Per te gjithe Aop-et

• Thread starter PLAKU_prej_TIRONE
  • Data e fillimit

colorado

Forumium praecox
Re: Per te gjithe Aop-et

PEACE PEOPLE!

Se pari do doja te shprehja kenaqesine time te pakufijshme qe ne gjirin e AF-se dhe chatit ka njerez me polistuko; te edukuar, djem dhe vajza te mbare.
Gjithsesi e kam pare edukaten dhe etiken e shume te edukuarve;qe i zuri turpi nga fjalori im .
Madje i kam pare edhe te #ndihme,duke imagjinuar orgji seksuale kolektive aq te peshtira qe do i kishin zili
edhe regjizoret e XXX movies.Nejse...
Une po terhiqem.Ne shenje pajtimi me lejoni te citoj nja 2 vargje:
Nene moj mos ki frike
se ke djemte ne Amerike
e shumta 100km larg i kane shtepite /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Colorado nje nga ata qe pretendojne je dhe ti dhe dukesh mjaft i zgjuar....por ajo zgjuarsi qe ke humbet sapo fillon flet shkruan apo ku di une komunikon ndoshta dhe njehere moderatoreve te kesaj dhome te editojne postimet.....si sop qe jam colorado mendimin tim po ta bej te ditur publikisht ti aop ne dhomat e albnetworkut nuk meriton duke pare menyren si komunikon ketu me koleget vaj halli ne chat dhe ate access qe ke te #ndihme do ta diskutoj me founderin e dhomes.
Thnx KELTI

colorado

Forumium praecox

[01:01] *** Joins: gillete (~Shqiponja@195.238.58.Albnetwork-51664)
[01:01] *** CoLoRaDo sets mode: +v gillete
[01:01] <CoLoRaDo> gillete
[01:01] <CoLoRaDo> ndihme?
[01:01] *** Quits: Shqipo3 (shqipEria.@Albnetwork-23694.ipt.aol.com) (Mirupafshim!)
[01:02] <CoLoRaDo> gillete si mund tiu ndihmojme?
[01:02] <The_Wolf> colorado
[01:02] <CoLoRaDo> po?
[01:02] <The_Wolf> e di cke ti
[01:02] <The_Wolf> kur te shohesh filma me kuklla ktu
[01:02] <The_Wolf> hajde te te jap access
[01:03] <The_Wolf> caio dhe /part #ndihme
[01:03] <CoLoRaDo> gillete deshe ndihme ti?
[01:03] *** The_Wolf sets mode: +b *!*@62.41.48.Albnetwork-34184
[01:03] *** You were kicked by The_Wolf (jo ktu)
[01:03] *** Attempting to rejoin...
#ndihme unable to rejoin channel (address is banned)
-
[01:03] -ChanServ- Permission denied.

Nuk tu durua te vije founderi Zoti pronar i #ndihme ?
Ne cilen pike te rregullores se #ndihme eshte mbeshtetur kjo heqje acc ?
Si pronar i #ndihme sa ma shet mua kanalin?

GONI

Primus registratum

vallai , smujta me nej pa e thene nje fjale ne kete teme
amon se kur kam pare edhe nje ircop me proxy ne chat nuk ju besova syve po nejse
colorado mos e caj koken !
se ai duket sse e paska kap me ty ......... /pf/images/graemlins/laugh.gif
nqs ka nej gjo me ty ta thot troç :cry:

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GONNY:
[qb] amon se kur kam pare edhe nje ircop me proxy ne chat nuk ju besova syve [/qb]
hahahhahahahahahahahahahahahahahahahhaha me kenaqe o GONNY. ircopat s'kane pse futem me proxy pasi e nderrojne IP si tua doje qejfi. por meqe ti se ke idene e kesaj pune me mire shko e lexo edhe njehere komandat e mIRC. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lil-butterfly

Primus registratum

PS: ku e kuptove ti qe ishte proxy ajo IP nga ishte futur ai ircop apo e pe keshtu edhe e gjete qe ishte proxy? :confused: :confused:

Guest

Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb] Eshte e thjeshte nje njoftim qe behet per te mos pasur ankesa dhe te nxirren arsye si mosditje me vone.....Te gjithe aop-et qe ne adresat e tyre kane reklamime web-esh ose serverash qe nuk kane lidhje me Albnetwork do te humbasin acc....kjo vjen pasi jane pare shume prej jush qe kane acc ne disa servera dhe ne adresat tuaja mbani reklamime web-esh dhe serverash qe skane lidhje me Albnetwork....dhe per kete arsye do merret mase heqje aop-i i parikthyeshem.
Thnx KELTI. [/qb]
Mire kjo por keni filluar te mbyllni edhe kanale pse kane ne topic webe qe skane lidhje me AlbNetwork pra ju po nderprisni inisiativen e lire tek vizitoret.Une se marr vesh si nuk ju vjen zorr qe beni si kalamanjte.I bie qe te hiqet ajo pjesa ne forum ku thote Faqet shqiptare ne NET sepse aty ka plot faqe qe nuk kane lidhje me AlbForumin apo AlbNetwork.Chati eshte si forumi ...dmth bashkebisedim dhe ska pse te hiqet acc apo te jepet ban per userin pse ka ne Real name nje adrese web.Vetem po qete kalamanj(kuptohet qe jeni) ju lejohet.

Guest

Fillimisht postuar nga lil-butterfly:
[qb]
Fillimisht postuar nga GONNY:
[qb] amon se kur kam pare edhe nje ircop me proxy ne chat nuk ju besova syve [/qb]
hahahhahahahahahahahahahahahahahahahhaha me kenaqe o GONNY. ircopat s'kane pse futem me proxy pasi e nderrojne IP si tua doje qejfi. por meqe ti se ke idene e kesaj pune me mire shko e lexo edhe njehere komandat e mIRC. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ska faj se ka pare identin tim ai GJENERALI is ~IrcOP@195.22.199.171 * Is Very Helpfull (+NrtGbKLoOP)
ahahahahaha

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] Ska faj se ka pare identin tim ai GJENERALI is ~IrcOP@195.22.199.171 * Is Very Helpfull (+NrtGbKLoOP)
ahahahahaha [/qb]
lene se e kemi pa se sa heplfull qe je ti po rri se po na hap barkun :devil: :devil: :devil:

Guest

eshte tjeter pune se ste pelqen ty se ate qe kom bo une per serverin se ka bere vete z.Mandi /pf/images/graemlins/tongue.gif po ik se si di ca gjona ti/

lil-butterfly

Primus registratum

floode e reklama? e normal qe si ka bere pasi s'ka se si e ul veten asnjeri e jo vetem Mandi ne nivelin tend te inteligjences /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

lil-butterfly do perfundosh si ONi po rri.
Per ate qe ke thene me siper do marresh nje Oper Services dhe po vazhdove me te shara ndaj meje mund te marresh edhe Ircop /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

o Gjeneralo aman mor burre se si bie ne mend njeriu per ty po he e leri perrallat se ca ke bere ti per serverin se dje ke mesu chatin /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

she she fole edhe ti e /pf/images/graemlins/tongue.gif O te lumte goja se je njeri me men ti sje si une qe dje kom mesu chatin /pf/images/graemlins/tongue.gif Kur une jom mor me IRC ahuhaa u bona 3 vjet po nejse /pf/images/graemlins/tongue.gif Hec duku i here ke serveri im edhe shifi si i kom botet.Jo si ju qe te kap per flood edhe po the 2 here fjalen: LOL
Ik futja sprintit /pf/images/graemlins/laugh.gif

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] lil-butterfly do perfundosh si ONi po rri.[/qb]
kush eshte ONi? nuk mund te gjesh kurre dy persona te njejten edhe si rrjedhim edhe perfundimet s'jane te njejta. more vesh... mora thuaj :smash: :smash: :smash:

Guest

a po na fal
MORA-them /pf/images/graemlins/tongue.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

GJENERALI pa ushtri ta rregulloj une scriptin qe kur te thuash ti vetem HI te te nxjerri nga kanali per reklama???????

dhe nese nuk keni ndonje mendim per temen me mire mos shkruani fare se do i them Emanueles tju editoje postimet.....
Thnx KELTI