Perpiquni te gjeni LOGO-n!

Rambla

Primus registratum
Re: Perpiquni te gjeni LOGO-n!

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] cokollata Mars :goofy:
po kete: giamai cani...voi meritate un' bello regalo [/qb]
tim (e di qe eshte ajo me telefonin ) :rolleyes: , apo jo?

su@mi po me qiri i gjen keto moj e uruar /pf/images/graemlins/laugh.gif (kidding /pf/images/graemlins/smile.gif ), nuk me vjen eshte shume e vjeter, edhe pse e kam ne memorie vagamente :idea:
milky way ndoshta...ja futa kot me duket :shrug:

Diddy19

Su@mi

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :thumbsup:

Meno male qe te vinte ne mendje vagamente Kushedi se ca do beje ti sikur te te kujtohej esattamente . /pf/images/graemlins/laugh.gif

E ke rradhen ti tani!

Po amani edhe ju me keto reklamat qe kane dale kohet e fundit.Sikur t'ju them qe ka 2 vite qe s shof TV s do me besonit. :eek: Une s'ia kam fare idene reklamave qe behen tani kshuqe terhiqem !

Rambla

Primus registratum

obobo ça memorie paskam , u donte kjo tema me e zbulu /pf/images/graemlins/laugh.gif , se para provimeve me shkojne shtate /pf/images/graemlins/laugh.gif ngaqe me duket sikur i kam harru te gjitha /pf/images/graemlins/blush.gif

su@mi aman se e ben mire qe nuk sheh tv, ske çe do, dhe une nuk shoh shume, sidomos kohet e fundit, por ama kur shoh gjysmen e kohes shoh reklama keshtu qe i kam mesu per forza :mad:

c'è nessuno....solo sempre solo..(me ben shume per te qesh zeri tek kjo reklama)

p.s. suami mos ik ti mi se s'ka lezet tema pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

rambla ,zemer te betohem moj qe nuk i di ..as ate qe ke shkru ti nuk e mbaj mend :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif

Une nga tema spo iki,thjesht po terhiqem nga gara,po do vij here pas here me ju pershendet...

:wave:

Vazhdoni tesh me lojen ! :goofy:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga rambla:
c'è nessuno....solo sempre solo..(

Eureka,eureka!Eshte ai reklami me ate goccia-n di sodio qe po kerkon dike qe ti beje shoqeri..eshte reklama i Acqua Minerale naturale Lete .

Kot po e provoj po s jam fare e sigurte per saktesine e pergjigjes! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: :lol:

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Dakord rambla,pergjigjia e atij kuizit tim ishte:

Mon cheri!Troppo buoni x restare senza! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Next ,me sloganin e Flobos.Une per vete s kam ndonje mendim! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ncncnc e ke gabim ketu, jo per gjo por e kam pare 2 here kete reklamen dhe nuk eshte ky slogan (keshtu qe kisha une te drejte kur thoja per danone :rolleyes:

/pf/images/graemlins/laugh.gif ----&gt; :smash: :smash: vetes time meqe shoh reklamat

Diddy19

Su@mi

rambla ,te paska ra ndermend per boren e parvjetshme! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk e di me siguri ..ndoshta eshte si thu ti ,nuk insistoj dot! :tipsy:

Rambla

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

jo mi dreq, por kam harru se sa here kam pas ndermend me e shkruajt /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Troppa TV rambla ,troppa!! /pf/images/graemlins/laugh.gif Troppa AF pure...kete e kemi in comune però! :tipsy:

Florus

Forumium maestatis

e paskemi harru kte temen

adesso puoi fermare il tempo..
kush e gjen?

Rambla

Primus registratum

vodafone /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurse une them kete tjetren..

for real lovers

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Vincent, mir avatarin qe ma nderro si mbretnesha burrat /pf/images/graemlins/laugh.gif po me kte nick ke ndryshu identitet shum :devil:
ne ti vodafon ee :idea: 34.. pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

ajo "for real lovers" do jet parfumi i ri i CK me duket :rolleyes:

Rambla

Primus registratum

e ke gabim, se ne fakt nuk jam shume larg identitetit tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

burger king :lol: , completely wrong

flobo aty afer je, pune stilistesh eshte..

reklama esht shume e forte /pf/images/graemlins/laugh.gif
midis nje cifti ne nje moment romantik..ne sfond nje muzike e pakendshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

epo tani ajo me erdhi ne mend mua se isha e uritur per ate moment /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me duket se eshte reklame per i lloj djathi kjo ...

Rambla

Primus registratum

ti si duket e paske vizionin e dashurise shume te lidhur me ushqimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjithsesi, nuk ka te beje me gjera te tilla.

Florus

Forumium maestatis

vincent! :eek: vere nickun sic e kishe se kshu me vje turp me te kerku nr e celit /pf/images/graemlins/tongue.gif

atehere do jet ajo reklama me ata te dy qe puthen duke u zhvesh :devil: spo me kujtohet emri. pse moment romantik e quan ti ate :wink:

Bliss.. /pf/images/graemlins/laugh.gif je shume e lezetshme kur te hahet buke :kiss: