemi si toksor,mese dikush NGA ne ketu ndjehet ndryshe ateher ne duhet ha ndihmoj te kthehet serisht.ps jam me tel me FAL per ,. Che gabimet drejtshkrimoreE pashë videon , në minuten e 28 është rrëfimi.
Më vjen keq , por përversiteti mashkullor është kaq i lartë , të frustruar totalisht.
Nuk e di si funksionojne gjërat por ndodhi të tilla duhet të ndëshkohen , duhet të ketë kontrolle nga ana administratore dhe masa paraprake për të parandaluar ngjarje të tilla të shëmtuara!
Por mos të harrojmë , që mëgjithese ekzistencën e këtyre strukturave shoqërore nuk e zëvendesojnë rolin dhe ndikimin e familjes që është i pazëvendësueshem , mungesa e saj do të çojë në burim konfliktesh , nxitje të kontradiktave dhe prirjen për tu viktimizuar në anët e errëta të panjohur. Nga letra e vajzes , kemi të bëjme me një baba autoritar dhe një mama që nuk i kushton kohën e duhur si për të komunikuar ashtu edhe për ta ndihmuar vajzen të kapërceje pengesat e moshës. Babi që i jep një telefon për ta kontrolluar gjatë gjithë kohes?Këtu mungon komunikimi me fëjimen!Për rrjedhojë do të ndodhin gjithmonë ndodhi të tilla të dhimbshme! Neglizhenca , indeferentizmi, autoriteti , mospërfillja do të jenë gjithmonë një burim agresiviteti , inati për të rinjte një gjë e tillë do ti bëje të gaboje!
Familja të mos harrojë kurrë rolin e saj edukues , përkrahes dhë të gjithë ata që kanë familje mos ti shmangen përgjësise po të përkushtohen tek fëmijet e tyre, ti pranojnë,kontrollojnë, ti dëgjojne dhe vlerësojne të rinjte. Sepse , shumica pandehin se i plotësojne nevojat dhe kërkesat e tërinjve duke i dhënë përparësi në teknologji, iphone, pc ndërkohe që rruga më e shkurtër del gjithmonë më e gjatë!
Uroj të mos ndodhin më , të kete masa ndëshkuese dhe mbi të gjitha Familja të mos hezitojë , por ti ndihmojë të rinjte!
Bukur me pelqeu menyra e te menduarit dhe e te shpreurit.ketu disa gabime,1 nismetrai i temes chatist i nivelit te dobet