Perse flamur tjeter????

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Perse flamur tjeter????

bashkim i mirefillte :eek:

plako pretendoj te diskutoj me jerez racionale dhe te arsyeshem

naten!

Kondrapedali

Kondrapedali

Natën S6. Të duhet edhe pak kohë që të bëhesh edhe ti sarkastik si shefi (nano).

*Plisi*

Primus registratum

Flamuri Kombetar:
Flamuri_i_Shqiperise.gif

lecka e rugov-dinar-toptanit
me tri ngjyra si i serbis:
dardania.jpg

shifne flamurin e serbis se si i ka tri ngjyra si lecka e rugo-dinar-toptanit qe po don ta ndrroi me Flamurin Kombetar:
images

marr nga forumishqiptar

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] qe kur paske ndrru emer mer korn :lol: :lol: :lol: [/qb]
Të gjith anti-nanoistat një emër kanë S6. (si e kom thon kte, si me qen un /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif )

kameleoni

Primus registratum

Ore se me ka bere pershtypje disa here.Ca e kane serbet shqiponjen me dy koka.Po edhe keta pid.hrob.shat na paskan vjedh simbolin.Urrejtja ime esjte duke u shtuar dita dites per keta robcat. :mad:

S6T6N6

Forumium maestatis

Po dhe ata mer plak me dy koke jane si puna jone se nuk dine nga ta kene mendjen tek kosovaret apo tek vetja vet :shrug:

korn83

Forumium praecox

eh mor satatna,sikur ta kishin edhe ato mendjen tek shqiptaret e Kosoves...nuk do te ndodhte ajo qe ndodhi,pasi do te na respektonin...per fat te keq ata nuk e kane mendjen as tek Kosova pa shqiptare,pasi ndryshe nuk do ta transformonin ne rajonin me te varfer te jugosllavise...nese e pretendojne e bejne vetem per kokefortesi psikopatike

notej

Primus registratum

te nderuar,
nuk jam as rugovist e as thacist dhe as simpatizant i ndonje partie tjeter, qe te sqarohem qe ne fillim. Megjithate, duke pasur parasysh rregullat dhe legjislacionin nderkombetar, rruga drejt pavaresise se Kosoves kalon nga ndryshimi i flamurit, nese duam Kosove te pavarur, kuptohet. Por, ndryshimet ne flamur per mendimin tim duhet te jene shume te vogla ne menyre qe te ruhet ne menyre sa me te plote identiteti i flamurit kuq e zi. Mbase mund te shtohet vetem ndonje shenje e vogel ne flamur qe te tregoj identitetin e Kosoves si shtet i pavarur. Kjo paraqet mjaft veshtiresi per kosovaret ne kete faze por me pak perpjekje dhe vetedijesim per rendesine e ketij ndryshimi per te patur Kosoven e pavarur, besoj se do te arrihet.
Sa per emrin, eshte paksa i veshtire ky debat per momentin.
Cezar, mos e merre me kaq emocione se do i gjinet zgjidhja ktij muhabeti.
shendet

eli

Primus registratum

[qb] Shqiperia qe ne krijimin e saj eshte limituar ne 28 mije km2 [/qb]
Itu e kishe gabim

korn83

Forumium praecox

mendoj se flamurit i eshte shtuar fusha blu,per te theksuar aspiratat per hyrje ne BE te kosoves...megjithate une dua ta theksoj:nuk jam me rrugoven...haradinaj me dukej me i zoti...rrugoven e rrespektoj vetem si figure karizmatike qe ka pjesen e tij ne historine e Kosoves

korn83

Forumium praecox

nuk shqetesohem shume,pasi per momentin statusi i Kosoves nuk eshte i zgjidhur...shqiptaret e ketij rajoni po jetojne nje periudhe tranzicioni...po keshtu,per rrjedhoje dhe simbolet qe shohim nuk vlejne pergjithmone

kameleoni

Primus registratum

une e marr me emocione sepse eshte teme e rendesishme.

NJE MAXIME ROMAKE THOSHTE

"PERCA DHE SUNDO"

NUK DUA QE KJO MAXIME TE APLIKOHET TEK SHQIPTARET.E KUPTON KU DUA TE DAL?

korn83

Forumium praecox

po caesar e kuptoj plotesisht ate qe thua pasi edhe une jam njelloj i ndjeshem ndaj flamurit...jam dakort dhe shtoj qe kjo duhet te vleje edhe ne politike e brendshme shqiptare!!!

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga elibubazheli:
[qb]
[qb] Shqiperia qe ne krijimin e saj eshte limituar ne 28 mije km2 [/qb]
Itu e kishe gabim [/qb]
a mund te me thuash ndonje shtet ne historine e botes qe eshte quajtur Shqiperi dhe ka pas me shume se sa 28 mije km2?!

PS. mos u merr me sh.Naumin qe shiti Zogu /pf/images/graemlins/laugh.gif

korn83

Forumium praecox

o satana...po ti je budalla apo bo vete...se po te arsyetojme keshtu,si lindi si s'lindi duhet te te kujtoj qe serbia kur lindi ne shek e 19,pra andej nga 1800 e ca-ja,lindi zyrtarisht pa Kosoven e pa vojvodinen....ishte nje e treta e asaj qe eshte sot!!!me vone gllaberoi me lufte,Kosoven,maqedonine e vojvodinen duke i quajtur territore etnike serbe!!!meqe ma permende edhe ne nje tjeter postim maqedonine,po te kujtoj qe kjo sot eshte indipendente,megjithe pretendimet e serbise kur "lindi" qe ishte toke serbe!!!

p.s.meqe te pelqekan lindjet te kujtoj edhe qe gjate luftes se dyte boterore lindi nje Shqiperi e re!ajo e bashkuar me Kosoven!
dhe mos u merr me Zogun e me shen naumin djalosh se jane tema teper te larta per ty...po si valle mer satana,ky eshte i vetmi argument qe dini kunder Zogut?po e di ti valle qe Zogu gjithmone eshte njohur zyrtarisht me titullin mbret i shqiptareve dhe jo i Shqiperise?gje qe implikonte njohjen e autoritetit te tij ne ate periudhe,pertej kufijve zyrtare shteterore te vendosur nga pazaret e fuqive te medha.

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

KORN PO SA JA FUT KOT OR BURRE?

SERBIA KA PAS TE DREJT ME I MARRE ATO TOKA SEPSE
TURQIA I'A DETYRONTE NGA HUMJA E LUFTES ME SLLAVET.

PRA TURQIA BANI MATRAPAZLLEQE ME TOKAT TONA DHE SERBIA NUK BERI ASGJE TJETER VEC MORI ATE QE I TAKONTE NGA LIGJI I LUFTES.