Pershendetje ,kerkes per access ne kanalin #shqiperia. :)

• Thread starter Flavja
  • Data e fillimit
Status
Not open for further replies.
F

Flavja

Guest
Jam user e rregullt, rri gjithnje on. Futem me script. Di shume komanda kryesore. Shume prej jush me mbajne mend. Premtoj te jem gjithnje energjike dhe e zjarrte per te ndezur tema nga me interesantet. Please Please me beni AOP, thanks, pse mos ta provoj dhe une kur e kane provuar shume, me pak te shakthet/a se mua? :)

AL3XI

Ha Ç'ka Ne Pjate Pi Ç'ka Ne Shishe
Prsh Flavja ose ` Lady-Gaga ` { jem gjithnje energjike dhe e zjarrte per te ndezur tema nga me interesantet } nqs se kto fjal jan te verteta un jam i mendimit per ircop-e :p Timi ve gjyslykt :D

Soleil

Valoris scriptorum
Session Start: Tue Jan 28 13:28:24 2014
Session Ident: Lady-Gaga
Session Ident: Lady-Gaga (Albnetwork.net, Soleil) (JavaUser@D0EFE95F.C6E6E21A.F2B0CD48.IP)
[13:28] <01Lady-Gaga> ropt m,u ne pidh
-
Lady-Gaga is JavaUser@D0EFE95F.C6E6E21A.F2B0CD48.IP * VIP ne www.Nastradini.com No Nastradini, No Party!
Lady-Gaga on #Shqiperia #shoqeria
Lady-Gaga using Shijaku.Albnetwork.net Nje Rrjet, Nje Komb! / One Network, One Nation!
Lady-Gaga End of /WHOIS list.
-
Session Close: Tue Jan 28 13:28:54 2014
me kete fjalor kerkon te hysh ne staf?? pasi merr ban dhe ofendon me fjalor rruge?? perpos ktyre :

[23:28] -NickServ- Lady-Gaga is VIP ne www.Nastradini.com No Nastradini, No Party!
[23:28] -NickServ- Time registered: Feb 03 14:10:52 2014 EST
[23:28] -NickServ- Last seen time: Feb 03 16:58:51 2014 EST
[23:28] -NickServ- Last quit message: Client exited

nuk ke mbushur 3 mujorshin e nick te regj. duke shpresuar qe do nderrosh fjalor dhe te permiresosh komunikimin , kerkesa jote nuk pranohet deri ne nje moment te dyte! chat te mbare deri atehere ;)

F

Flavja

Guest
Perderisa hyj ketu e kerkoj dicka normale qe sjellia ime ka permiresime, jo nuk eshte e vertete une kam 3 vjet e me shume ketu qe ne kohen e sop-ave si Enea Mema , Aop-ve , Elbasanlliu4Ever etj. Citimet e mesiperme e dashur, jane pjese e provokimeve dhe te aop-ve te debuar pra te perjashtuar, Kerkesen e bera seriozisht per tu shqyrtuar jo e kaluara por e tashmja, se njerez jemi dhe na shpeton ndonje fjale! ;)

England

Drejtori
Lady Gaga dhe si personazh televiziv esht i pa pranueshem & ka probleme megjithate ti si USER je teper problematik dhe shum ngacmues keshtu qe derisa ne ta shohim qe vertet ti ke ndryshuar KERKESA JOTE NUK DO MERET PARASYSH .

Tema Mbyllet !

F

Flavja

Guest
Mos :'( me late jeten ne mes me kete qe me bete, mosssssssss me shuat endrrat, mosssssss :'((( lol sa per Lady Gagan kush tha qe eshte e papranueshme?! na ke vene dhe flamur anglez ne kopertine supozhet te jesh evropian. Mos paragjyko, Lady Gaga eshte fenomen, studihet si lende ne universitet per sukses dhe popullaritet, ka marr cmim guiness dhe do mbahet mend nga koha si michael jackson ose madonna e muzikes Pop. po ju qe paragjykoni keshtu? do mbaheni mend si ato shqiptaret katunare qe kudo lene shije dhe bien ne sy per keq, len nam. Grow Up, Lady Gaga ka qene e ftuar 5 here ne shtepine e bardhe per te kenduar, pse nuk ka qene e papranueshme nga Obama qe drejton Ameriken , shtetin qe drejton boten?! me vjen shum keq qe lexoj komente kaq te ceketa. Kliko njehere ne google se lady gaga eshte emri qe shfaqet me shume ne kete motor kerkimi, nese ste pelqen te pakten respekto dhe shijet e mia, se gjasme ke dhe pozite ketu! une sdu vete ti hyj ceshtjeve me themel se te nxjerr prej zhelesh jashte nga ky website, dhe Jo as une sdua te behem aop me njerez si ju! te shkaterroj nervat dhe te vihem ne dispozicion te papunesave meqe qenka keshtu. kalofsh mire, dhe nuk te shkon gjua formale : ''kerkesa jote do merret parasysh'' hahaha ne jeten reale marr euro, nga ata qe japin urdhera, ti thjesht ca germa te zeza me te bardha menaxhon. Shnet!!!

Soleil

Valoris scriptorum
Perderisa hyj ketu e kerkoj dicka normale qe sjellia ime ka permiresime, jo nuk eshte e vertete une kam 3 vjet e me shume ketu qe ne kohen e sop-ave si Enea Mema , Aop-ve , Elbasanlliu4Ever etj. Citimet e mesiperme e dashur, jane pjese e provokimeve dhe te aop-ve te debuar pra te perjashtuar, Kerkesen e bera seriozisht per tu shqyrtuar jo e kaluara por e tashmja, se njerez jemi dhe na shpeton ndonje fjale!
.......

une sdu vete ti hyj ceshtjeve me themel se te nxjerr prej zhelesh jashte nga ky website, dhe Jo as une sdua te behem aop me njerez si ju! te shkaterroj nervat dhe te vihem ne dispozicion te papunesave meqe qenka keshtu. kalofsh mire, dhe nuk te shkon gjua formale : ''kerkesa jote do merret parasysh'' hahaha ne jeten reale marr euro, nga ata qe japin urdhera, ti thjesht ca germa te zeza me te bardha menaxhon. Shnet!!!

WAW SA KONTRADIKTORE, SA SHPEJT E KTHEKE PLLAKEN :D gjithsesi pergjigje more, mbetet kerkese per access jo ta kthejme ne chit chat ;) Dhe nje gje doja te shtoja, Enea Mema (dicka) nuk ka qene nai here sop

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.