Pershendetje

[E-TiRoNcI]

Primus registratum
Pershendetje

Pershendetje dhe mir se ju gjeta quhem Eldi nga Tirana dhe si gjithe te tjeret erdha dhe une te bej nje kerkes per acc une kam shume kohe qe preferoj reth 6 vjetesh networkun e albnetwork por pas nje kohe ja shkeputur per arsyje personale,shpresoj te meret parasysh kerkesa ime,nicku im ne chat eshte [E-Tironci].ju Flm te gjithe per mirkuptimin.

t0fx

ஜ۩۞۩ஜ
Re: Pershendetje

[E-Tironci] shpresoj ta marin parasysh kerkesen tende se dukesh qe je Djal gush pellumb /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

A

arabesque

Guest

Pershendetje [E-Tironci]

Do e kem parasysh kerkesen tende dhe do e shqyrtojme.

DON^OMAR

Primus registratum

O Acer Vec Ti Do E Kesh Parasysh eeeeeeeee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Te Pakten Thuje Ne Shumes mer Do E Kemi Parasysh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif
<u>Kominaci</u> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif <u>pse mer ia paske pa gushen ti ketija si e ka ee si pllum apo si sorre</u> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

A

arabesque

Guest

Po mire re se e njejta gje eshte sa i shef ne ti gjonat mo keq se ato plakat :p

DON^OMAR

Primus registratum

Acer Leni Plakat Ne Punen e Vet se akoma se kane provu shijen e vdekjes sic do me provu ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif