performancat e djemve shqiptar

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: performancat e djemve shqiptar

per kete punen e djellit...kam ca dyshime...nuk duhet nisur nga mendimi sepse personi me te cilin do jesh do te ket te njejtat origjina me ty, qe detyrimisht ky person do te bej ty te ndihesh mire...
noj here djelli jot te djeg e te pervelon me shum se nje tjeter ( per ata qe duan te pervelohen behet fjale Ble2 /pf/images/graemlins/laugh.gif )

marina s.

Forumium maestatis

UNA FSHIJ SHKRIMIN VETE /pf/images/graemlins/laugh.gif

pink /pf/images/graemlins/kiss.gif

Blendi

Primus registratum

Mire e ka Torero, me forcat tona gjithcka arrihet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ata qe jane te kenaqur ne shtrat e marrin lehte nje teme si kjo, se fundja eshte pak stereotipizuse por nuk ka gje. Stereotipi (seksual) i mashkullit shqiptar ketu tek une (dmth mes femrave vendalie amerikane) eshte shume i mire.

Ka nje ndryshim thelbesor ne menyren se si nje ANGLOSAKSON ben dashuri kur krahasohet me nje MESDHETAR. kam nevoje ti ve ne dukje se cilat jane? Sigurisht, jo te gjithe bien brneda kategorive, por nje dallim egziston.

Kondrapedali

Kondrapedali

Un di me ju thon që kur mrritën kosovarët n'Kanada në 99-ën mori kot i qytet. Kishte vetëm 1200 refugjat kosovar e n'krye t'javës u bote radha jasht kampit mo keq se radhët e bukës në 91-shin. Kushedi sa gra patën lon burrat e vet vetëm e vetëm me shku me kosovarët (qytet i vogël ne u merrte vesh çdo gjo). Dhe gjith kjo zallamahi megjithse kosovart s'folshin as i llaf anglisht e kanadezt s'folshin as i llaf shqip.
Pra në përfundim, seksi o gjuh ndërkombtare të cilën meshkujt shqiptar në përgjithsi e njohin dhe e përdorin në mënyrë të shkëlqyer.

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahhahaha /pf/images/graemlins/lol.gif

*shyqyr qe qeka rrit numri i popullsis se qytetit

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo për koh të gjat. Veç 3 muj zgjati dalldia.

Pinko, po qe puna për performancë, meshkujt shqiptar janë goxha mir. Nuk e di a ka më mirë por diku nga fillimi duhet të jemi. Sigurisht që në këtë mes ka të bëjë edhe femra. Nëse për një arsye ose një tjetër mashkulli është me femrën e gabuar, më fal po s'ka xixa aty. Amo, bo vaki ne puqen me njoni-tjetrin dy rob isoj, nuk ka kinez që i del shqiptarve /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Blendi

Primus registratum

Amen. per te mos fol me teper per femrat shqiptare. Qe une vpergjithesisht i gjykoj disi me te ngathta dhe me komplekse se te huajat. E megjithate kam patur raste ku e kunderta ka ndodhur prandaj me vret ndergjegja te them nje fjale te keq per femrat shqiptare.
Se eshte ai rasti i puqjes qe thote kondra, perkryeshmeri! - celin lule ne tavan te dhomes se gjumit.

pinkparadise

Forumium maestatis

Ne Amerik, seksi me duket se eshte banalizuar komplet...ska te njetat vlera si ne BE ose Shqiperi (pershtypje komplet personale)

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif

Tedi,ben mire t'i hedhesh nje sy temes qe nga faqja pare... perprara se te besh noi gafe /pf/images/graemlins/lol.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Un Pyeta per ca Flitet asnji sme dha Xhevap ... Ne Pranej ja Futa kot Ka IRaku ... Se IShte TYta jo per gjera t Tjera ...

marina s.

Forumium maestatis

ore une po te them shikoje temen qe nga faqja e pare...kupton a jo???? ...dhe lene tyten se ishte per gjo tjeter /pf/images/graemlins/lol.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po ti degjosh djemt shqiptar, te gjith do te thon te njejten gje : Un jam me i miri ne krevat, un jam keshtu e un jam ashtu /pf/images/graemlins/rockband.gif
ose meshkujt shqiptar nuk ja kan djenin se ça dmth modesti,
ose ata duan ti mbushin mendjen vetes edhe femrave qe vertet jan me te miret /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

Ahere se Tani e Pava Ceshtjen Kryesore qe Shtrohet per Kte Teme ... AI qe Flet me LLafe t Bukra KUshdoqofte Djale Burre Apo Djalosh i Bie t Jete Deputet ... Qe Vetem LLafe kane ...

Populli THote ... MOS I SHIKO GUNEN PO SHIKOI PUNEN ...
prAPE Serish Pinko Vjen ne NDihme Populli ... /pf/images/graemlins/laugh.gif