Pershendetje..Kerkese per Access

A

arabesque

Guest
Pershendetje..Kerkese per Access

Ore si i behet halli kur ju thoni qe ska me shtime dhe une shof dite per dite emra te rinj qe s'ia kane haberin nga komandat apo te mbajne rregull ne main me aop...Mire e kane disa qe jeni bo tamam DIKTATURE kush ju behet servil u jepni direkt access.

Sa per dijeni une jam H[2]O dhe kam pasur aop.por me pa te drejte e hoqet dhe na gjetet arsye qe kisha shtuar dike vop ne kanalin #ndihme..e ju tani do na thoni i kam dhene passwordin dikujt,gje qe se kam bere asnjehere.Nje pjese e mire e serverit AlbNetwork me njohin se si jam.Si i behet do me kthehet aop?Pres nje pergjigje..

A

arabesque

Guest
Re: Pershendetje..Kerkese per Access

Pershendetje....
ja ku po shkruaj perseri po ehe ska ndermend njeri te ktheje pergjigje,por ne pergjithesi HESHTJA eshte POHIM :p

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

Pershendetje arabesque!
per DIKTATURE mund te mbash dhe ti mendimin e *disave* po te duash
por access marrin ata qe respektojn dhe jan te respektuar nga stafi po ashtu dhe nga usera te thjesht , ju lere qe beni kerkesa per acc po dhe doni te na jepni mend, per sa u perket shtimeve te aopave te rinj, dhe ti sje aq keq jo
-NickServ (Shqiperi@Sherbimet.Albnetwork.net)- H[2]O is Ta Caj Ballin Mer Qen!!!
-NickServ (Shqiperi@Sherbimet.Albnetwork.net)- Time registered: Nov 19 12:46:53 2007 CST

pra sic e dini qe tani per tani nuk ka shtime, ndoshta me von,

me respekt nga WiLd^-_-^BoY

Lucignolo

Forumium praecox

WiLd^-_-^BoY beje zemren gure edhe ti Timi na jepni VOp te paktan , te gjith na njifni si mua edhe H[2]O prandaj tema te mbullet edhe neve te na jepet Vop ..... shkurt sakt edhe pa gabime /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

nirvana_m

Primus registratum

WiLd^-_-^BoY sa per djeni arabesque o me i vjeter se ty ne chat, mos u nis ka /ns info H2O. ne sishte tu te dhon mend, me sa shof une se ka shkrujt vetem te verteten, ti mos u bo si shenjtor, ose me sakte mos e bo albnetin si chat shenjtor ku mekati nuk ka vend se e dime gjithe ca bohet per pune acc.
arabesque, ti duhet ta dish mer qysh kane shku punet ne albnet , dhe qysh shkojne per pune acc , naj po te nigjosh mu bo mire te heqesh dore ka acc.
arabesque resp. ka mu,

A

arabesque

Guest

Respekte per te respektumit nje here...

per DIKTATURE mund te mbash dhe ti mendimin e *disave* po te duash
por access marrin ata qe respektojn dhe jan te respektuar nga stafi po ashtu dhe nga usera te thjesht , ju lere qe beni kerkesa per acc po dhe doni te na jepni mend, per sa u perket shtimeve te aopave te rinj, dhe ti sje aq keq jo
-NickServ (Shqiperi@Sherbimet.Albnetwork.net)- H[2]O is Ta Caj Ballin Mer Qen!!!
-NickServ (Shqiperi@Sherbimet.Albnetwork.net)- Time registered: Nov 19 12:46:53 2007 CST

Tani Kjo qe ke shkruar ska aspak lidhje me ate qe ndodh ne kanalin #Shqiperia
Kulture dhe Respekt i thua ti kur vete ju operatoret na beni ne main SEX vitual,kush ju vjen pas fijes direkt shenja @ te nesermen

Ore ta dish dhe ta kesh vath ne VESH se ata qe jane me @ apo & kane nevoje per mendime dhe keshilla me shume se cdo kush tjeter,se nuk keni ra nga qielli qe i dini rregullat dhe i respektoni se po e shofim si po shkojne gjonat ne kanalin #shqiperia
Une po shof qe shumica e Operatoreve japin ban pa arsye dhe kur u shkon tek kanali #ndihme pa te keq te fusin direkt ban dhe aty,ne qe jemi user te thjeshte skemi te drejta fare,apo do rrimi si Bot ne kanal.Mos ndoshta ta quajme DEMOKRACI kete sepse doni ju?
Per info qe bone per nickname tim se mor per baze fare se une kom 6 vjet ne chat dhe pjesa me e mire e dine se kush jam,pyt dhe vete mlRC CoLoRaDo Scorpion Timi Tironci_Mizerje SaK ACID briigi te shkrujta emrat e ketyre qe jane ne administrimin e rrjetit te Albnetwork,besoj se duhet ti njohesh.
Po pse nuk lejohet ti besh drop emrit??
Okay Flm qe na sqarove qe ska Shtime te tjera....

nirvana rrofsh plako per mbeshtetjen do boj ashtu si the se me thone te drejten ky staf qe eshte tani,meriton noten 10 i dine rregullat tregojne respekt dhe te ndihmojne kur ke nevoje

A

arabesque

Guest

DeJa`Vu he mer se u lodhe dhe ti me gjithe vop,thjesht vetem se u be nje kohe e gjate qe ke kerkuar vop te ta kishin dhene,besoj se tani e mora vesh pse mrome i bere drop emrin.shnet

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

pergjigjen e more me siper me duket
per chit chat keni temen tjeter ma mer mendja se me aq sa thash me siper mjafton, nirvana_m ti i fut hundet kudo po te them nje gje ty qe fjala jote ktu esht si nje pik loti ne det, per ne rrit numrin e postimeve ke tema te tjera /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

pra kjo tem mjafton me kaq
me respekt nga WiLd^-_-^BoY

nirvana_m

Primus registratum

WiLd^-_-^BoY hahahaha po pra atje ku sju vjen per mbare ju thoni qe e ktheni ne chit e chat. perderisa kushdo ka te drejte te japi mendim dhe te shkruje ne kete forum se besoj se jam tu fut hundet nai cep, fundja kujt i pelqen e lexon ca shkruj , kujt si pelqen se lexon,me sa di une skam kerku njeri me bo kritikun e shkrimeve te mija, edhe i gjo une nuk shkru per te mu degjuar fjala kete sepse ka ku te me degjohet skam ngel me mu nigju fjala chat,dhe i gje te fundit je shume i dobet ne mendimet qe shkruan sepse e nise debatin me shume vrull dhe e perfundove ne nje menyre shume te dobet.

arabesque asigjo vllai fola thjesht ate qe mendoja, mos e ul me veten me kerku acc. te kesh acc apo kudi gjo une ne chat nuk do te thote te jesh i degjushem apo i zgjuar sesa te tjeret, ne chat mund te kenaqesh edhe duke qene user i thjeshte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

A

arabesque

Guest

Tamom llafe me ven plako...hajt se Mo mire do Bohet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Une s'te njoh mer UJE /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Mos i ktheni temat e kerkesave ne chit-chat e replika.

A

arabesque

Guest

She she kush s'me njifka ky :p

Foti

Primus registratum

jepini aop cunit mer se nuk e ze gjumi noten /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

A

arabesque

Guest

Eh gjumi paska qene me i forte.................mo mire flej po gjume se ka fillu me me shiju tani qe ka fillu me fresku i cike knej..... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Sinner

Gentleman

arabesque po ti ke morre vop mer apo jam tu shkrujt un vone :p
loool
/me qeras nirvana_m me nje birre

nirvana_m

Primus registratum

jasinto ejvallah /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif arabesque du birre une se more aop bythzi afrike /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Timi

Valoris scriptorum

Tema ka kaluar ne chit chat e mbyllet. Sa per kerkesen qe ke bere, akseset i ke mar...