Pershendetje Do Ma Jepni Nje Aop Per Vitin e Ri?

Mistrec

Forumium maestatis
Pershendetje stafit te chatit shqiperia dhe albnetworkut.
dua te bej kerkes per vitin e ri po deshet te me jepni nje aop per naten e vitit te ri vetem per ate nat se jam ktu do e festoj ktu ne chat ma ha mendja do ket pak njeres me lini roje mua !op mereni parasysh kte kerkes se jam ber cun i mir .. per nje nat e dua falemderit.
pres me dashuri pergjigjen tuaj. Gjith te mirat nga mua

Mistrec

Forumium maestatis
mos me mbani me shpresa se erdhi viti i ri e shikoni kerkesen dhe asnje nuk e mer mundimin me kthy pergjigje edhe komentet qe kishin ber kot i ke heq kush i ka heq perderisa sjepni pergjigje.

Mistrec

Forumium maestatis
Pershendetje,

Nuk pranohen kerkesa te tilla per access.

Kalofsh sa me mire ne vijim.
pershendetje jam nje user qe futem shpesh ne chatin tuaj te albnewrkut do deshiroja te isha pjes i stafit tuaj.. meqese jam pak a shum 17 or ne dit ne chat. pak a shum me njifni se kush jam me sjelljen time me humoret e mia etj etj do ishte kenaqesi te beja dhe un pjes ne stafin tuaj. shpresoj ta merni ne konsiderat kete gje sepse nuk e bej me kerkesen.
gjith te mirat.

Mistrec

Forumium maestatis
pash qe armani ka mar aop..... sdua te me jepni me aop kerkoj ndjes per kerkesen qe bera,,,,,,,lere mos se se dua me.. lere re lereni se se dua me zor ..... ore mos kembengulni se se dua me.

scadarsko

Locus omnem
pershendetje jam nje user qe futem shpesh ne chatin tuaj te albnewrkut do deshiroja te isha pjes i stafit tuaj.. meqese jam pak a shum 17 or ne dit ne chat. pak a shum me njifni se kush jam me sjelljen time me humoret e mia etj etj do ishte kenaqesi te beja dhe un pjes ne stafin tuaj. shpresoj ta merni ne konsiderat kete gje sepse nuk e bej me kerkesen.
gjith te mirat.
edhe sikur deri tani tju kishe kerkuar 5mije eur duhej te aprovohej kerkesa jote!m vjen keq qe skam autoritet ne ket fushe,se direkt nje jave te kisha len ketu......