Per tifozat e Gjermanise

S

Scorpion

Guest
Re: Per tifozat e Gjermanise

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Scorpioni te ndroj avatarin ate t'boj se la nom /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

As ma ndjen hic. Lojtari qe kam ne avatar, eshte numri 1 bote me Ronaldinhon.

Guest

Pse ekip per boteror ishte Ukraina, qe nuk diti te bej nje gol ne ashtu lloj rasetsh
Ndeshje koti. /pf/images/graemlins/smirk.gif

GJERMANI - Itali do kete emocione si ndeshje

i_own_u

Primus registratum

Scorpion... iku per lesh ai 18 lal fli rahat tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

tonce... per ke e ke ? per _on ? /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif as mos te shkoj n'men /pf/images/graemlins/tonguee.gif mir qe e din ate muhabetin e stimulacioneve /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse te dilni nga Boterori me Gjermanin esht ONORE tonce pranojeni ket gjo /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Guest

nejse te dilni nga Boterori me Gjermanin esht ONORE tonce pranojeni ket gjo /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Llokum merito /pf/images/graemlins/laugh.gif per kete fjali.

C´me ka hyp frika qe sot /pf/images/graemlins/blush.gif se mos fitojne keta dreqet e italise

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po Ukraina deri aty shkoi vete nuk e çoi njeri me hater.
Te shkosh deri ne 8 -she nuk me duket keq...

Ndonjehere kur pret emocione s'ka /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

megjithate uuuhhhh Franca moj Francaaaaaaaaa .... te shohim neser dhe po s'fitoi une do behem me Braziliaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Do fitoje Gjermania se kam qejf une /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe se me vjen gjynaf mua qe te rrifet ne shpi te vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keto dy arsye dalin e teprojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

fanta urime per fitoren sot
/pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

Urime dhe per ty Blendo /pf/images/graemlins/rockband.gif

Per zotin sa kam bertit dhe festu sot rrezik dhe po moren kupen s´do jem kaq e gezuar.

Boria e makines sa nuk u harxhu /pf/images/graemlins/lol.gif

Mu duk sikur po humbnin ne fillim, por gjermont nuk i humbin shpresat deri ne fund.
Per kete i kam zili /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Ne faqe kam vene tatun e flamurit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

as mos te shkoj n'men Fante... Ukrain hesapi amon dhe HONDURASI te luante sthem se do fitonte me Italiont po te pakten tek penalltit do shkonin /pf/images/graemlins/lol.gif

pastaj Gjermani luajti me skuadren me favorite te kampionatit mos harro ishte gjith ajo pergjegjsi... me Breshkaxhit ndrysho taktika /pf/images/graemlins/laugh.gif

u hutun qe kur u futen ne stadium hapshin syt njoni tjetrit

SA BUKUR QEKA KTU /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

H

harap

Guest

Kupa u fitua.Sot ishte ndeshja me e veshtire.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej o Blendo prit se nuk e kam nderru akoma (uhhh mbreteresha burrat quhet?) /pf/images/graemlins/grin.gif

Brazili se ka te sigurt fitoren

une do bertas per Francen neser mbrema /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Pastaj shohim e bejme /pf/images/graemlins/grin.gif

Po me vjen keq edhe per Sceptic se e kam qef, keshtu qe edhe Gjermania le te fitoje per Sceptic /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Sa keq qe nuk dalin dot te gjitha me nga nje kupe ne fund /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Ah po se u kujtova Po te me pyesin mu ne FIFA do ti kisha heq penalltite ne fund te ndeshjes se jane ANTIHUMANE

Guest

Po me vjen keq edhe per Sceptic se e kam qef, keshtu qe edhe Gjermania le te fitoje per Sceptic /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Goxha Justifikim paske gjet Dahlia /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po mu mbushka mendja top ta fitoje Gjermoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mendo te me kishe qejf dhe mua /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ah i bi te fitoje edhe kupen e ardhshme ashtu /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

i_own_u

Primus registratum

me ate num. jam ktu tek Albforumi un tonce /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Ore nje gje me cudit me ju tifozat gjermane, ju loje s'keni, ama llafazane ne maksimum jeni. Pse s'pranoni qe ndeshja sot me Argjentinen ishte shume e veshtire dhe per 120 minuta loje, nuk bete vecse nje hic.

Mos flisni me tifozllik, nqs keni pare tamam ndeshjen thojini gjerat tamam, pastaj penalltite fat jane.
Ska zotesi te madhe.

Guest

Ah i bi te fitoje edhe kupen e ardhshme ashtu /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Hajdeee zemra te tilla i duhen njerezimit /pf/images/graemlins/lol.gif

Them qe kupen e ardhshme ta marri Franca /pf/images/graemlins/idea.gif

i_own_u

Primus registratum

Scorpion... per i gjo ta mbeshtes qe ndeshja ishte e veshtir

po qe jena llafazon ncuQ /pf/images/graemlins/laugh.gif ja fute kot

imagjino t'fitonte Argjentina VETEM TEK EROS S'DO SHKRUAJE SOT TI /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif