Fillimisht postuar nga tornado:
[qb] HELLO HOT GIRL KU DO E LEJME TAKIMIN SONTE SE LAST NIGHT MA KE LUJT TRUNIN ME ATA LEVIZJET E TUA QE BOSHE LART E POSHTE E POSHTE E LART MBAJE SEKRET MOS E NXJERR NE CHAT VETEM SE ****** E KISHE PAK TE MADH 000000 [/qb]
Ai thoku dhonte me thy ne muthabet ene nathe kithte ngju per mudhe ne fudhum tha dhajte the po e dhafothim njedhere kte thoten e fodhumitFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ai shoku dote me hy ne muabet ene naqe kishte ngju per muve ne forum tha hajde se po e dhafosim njehere kte shote forumin :lol: [/qb]
po pse mi nuk e di ti eeeee, kshu bo Blendi kujton se te gjithe ja kena me te futme :tipsy: :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] une![]()
![]()
![]()
ua shiko Blendi se me preke ne seder /pf/images/graemlins/wink.gif
ti e ke pare se sa shpesh shkruaj edhe ke tema ime une, kam shkruajtur a s'kam shkruajtur 3 postime ne 26 faqe une,
ti e di, RR. e Kavajes e kemi si Shtepi eve, si ndahei re jo, mos ki frike :wave: [/qb]
shi ky!! dhapa dhapa si pushoi goja!! mydhe mer drruq ne duku ka msn-ja se e ka mar madhi per ty :devil:Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]Ai thoku dhonte me thy ne muthabet ene nathe kithte ngju per mudhe ne fudhum tha dhajte the po e dhafothim njedhere kte thoten e fodhumit [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ai shoku dote me hy ne muabet ene naqe kishte ngju per muve ne forum tha hajde se po e dhafosim njehere kte shote forumin :lol: [/qb]